Dneska byl ten bench nejak natesno, uz by se mi ta sila mohla konecne zacit vracet. Jinak to nepujde . A WOD #3, nebyl na cas, hlavne na prociteni toho pohybu at jde citit bricho.
U benche jsem myslel, ze selzu drive, ale slo to dobre, az na to jedine opakovani. A ten triceps na kladce to druhe opakovani proste neslo, at jsem delal co jsem chtel . A svihadlo dneska spatne ja uz proste nemohl, ramena a tricepsy nejak silene napumpovane.
Crossfit #55
Strength
Bench press - dle 4HB
20 kg x 10
60 kg x 10
Classic
85 kg x 8
Wide
75 kg x 10,10
Close
70 kg x 10,9+1
4x4
Deadlift
114 kg x 4,4,4,4 Hypertrophy
Kliky na bradlech
+20 kg x 10,6,5
Kladka triceps
20 kg x 15
25 kg x 1 - FAIL WOD
Rope Jump x 500
Time: 6:20
Hypertrophy
2 kolecka - bez pauzy
Zkracovacky
Zvedani nohou v leze
Sikme zkracovacky
Pritahovani kolen v leze
zalezi co od toho swingu chces.. spravne by se mel jezdit asi cca do toho pravyho uhlu a v zaverecny fazi se poradne zpevnit, ty vysoky "crossfit" swingy sou zase samozrejme narocnejsi, akorat pak postradaj rehab efekt.. nicmene vic ti k tomu reknu az absolvuju dalsi KB kurz, kde prave budou i swingy
_________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
Luster: pokud se neco zajmaveho o swingach dozvis, tak muzes dat vedet :)
Dneska jsem vyzkousel jet na intervaly 250m pomale tempo, 250m rychle tempo. Celkove jsem ocekaval cas o hodne horsi, kdyz to bylo rozdelene na intervaly. A kdybych vedel, ze mi chybi tech 230m do 5km, tak to dobehnu, mohl jsem si dat osobak na 5km
:D v zimě bych to nedal ani za 4 minuty... takže gratulka, je to pěknej čas
Dik, me spis stve ze na zakladce, jako absolutni ignorant telocviku jsem mel 3:51 (pokud dobre pamatuju) a tohle je jen o "kousek" lepsi.
A k pocasi bylo to vcera v 7 vecer a jeste tam bylo bahno na ceste, ale tak kdyz to byl kratky trening tak se to dalo prezit . Me zima ani tak na behani zatim nevadi, spis mi je jeste horko. Hlavne jsem zvedav jak se bude behat na snehu v -10°C :)
:D v zimě bych to nedal ani za 4 minuty... takže gratulka, je to pěknej čas
Dik, me spis stve ze na zakladce, jako absolutni ignorant telocviku jsem mel 3:51 (pokud dobre pamatuju) a tohle je jen o "kousek" lepsi.
A k pocasi bylo to vcera v 7 vecer a jeste tam bylo bahno na ceste, ale tak kdyz to byl kratky trening tak se to dalo prezit . Me zima ani tak na behani zatim nevadi, spis mi je jeste horko. Hlavne jsem zvedav jak se bude behat na snehu v -10°C :)
neviem či nosíš ale v zime si určite daj šál alebo šatku cez ústa, keď nechceš mať chronické problémy s dýchacími cestami
Do zimy, kdy se velmi špatně dýchá, doporučuju dýchat "přes zuby", budeš pak do sebe dostávat o něco teplejší vzduch. Ale jinak je dobré si koupit kuklu, masku, koupíš ji v nějakém sport-shopu. Přes ní sice nedostáváš tolik kyslíku do plic, ale je to příjemnější než dýchat bez ní, mám to odzkoušeno a můžu doporučit. Bez ní se to teda taky dá, ale je to risk viz. secretův příspěvek.
edit: až budeš běhat ve sněhu, nasaď si nějaký kvalitní teplejší ponožky, přes ne si hoď igelotový pytlík a pak nasaď boty, nebudeš mít v botách takový mokro a vlhko.
Tuhle mám já :
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
No vypadam v tomhle obdobi temer podobne , pak to klidne vyfotim jak to vypada az pujdu zase behat.
Pres pusu mam prave "salovy limec" Nordblanc, a ten je zatim spolehlivy, ale prave si budu muset poridit na dychani jeste druhou vrstvu az bude vetsi zima. A tobe Frozz (i) neklouzou nohy v botach, kdyz mas na nohach sacek ? Ja mam prave tyto boty na behani Addidas CC Chill http://www.dein-sportshop.de/dbild/popup_images/4351_0/Adidas-CC-Chill.jpg a uz jen jak v tomhle pocasi vyjdu ven tak do nich pekne fouka, ale zase jsem hned zahraty, tak mi zima neni, spis at v zime neomrznou chodila
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru