|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st květen 02, 2012 7:32 pm Předmět: |
|
|
i tak jsi borec, že si to vůbec zkusil :D
já bych třeba nedal ani jeden overhead squat podle pravidel, takže asi tak...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Seva98

|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: so květen 05, 2012 11:54 am Předmět: |
|
|
Dneska test casu na 1km a jsem nadmiru spokojen, cekal jsem cas kolem 3:30, tohle je ideal :-)
A navic ode dneska zacinam 1x tydne 3x3, vahy velmi male ze zacatku, u cviku se hlavne soustredit na spravne zapojeni stredu tela a postupne se bude pridavat po 5 kg a kdyz to nepujde, tak se vratim 2 tydny zpet s vahou, casem se dostat na 3x3 tlak na ramena 72.5 (Vlastni Vaha :-) ), FSQ 100 a DL 170, bude to nadlouho, ale nic z toho neni nerealne, vsechno tam uz skoro nekdy bylo.
Crossit #123
WOD (M)
Běh: 1 km
Čas: 3:19 , zlepseni od minula +16 sec , ten minuly beh byl tusim koncem podzimu, konecne ten cas aspon trosku dobre vypada :-)
3x3
Shoulder press
40 kg x 3,3,3
Front squat
60 kg x 3,3,3
Deadlift
120 kg x 3,3,3
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: po květen 07, 2012 6:33 pm Předmět: |
|
|
Dneska jen kratky trening, furt se ucim a neni na nic cas, tak jsem zkusil maximalne efektivne vyuzit kratky volny cas a vse jsem to sjel naraz, bez pauz mezi cvikama. Nejhorsi byly asi ty HSPU, protoze uz jsem mel po klikach cele kozy napumpovane, ale zbytek v pohode.
A jeste se me dneska drzela svalovka v nohach po tom 1 km ubehnutem, propocital jsem to a tempo bylo 18 km/h, docela cumim, ze jsem to udrzel, protoze kolikrat mam problem se vubec na takove tempo dostat, kdyz na konci 3-5km dobiham poslednich 200-400m.
Crossfit #124
WOD (G)
(
2-4-6-...-18-20 Push ups
10-9-8...-2-1 Ring pull ups
+
5 rounds of
10x Pistol squats (5 each leg)
10x HSPU
+
25x Toes to Bar
)
Time: 16:15
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: st květen 09, 2012 6:50 pm Předmět: |
|
|
Jenom kratce, zitra mam zkousku, tak neni casu na zbyt.
Crossfit #125
WOD (W)
Hang power snatch
20 kg x 10
30 kg x 5
40 kg x 5
45 kg x 5
50 kg x 3
55 kg x 2 + 1 fail
Split jerk
70 kg x 2
75 kg x 1
80 kg x 1
82.5 kg x 1
85 kg x 1
87.5 kg x 0
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: so květen 12, 2012 11:10 am Předmět: |
|
|
3x3
Shoulder press
42.5 kg x 3,3,3
Front squat
65 kg x 3,3,3
Deadlift
132.5 kg x 3,3,3
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: so květen 12, 2012 2:34 pm Předmět: |
|
|
Oddo: Kliky jsou maras, hlavne jeste, kdyz si das, ze muzes odpocivat jen ve spodni poloze kliku. A HSPU ani nevim, maly rozsah pohybu, na nem jsem postupne zesilil, tak jsem pak delal nad 10+ reps na kratkem rozsahu a najednou to casem slo az hlavou na zem i na vysoky pocet opakovani. Tu hraje hlavne ve prospech i moje vaha, jen jsem proste ten pohyb zezacatku v sobe nemel zafixovany.
Loudy: zadna nova aplikace a docela mi je lito, ze se mi to nedava do micoach, protoze se to tam pekne nacita  , ale nechtelo se mi brat telefon do ruky, musim si na nej koupit nejaky obal, protoze pres zimu jsem ho mel v naprsni kapse v bunde. Jinak to zadavam rucne pres runmap.net
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: so květen 12, 2012 5:35 pm Předmět: |
|
|
Proč mám pocit, že pokaždé běháš v jiným koutu republiky :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: st květen 16, 2012 3:50 pm Předmět: |
|
|
Uz jen tyden zkousek predemnou, kdyz to vse vyjde :-). Tak se pak konecne bude cvicit poradne.
Jinak zkousel jsem dneska cleany s tim, ze to netrham odspoda, ale ze se ten cvik sklada vlastne z kratke mrtvoly a az pak se nahodi cinka na ramena, nevim jak se presne tehle technice po vzperacsky rika, ale vsiml jsem si toho u WoC v logu a pak jak jsem se dival na videa, tak jsem si vsiml, ze takhle zveda hodne zavodniku. Takze dneska spis na zkousku. Je to zajmavy a pripada mi to o hodne lepsi, nez to tam zkouset rvat hned zespoda. Horsi byl ten Jerk, to uz vubec neslo, musim se zas dat dokupy.
Crossfit #127
WOD (W)
Bricho
Clean & Jerk
40 kg x 5
60 kg x 3
70 kg x 1,1,1,1,1,1,1,1,1
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: st květen 16, 2012 4:11 pm Předmět: |
|
|
Myslím, že tahle ta technika PC má správně vypadat.
Těžko využiješ triple joint extension, když nezačínáš vlastně stejně jako na MT. Od tý doby co jsem se to naučil pořádně nakopávat to na ty ramena lítá samo a limituje mě spíš síla na čelní dřep. _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|