Seva - Crossfit, Paleo

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 76, 77, 78  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Seva - Crossfit, Paleo  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Seva - Crossfit, Paleo
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Merrao

PříspěvekZaslal: čt říjen 27, 2011 6:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já se většinou s pomocí postavím na ruce, pokusím se jít dolů klikem, zrudnu a spadnu, takže pro mě obtížnost: impossible :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Seva98

PříspěvekZaslal: čt říjen 27, 2011 6:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No byly to asi me prvni a posledni HSPU pouzite ve WODu, jeste ten vecer se mi kolem oci a ve vrchni casti obliceje udelala kopa cervenych tecek, proste jakoby me neco popalilo celou horni cast obliceje. Prvni jsem myslel, ze to bylo od horkeho oleje jak jsem smazil rybu tak trosku prskala, ale to bych citel kdyby toho oleje bylo tolik na me . Holt to asi nesmi tak moc do mrtva jezdit :). Mozna jsem mel vice dychat, protoze si pamatuju, ze v te prvni serii jsem jich dal 15 na jeden zatah a myslel jsem ze mi pukne hlava.

Akorat me sere, ze to mam na obliceji stale a ze se vyspat z toho nepomohlo.

https://www.zonetraininglog.com
Seva98

PříspěvekZaslal: čt listopad 03, 2011 12:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem zas týden nebyl cvicit, mel jsem 3 testy po sobe a ucil jsem se a nejak se mi nechtelo to ani jit "osmrdlat". Z druhe strany zase pisemky vsechny temer na 100% a jestli to dale pujde takhle v pohode, tak bude stipendium :)

Pisu to hlavne kvuli aktualizace co semnou je (pokud to nekoho zajma proc jsem nepsal ) a kvuli toho ze si tu potrebuji dat prepsany plan z knihy pro 12tydenni benchpress, https://rapidshare.com/files/1181684932/bp.ods at si ho pak muzu stahnout na svem PC, budu vychazet z maxka 100kg, moc tomu planu neverim, ale uvidime, obkecany byl dobre, jedna podminka k nemu je pribrat 1 lb / 1 tyden, moc se mi, ale pribirat nechce, , tak uvidime :), ja aspon doufam, ze me ten plan dostane zpet na 115kg a mozna o neco vyse, (tedkom jsem asi na 100-105kg). Celkove bych byl rad za maxko 125kg, ale tohle vidim zatim nerealne :)

Seva98

PříspěvekZaslal: čt listopad 03, 2011 10:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jeste si tu dam tabulku, na mobilu mi jak naschval neslo stahnot z rapidu, tak jsem vahy dal trosku vyssi nez mely byt, ale zas to nebolelo, tak to prospeje :)

Crossfit #47

Svihadlo

250 preskoku

Benchpress program dle 4HB

40 kg x 10
60 kg x 10

Klasický úchop

70 kg x 8

Siroky uchop

65 kg x 10,10

Uzky uchop

60 kg x 10,10

4x4

Mrtvy tah

30 kg x 10
70 kg x 5
90 kg x 5
110 kg x 4,4,4,4

WOD

3 rounds, 7 reps

Overhead squat 42 kg
L-Pull up
Splitjerk 42 kg
Knees to elbow
Hang clean 42 kg
Dips

Time: 8:27

Hypertrophy
Biceps s VC + kliky na bradlech (velmi pomaly pohyb)

30 kg x 12+10,10+9,9+7

Svihadlo

tabata 20/10 - 10 temp (5 minut)

Seva98

PříspěvekZaslal: po listopad 07, 2011 3:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejaky "hrdina" hacknul micoach.com, tak stranka uz treti den nejede, tak zatim bez obrazove informace.

Byl to prvni beh se zavazim a bylo to silene. To jak jsem byl vcera rozlamany jsem jeste nezazil + me do toho napadla jakasi strevni chripka, tak jsem cely den stravil v posteli, pod perinou na asi jen 30g sachru za cely den. Dneska uz je konecne lepe a zitra uz doufam, konecne zase cvicit, 50ty trening se pomalu blizi :)

Sobota 5.11.

Crossfit #48

TH +7.5kg (protein, fazole a kotouce v batohu)

Naposledy upravil Seva98 dne po listopad 14, 2011 10:10 am, celkově upraveno 1 krát
Seva98

PříspěvekZaslal: čt listopad 10, 2011 9:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Posledni trening pred jubilejnim. Strevni chripka me opustila az predevcirem. Tak jsem jsi ji vcera a dnes vynaharadil poctivyma dvema Cheat Days, i kdyz to asi pro zaludek nejlepsi nebude, ale pro muj pocit naplneho bricha, to fungovalo paradne :)

Crossfit #49

Strength

Bench 4HB

60 kg x 5
65 kg x 5

Clasic

75 kg x 8

Wide grip

65 kg x 10,10

Close grip

60 kg x 10,10

4x4

Snatch

42 kg x 4,4,4,4

Shoulder press

46 kg x 4,4,4,4

Squat clean

50 kg x 4,4,4,4

Deadlift

110 kg x 4,4,4,4

Hypertrophy

Zvedani nohou v leze

3 serie

Zkracovacky

3 serie

Sikme zkracovacky

3 serie

Merrao

PříspěvekZaslal: pá listopad 11, 2011 8:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to jsem zvědavá jak se zničíš :D
A ten cheat day? CO sis dal? Doufám že Big Royal :D ten vypadá nejlíp asi :D (Teda mě se nejvíc líbí ty wrapy ale to je asi "nuda" když už jdeš jednou za rok do mekáče :D)

edit. víš že McDonald (dle mého názoru kvůli narážkám, že z Mc se tloustne a že mají špatnou valitu) má na webu i nutriční hodnoty? :D
Seva98

PříspěvekZaslal: pá listopad 11, 2011 9:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No ja jsem mel ty cheat days, hlavne byly omezeny skolou a hlavne to co jsem snedl za 2 dny to nekteri sni za pul dne tady , ale pro me osobne to cheat dny byly, protoze to byly veci, ktere vesmes casto nejim.

Tak ti to shrnu, co jsem snedl za ty 2 dny:
Cornflaky s mlekem, medem a grankem; 5 Crossaintu; 3 nivove rozky; Brumik; Knoppers; Parek v rohliku; Cokosusenky; KFC - 9 stripsu, 2 velke hranolky; 2 pleskavice (obri bulka, v ni poradne hovezi a vse pekne zalite 3 omackama); Kung Pao s nudlema; Gyros s nudlema; kopa ovoce; 6 vajec; Kruti asi 300g; Kuskus 200g

A to je asi vse, rikam moc tam toho neni, ale vuci mym normalnim dnum tam je toho tak 2 nasobek

E: O tom McD vim, dokonce maji cele nutricni info i na druhe strane toho papiru co ma clovek polozeny na tacku :)

Seva98

PříspěvekZaslal: po listopad 14, 2011 10:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Chtel jsem tech 10km aspon kdyz je to ten 50ty crossfit, ale absolutne se mi do toho nechtelo a cele telo bylo strasne tezke dneska , zas kdyz se na to divam zpetne tak ten cas je jen o par sekund horsi nez muj nejlepsi na 5km , ale proste se mi fakt vubec nechtelo

Crossfit #50a

Seva98

PříspěvekZaslal: st listopad 16, 2011 3:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Konecne jsem se dockal svoji vysnene 50tky :), bylo to zajmave, uz ted me boli cele telo a to jeste nevim jaky budu zitra, tak nejaky komentar ke kazdemu WODu

#1: Hlavne na rozehrati, furt neumim moc skakat, ale uz jsem vydrzel i tech 80 udelat bez chyby, jel jsem hlavne proto at udelam 500, cas byl tady vedlejsi

#2: Az jsem cumel jake to bylo lehke, velice jsem spokojeny s casem a kdyz se divam na video tak jsem se na ty mrtvoly mohl opacne otocit :)

#3: Ty shyby byly peklo, na videu to jde videt jak uz tam skacu po 2-3 a tak tak se vytahnu

#4: Rikal jsem si, ze dojdu aspon do 10tky, ale jak jsem dal 15 sec pauzy, tak dychani nestacilo, noha v silach byla, ale myslel jsem, ze se vyvratim

#5: Zase ani tak problem se silou, spis to udychat, strasne rychle jsem se unavil, taky tomu odpovida cas

#6: Po tom dnesnim maratonu, jsem ocekaval o hodne horsi vysledek, takze tady jsem spokojen, i kdyz dle videa ten klik nekdy ani moc klik neni

#7: Prekvapive lepsi cas jak pri #1, ale je to dane hlavne tim, ze jsem pri skakani udelal mene chyb, ale lytka a ramena uz silene palela, odjel jsem to s pocitem, ze uz pak konecne koncim :)

A nevim proc je zvuk u videii posunut , stejne mi asi youtube zvuk vyhodi, kvuli muziky na pozadi

Crossfit #50b

WOD #1

Rope jump x 500

Time: 5:36

WOD #2

25-15-10

Bench press 50 kg
Deadlift 50 kg

Time: 2:50

WOD #3

5 rounds of

10 pull up
10 dips

Time: 5:31

WOD #4

Frontsquat 50 kg

1-2-3-4-5-6-7-x

Pause 15 sec between sets

WOD #5

50 x Clean and jerk 50 kg

Time: 7:51

WOD #6

50 burpees

Time: 3:38

WOD #7

Rope jump x 500

Time: 5:28

Total Time: cca 48 min

Pavelcb

PříspěvekZaslal: st listopad 16, 2011 3:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Videa parádní..pokaždý mam sto chutí to jít zkusit.
cocman

PříspěvekZaslal: st listopad 16, 2011 3:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nechci rejpat, ale proc mas psanych 5 kol, 10 shybu a 10 dips, kdyz prvnich shybu je 8, dipsu 9 a dalsich shybu tusim taky 9
Seva98

PříspěvekZaslal: st listopad 16, 2011 3:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cocman napsal:
nechci rejpat, ale proc mas psanych 5 kol, 10 shybu a 10 dips, kdyz prvnich shybu je 8, dipsu 9 a dalsich shybu tusim taky 9

Tak to se omlouvam, ale pri cviceni jsem se prepocital , zamerne to, ale nebylo :), Verim ze chyby budou i jinde, ale doufam ze ne tak velke

cocman

PříspěvekZaslal: st listopad 16, 2011 3:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ne v pohode. jen me to zajimalo. Me se taky kolikrat stava, ze se ztratim v poctu opakovani.
Seva98

PříspěvekZaslal: pá listopad 18, 2011 8:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Crossfit #51

Dneska k veceru jenom kratky vyklus, protoze jsem sel odprovodit pritelkyni.

Distance: ~2.3 km
Time: ~11:10
Speed: ~12:37 km/h

+ doma joga dle , vsechny 3 casti. A zjistil jsem, ze jsem silene neohebny

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Seva - Crossfit, Paleo Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 76, 77, 78  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: