seeya - vseobecna zdatnost - koniec logu

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 41, 42, 43, 44, 45  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - seeya - vseobecna zdatnost - koniec logu  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> seeya - vseobecna zdatnost - koniec logu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Magumi

PříspěvekZaslal: po květen 27, 2013 3:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přeji blaho, moc dobrý výkon.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
seeya

PříspěvekZaslal: po květen 27, 2013 4:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dik :)

Edit:

Ad. doplnky a kreatin zhodnotenie. Kreatin som daval posledne 3 mesiace. Vacsinu casu pom prisypaval aj bcaa xpress/amino 1 a nocny protein (myofusion/combat) v pre mna rekordnych mnozstvach. Za tie 3 mesiace som si vylepsil aj par osobakov:
Bench 9x107.5
Pritahy podhmat 5x130
Powerclean 5x90
Zhyby 3x50
Jednorucky na sikmej 5x50
Bench 8x110
Mrtvola 3x200
Nadhmat 170
Ramena jednorucky 5x40

Niekedy je tazke posudit ci nejaky doplnok funguje alebo nie. O bcaackach a kreatine nemam vsak ziadne pochybnosti, za urcitych okolnosti mozu slusne prispiet k regeneracii a celkovemu progresu.
Le0nidas

PříspěvekZaslal: út květen 28, 2013 2:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sánka dolu, to sú výkony ako bujak hromový Obdivujem
seeya

PříspěvekZaslal: pá květen 31, 2013 12:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bench:
8x40
8x40
8x60
5x80
8x100
8x100
8x100
8x100
8x100
10x100

pritahy v predklone:
8x60
8x80
8x100
8x100
8x100
8x100

legpres:
10x100
10x150
10x200
10x260
10x260

kubanske netlaky:
3 serie

Podovolenkovy trening. Zazival som lepkove sialenstvo. Sranda jak som si odvykol, tak sa mi strasne tazko travili tieto mucne jedla.
K treningu. Kto obcas sleduje vie, ze sa drzim zvycajne okolo dvoch pracovnych serii, takze toto je na moje pomery cisty maraton. Na objem urcite pr.

leonidas: hehehe takto poeticky ma este nikto nenazval, takze dik :)
ntz

PříspěvekZaslal: pá květen 31, 2013 12:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

o.O .. jsem procital (uz i driv) ten Tvuj log a klobouk dolu .. kolik ze vazis ?
seeya

PříspěvekZaslal: pá květen 31, 2013 12:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak dik :) posledny pol rok vazim medzi 88-90 a to je zaroven asi aj moj geneticky strop (s kreatinom).
ntz

PříspěvekZaslal: pá květen 31, 2013 1:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

seeya napsal:
tak dik :) posledny pol rok vazim medzi 88-90 a to je zaroven asi aj moj geneticky strop (s kreatinom).
o.O

jako ty maximalky mas kruty .. koukni klidne do meho logu, jsem cajicek proti tobe .. ja mam v soucasny chvili 192/86.5, jsem viditelne (ocima bezneho civilisty) namakanej protoze celej zivot sportuju, ale tohle je pro me sci-fi ..

kuadraaaaaattt .. ja taky chci :D
seeya

PříspěvekZaslal: pá květen 31, 2013 1:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mam len 187 a par kil naviac, takze to tiez spravi svoje a nie malo!. Vravis ze si pre ludi namakany? Bud rad :) Na mne by si ani nespoznal ze cvicim, tiez neviem ci je to zrovna vyhra :)) A scifi? Skor beletria, na scifi je tu par inych logov. Namatkovo magumi, turakam, secret, drapper..tam sa pise riadne scifi. Pre mna je dolezite aby ma to bavilo, makam pre zdravie a nejaku rozumnu kondiciu, nic neriesim a vzdy s usmevom na tvari :)
Na moje cisla ti bude s prehladom stacit trochu trpezlivosti a prezierania (bez toho to zial -=vobec=- nejde), vysledok sa urcite dostavi. Good luck
vlk#

PříspěvekZaslal: pá květen 31, 2013 3:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hezké, benčových masakrózně-maratónských šest sérií zakončených desítkou, tlaky se čtyřicítkama, na to už je potřeba řádnou sílu, shyby... kvalitní vršek
seeya

PříspěvekZaslal: pá květen 31, 2013 6:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

behanie doma
1.6km v~10kmh
1.1km v~14kmh

uz som byval na tom lepsie..jeden max dva x trenal tyzdenne je velka slabota :/

"kvalitní vršek" - vlk..ja som ta pocul ze mam nohy na prd :)) Srandicky...pravda je taka ze behanie mi nohy uplne zabija a pokial to tak bude, nemozem ich pretazovat aj v posilke. Ako som pisal je to teraz pre mna priorita aj ked ta frekvencia tomu nenasvedcuje..robim co mozem.
madball

PříspěvekZaslal: pá květen 31, 2013 6:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

seeya napsal:
...pravda je taka ze behanie mi nohy uplne zabija a pokial to tak bude, nemozem ich pretazovat aj v posilke. Ako som pisal je to teraz pre mna priorita aj ked ta frekvencia tomu nenasvedcuje..robim co mozem.

Mně se líbí, jak vždycky někdo někomu říká, proč necvičí nohy, a když je odpověď třeba, že hraje fotbal, tak jsou na to výsměchy typu, že z toho nenarostou.
Mně to na druhou stranu zase ukazuje na omezenost toho člověka, kterej to píše, protože dávat sadu nohám v posilce a ještě k tomu dělat něco závodně, kde jsou nohy potřeba v plné síle dost dobře prostě nejde. Obvzlášť, když někdo trénuje 3-5x týdně + do toho zápasy.
Sice to tak sám dělám, ale někdy to stojí díky tomu pěkně za ho*vn*.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Draper

PříspěvekZaslal: pá květen 31, 2013 8:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:

Mně se líbí, jak vždycky někdo někomu říká, proč necvičí nohy, a když je odpověď třeba, že hraje fotbal, tak jsou na to výsměchy typu, že z toho nenarostou.
Mně to na druhou stranu zase ukazuje na omezenost toho člověka, kterej to píše, protože dávat sadu nohám v posilce a ještě k tomu dělat něco závodně, kde jsou nohy potřeba v plné síle dost dobře prostě nejde. Obvzlášť, když někdo trénuje 3-5x týdně + do toho zápasy.
Sice to tak sám dělám, ale někdy to stojí díky tomu pěkně za ho*vn*.

Naprosty souhlas Tohle kdyz tu vidim a vidavam to tu dost casto, tak vzdy neskutecne penim.
Moocha

PříspěvekZaslal: pá květen 31, 2013 8:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Např. Seva má parádní nohy a to si je "jen" vyběhal. Také souhlasím :)
Le0nidas

PříspěvekZaslal: pá květen 31, 2013 11:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

seeya napsal:
... Pre mna je dolezite aby ma to bavilo, makam pre zdravie a nejaku rozumnu kondiciu, nic neriesim a vzdy s usmevom na tvari :) ...

zhyby 3x50, MT 3x200, powerclean 5x90, BP 8x110 a ty povies že makáš pre zdravie a "nejakú" kondičku, kamarát, mať tvoju skromnosť a výkonnosť... neuvažuješ nad nejakou súťažou? len tak funky jazzy? myslím že by si sa nestratil rád by som si s tebou zabehol kdesi do kopca len tak pre porovnanie, lebo moje momentálne max. pre MT je 1x190 takže silové disciplíny radšej bokom (Sorry za offtopic, keep up the good work)
seeya

PříspěvekZaslal: ne červen 02, 2013 6:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

HSPU:
7x7

kb28 swing:
7x21

burpee:
7x10

Hspu som nemal nikdy vyradit z treningu, je to asi najlepsi cvik s vlastnou vahou ever. Navyse dobre pokryva aj moju staru slabinu tricepsy. Je to skoro ako bench na board.
swing od piatej serie som sa zacal bat ze mi ta gula vyleti z ruk a rozdrbe vsetko v dosahu. To by bol statny sples demidz.
Najnechutnejsi cf cvik opat vyhrava burpee. Od vcera ma boli hrdlo.

leonidas: do kopca? to by sa ti pacilo posmievat sa staremu panovi co? :)) Teraz vazne..mam na horizonte plan zaradovat nejake sprinty do kopca aj z kopca, ale zatial tieto advanced metody pre mna nemaju ziadny zmysel..mozno o rok

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - seeya - vseobecna zdatnost - koniec logu Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 41, 42, 43, 44, 45  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: