Seva - Crossfit, Paleo

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 76, 77, 78  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Seva - Crossfit, Paleo  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Seva - Crossfit, Paleo
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
elrubio

PříspěvekZaslal: po duben 30, 2012 5:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

seš dobrej
hlavně ty HSPU a pistole.. to je super

I am the Viking!

http://www.facebook.com/pages/Fitness-models-galleries/125473037559547
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Seva98

PříspěvekZaslal: po duben 30, 2012 6:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diky :-). Ty pistol squaty sly pomerne hodne dobre na to, ze jsem je jel poprve, verze s drzenim nohy mi sla o hodne lepe. Jsem prave myslel, ze budu furt padat do stran a tak, ale slo to dobre.

https://www.zonetraininglog.com
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Reiben

PříspěvekZaslal: po duben 30, 2012 6:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ty ses vypracoval na dobrý crossfit monstrum , respekt
Seva98

PříspěvekZaslal: po duben 30, 2012 6:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dik :-), tak mrtvoly mi sly vzdycky dobre a HSPU jsem jeste pred rokem nedal ani jeden, ale ten cvik sel u me strasne rychle silove nahoru a nejak mi strasne rychle zacal dobre jit. A hold Diane je kombinace dvou cviku co mi fakt jdou u zbytku to uz je horsi , hlavne co se divam tak CF ma silove standardy na vzperacske cviky skoro o 200% vetsi nez co zatim zvladnu.

Jinak asi se zucastnim http://www.behprozivot.cz/o-behu.html?id=3 , tak kdyby se nasel nekdo kdo jde taky, tak dejte vedet

Mr. Muscle

PříspěvekZaslal: po duben 30, 2012 8:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chlape super postava. A těch 50 angličanů to je skvělej výkon. Taky někdy zkusím a porovnám :-)
Loudy

PříspěvekZaslal: po duben 30, 2012 9:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Seva98 napsal:

Jinak asi se zucastnim http://www.behprozivot.cz/o-behu.html?id=3 , tak kdyby se nasel nekdo kdo jde taky, tak dejte vedet

Kdybys běžel v Praze, běžel bych taky

Jinak natoč video těch HSPU, mě to strešně zajímá, jak to vypadá
Moocha

PříspěvekZaslal: po duben 30, 2012 9:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Loudy napsal:

Jinak natoč video těch HSPU, mě to strešně zajímá, jak to vypadá

+1

a těch 50 burpees, palec nahoru, parádní výkon
Seva98

PříspěvekZaslal: po duben 30, 2012 9:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tu to mate, tedkom natoceno, 21 opakovani, byl to az druhy pokus u prvniho videa jsem blbe namiril kameru. Pokazde dotek hlavy se zemi

Loudy

PříspěvekZaslal: po duben 30, 2012 9:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to vypadá moc dobře

Po videu clean and jerk jsem se trochu bál o techniku, ale jak koukám, tak zbytečně! Super výkon
Seva98

PříspěvekZaslal: po duben 30, 2012 9:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diky :-), jako ja doufam, ze mam u cviku techniku dobrou, akorat raz za cas se objevi neco fakt strasneho, jako tam to video, ale aspon o te chybe pak vim. Ja tam mel stejne akorat cil tu vahu dostat nad hlavu a to se mi povedlo, ale je pravda, ze tam na te technice budu muset hodne pracovat.

medwed

PříspěvekZaslal: po duben 30, 2012 10:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ahoj ja myslim ze u tech HSPU bys mozna mohl vic propinat lokty a mozna i mit ty ruce bliz k sobe at se ti zvysi rozsah toho pohybu plus mam takovy dojem ze jakoze jak pokrcujes ty nohy a zapiras je o tu zed tak je to jednoduzsi nez kdyby ti smerovaly nahoru a byly propnute, prispevek nemyslim jako nake rypani nebo neco ale jen jako dojmy z toho co vidim na videu
Seva98

PříspěvekZaslal: po duben 30, 2012 10:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ruce uz o moc blize k telu nejdou, jsou pak strasne v neprirozene poloze, ono i tlak na ramena s VC jedu s podobnou sirkou uchopu. Neco co by tam slo zlepsit at ramena dostanou vic zabrat by bylo mozna jeste lokty dat blize k sobe, ale tez to vidim docela nerealne. Nicmene ramena a tricepsy z HSPU citim poradne a jelikoz partie neizoluju, tak se mi o to jak presne ty lokty mam zas tak nejedna.

A k tem noham, zkousel jsem obe varianty, pokud mam mit nohy natahle rovne tak 1) mam problem se stabilitou a 2) musim mit ruce polozene dale od steny at nespadnu a tim padem pak uz nejsem ve stojce, ale spise se pak jedna o takove sikme opreni o stenu.

A diky za reakce na techniku/kritiku, ale variant HSPU jsem uz zkousel opravdu hodne a tahle se mi overila nejvice, hlavne co se tyce narustu poctu opakovani v jedne serii HSPU, jeste pred rokem jsem totiz nedal ani jeden HSPU a to i kdyz jsem si dal pod hlavu knizky, tak jsem se knizek ani nedotkl.

medwed

PříspěvekZaslal: po duben 30, 2012 10:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

presne tak jsem to s tou stabilitou a nohama myslel jakoze pri tom vic zapojis i ty vnitni svaly a casem to pujde samo, jinka nekdy si to zkus udelat jakoby naopak tzn ze se otocis o 180 stupnu takze ti oblicej smerovat ke zdi

p.s. s tema knizkama asi sis jich tam hold dal malo :)
Seva98

PříspěvekZaslal: út květen 01, 2012 7:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dike medwede :-), urcuje vyzkousim ruzne vyrianty, ale ve wodech to pojedu tak jak na videu, protoze mi jde o cas a o to, abych zvadl predepsany pocet opakovani.

Seva98

PříspěvekZaslal: st květen 02, 2012 7:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takze neco k tomu WODu z Eventu #5, double undery neumim, tak jsem to nahradil 20 normalnima preskokama, coz je hodne slabe, ale proste by mi jinak vubec nevychazel cas, jeste kdyz jsem si musel kazdou cinku nakladat sam, chtel jsem puvodne dat presnou zenskou verzi, protoze ta pro chlapy zacinala trhem s 69kg na coz nemam, ale i tu zenskou verzi jsem celou podelal (aspon jsem zacal na stejne vychozi vaze 47.5 kg), kvuli premysleni kolik vlastne nalozit na dalsi pokus, mi ani nezbyval cas se podivat do Excelu. Takze jsem prikladal tak nejak od oka, nakonec tam tech 67.5 kg uz nepadlo, zbytek byl docela v pohode, ale ta kratka pauza mezi 65 a 67.5 udelala svoje.

WOD z Eventu #4 - Neskutecny MASAKR , tentokrat jsem jel normalni chlapske vahy a uz na zacatku jsem vedel, ze se do tech 18 minut, ktere delily zavodniky od zustani v soutezi, nedostanu. Nejak se k tomu rozepisu.
1. Zadni drepy 60 kg x 50 - Prvni serie po 20, dalsi serie po 10ti, hlavne me tahaly spodni zada jeste z predvcerejska z "Diane", ale celkem to slo, bylo to hlavne o tom udychat, ale zdrzel jsem se tu pekne dlouho
2. Shyby - OK, vykon tak akorat
3. VC dostat z Ramen nad hlavu jakkoli 60 kg x 30 - tady jsem vedel, ze uz bude spatne, vaha se blizila memu maximu na cisty shoulder press a serie byly po 5ti, pak po 4ech, nakonec po 3ech a v posledni jsem vytlacil 5 at uz to nemusim pokladat, kazde opakovani bylo neco mezi Jerkem a Millitary pressem
4. Celni drepy 40 kg x 50 - Snad nejhorsi cast, ne ze bych na tom byl spatne silove, ale nohy uz moc nemohly, rozdychany jsem byl silene a jeste k tomu ramena uplne mokre, takze situace, ze jsem bych cinku drzel normalne nepripadala v uvahu, tak jsem drzel cinku, ze jsem ruce skrzil, ale jak pak dostat cinku dolu, kdyz vse tak strasne klouze, tak jsem si vzdycky s cinkou klekl a nejakym zpusobem ji shodil na zem, serie byly cca po 7-12, nohy uz neumely ani normalni drep

U 14teho opakovani celnich drepu jsem dosahl 18ti minut

5. a 8. Zase shyby to bylo OK, akorat to bylo na vice serii
6. Zkusil jsem tech 30 opakovani s 40kg shoulder pressem, ale nevyplatilo se, po prvnich 10ti ramena odpadly, zbytek zase neco mezi jerkem a millitary pressem
7. Overhead squaty 30 kg x 50 - nohy uz nemohly, byly to serie po 10ti a jeste s hodne zatnutyma zubama
9. Tech posledni 30 opakovani s 30 kg jsem tam uz nahazel na jednu serii, ale bylo to tak tak

Vsichni zavodnici z CF Games (jak muzi tak i zeny), maji muj velky respekt, ty vahy co tam maji nastavane, hlavne u vzperacskych cviku, si troufnu tvrdit, ze jsou uplne mimo misu velke casti CF populace a to kolik opakovani tam s nema zvladnou a kolik tech treningu za ty 3dny musi zvladnout to je silene, sam jsem si dal po Eventu #1 a #2 pauzu jeden den a oni pauzu vubec nemeli, svalovku jsem mel radnou vcera a jeste dneska me limitovala a kdybych si predstavil, ze dnesni trening jsem jel vcera a dneska bych mel jeste jet dalsi 2 eventy, tak si asi hodim maslu , klanim se vsem co to tam prezili

Crossfit #122

WOD (MW) - Crossfit Games Event #5

Snatch ladder with rope jumps (every minute increase weight)

20x Rope jump
1x Snatch 47.5 kg
20x Rope jump
1x Snatch 52.5 kg
20x Rope jump
1x Snatch 57.5 kg
20x Rope jump
1x Snatch 62.5 kg
20x Rope jump
1x Snatch 65 kg
20x Rope jump
0x Snatch 67.5 kg

WOD (WG) - Crossfit Games Event #4

For time:

50 Back squats 60 kg
40 Pull-ups
30 Shoulder-to-overhead 60 kg
50 Front squats 40 kg
40 Pull-ups
30 Shoulder-to-overhead 40 kg
50 Overhead squats 30 kg
40 Pull-ups
30 Shoulder-to-overhead 30 kg

Time: 38:44

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Seva - Crossfit, Paleo Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 76, 77, 78  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: