skok z miesta
4 pokusy - okolo 275 skacem (na konci treningu)
tohle musím někdy zkusit. Vidím to na 1,5 metru.
tohle mě bavilo na základce, byl jsem sice malý, ale skákal daleko, už si nepamatuji kolik... mohl bych nalákal dcerku, že to bude zábava, abych si nemusel někde hledat osamělé místo, kde zjistím, že pružiny už nepruží :D
dufal som ze ked som trochu osefoval push pres, ze pojde lepsie aj split jerk. Zo zaciatku zhruba do 70 to tak aj vyzeralo a lietalo to svizne. 90 ale uz bolo citit ze je to velmi dopredu :/
mu+15 vela nechybalo ale aj 10 je pr. Zasa taham dlhu snuru bez spanku, nie som moc rad.
aktualne doplnky:
kreatin
ashwaganda
magnezium
zinok
protak - rano, po treningu
hmb
eaa - pocas treningu
_________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
poznamka: davam si nieco ako deload, mam pocit ze po dynamickejsich treningoch eg gymnastika, vzpieracxie cviky ale tiez kajakovanie mam prepalenu nervovu a toto mi rapidne zhorsuje spanok. Dnes po par volnych dnoch som spal ako babo.
Dnes so synom. Ramena na zaciatku dake utahane ale neskor zapli. Mrtvola sla dobre tak som prihodil par kil, bradla tiez fajn.
Nakoniec par skokov. Syn mal v skole testovanie na telesnej a vyzera ze skocil skolsky rekord 295. Dnes ale skakal rovnako jak ja :)
skakanie mu slo vzdy dobre eg rozne salta na zemi od mala. Tiez vyska 188 (?) hra svoju rolu a to ze sme par krat pred testovanim potrenovali takze mal mozno vychytanejsiu techniku..ale aj tak ma to cislo prekvapilo
S tvojimi 280 fakt nemusis byt smutny, tipujem ze si bol aj tak prvy :)
Preniesli sa tarzanie geny. To ja by som mohol skakat od rana do vecera a len by som si nieco natiahol, alebo presilil.
_________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru