Jinak mi prislo svihadlo a vuci tomu kozenemu od Everlastu co jsem mel to je velka zmena, nejen ze je za polovicni cenu, ale i ty DU jdou skoro samy, je mnohem rychlejsi. Jen tak jsem zkousel pred horama jich par dat a dal jsem 4 v kuse, s tim kozenym jsem nedal ani 2 za sebou.
A specialni diky Lusterovi za odkaz (kdyztak poslu do PM odkaz, kdyby mel nekdo zajem, jen byl problem s klukama ze slovenska, jelikoz mi to poslali na dobirku pres DHL a DHL mi to nemela jak predat, jejich CR system nepobira platby v €, tak se objednavka vratila, ale vyresili jsme to pak pres paypal tu platbu, ale je to jejich chyba, jelikoz pri tvorbe objednavky neslo vybrat zda mam platit kartou atd. + me nikdo nekontaktoval, ale verim, ze uz jsou pouceni :-) )
Crossfit #189b
WOD (M)
Lysa hora
43:33 - zlepseni o 9 minut cca, top casy jsou jemne pod 30 min, priste musi padnout cas pod 40 min
Dnes jen 3 minutovy trening z povinnosti, protoze je naplanovany, za posledni dva dny mam pres 20 km v nohach + cviceni k tomu a dneska jsem uplne mrtvy, takze uz jen odpocinek.
Trenujem s kamaradem na Run-Up v Ostrave http://www.run-up.cz/zavod.php?page=ostrava#.UFMk3bLN-4o , prevyseni tam je 85.6m + na zacatku by mela byt rovinka 60m, nejlepsi cas z minuleho roku byl 3 minuty a par sec, podle mne to tam pujde napalit naplno, po cely zavod, jen to bude chtit opravdu zatnout zuby, schody jsem jeste nikde tak dlouho nebezel, takze moc nevim, ale teoreticky mi to nepripada, tak obtizne zvladnout cas kolem 3 minut.
Crossfit #192a
For time:
500m Do kopce (80m prevyseni) - 2:30
500m Z kopce
500m Do kopce - 2:37
500m Z kopce
500m Do kopce - 2:40
Time: 12:33
For time:
150m Do kopce (30m prevyseni) - 33s
150m Z kopce
150m Do kopce - 37s
150m Z kopce
150m Do kopce - 32s
Až budeš vybíhat schody, hlavně hrozně moc musíš zapojit ruce!! Pořádně s nima pracovat, moc to pomůže a odlehčíš nohám, věř mi.
Hodně štěstí, taková trať by mě i bavila :-)
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Frozz: zabradli vyuziju co nejvice to pujde, sam jsem na to zvedav, jeste pujdem s kamaradem vyzkouset schody u skokanskeho mustku, tak doufam ze to tam nekde da to prevyseni tech 85m at muzem zmerit zkusebni cas
Dneska uz jen Wendler a nacvik MU. A mohl by mne nekdo vysvetlit, proc mne 3 mesice v kuse nejdou vubec muscle upy (od te doby co jsem se na ne zameril), pak nahodou jeden dam a pak uz mi jdou normalne? Hlavne dneska z natazenych rukou, bez rozhoupani a naprosto bez problemu, nechapu co na tom cviku bylo pro mne tak tezkeho
1 opakovani a bylo to fakt o hubu , ale sila v ramenou na to byla. Nevim jak by to vypadalo na videu, ale myslim, ze komicky, ale zkousel jsem myslet na to at mam nohy natahle.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru