|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Seva98

|
Zaslal: po září 17, 2012 3:21 pm Předmět: |
|
|
Nekdy priste pak zkusim Karen, tak jak ma byt na 3m hranici, tech 2.10m slo poznat, ze to je o poznani lehci, protoze i kdyz byly ramena mrtve, tak nebylo potreba tolik sily na to vyhozeni.
Crossfit #194
5/3/1 Wendler
Deadlift
130 kg x 5
145 kg x 3
162.5 kg x 5
"Karen"
150 9kg “Wall Ball Shots” for time - vyska 2m 10cm (nizky strop v panelaku)
Time: 4:36
Zvedani panve do svicky - 3 serie
Zkracovacky - 3 serie
Zvedani nohou v leze - 3 serie
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Seva98

|
Zaslal: út září 18, 2012 4:18 pm Předmět: |
|
|
Nohy mely peknou svalovku ze vcerejsich wall ballu, zatim se trening na Run-Up docela dari. Po prepoctu na prevyseni 85m bych mel cas 3:26, top minuly rok byl 3:06 tusim.
Crossfit #195
Trening na Run-Up
Lysa hora, ta roklina dal od Bezruce
Prevyseni 118m, trasa 300m
1. vystup naplno - 4:47
2. vystup normal - 8:18
3. vystup rychleji - 6:20
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: st září 19, 2012 2:09 pm Předmět: |
|
|
Crossfit #196
5/3/1 Wendler
Shoulder press
42.5 kg x 5
50 kg x 3
55 kg x 9
WOD
5 rounds of
15 Wall ball shots
5 HSPU
5 Ring pull ups
Time: 4:28
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: st září 19, 2012 3:51 pm Předmět: |
|
|
| Seva98 napsal: |
Time: 4:28 [/color] |
wow to je teda rychlovka...
tak dlouho mi asi trva najit spravnou polohu na HSPU...:D
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: st září 19, 2012 4:10 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: st září 19, 2012 4:19 pm Předmět: |
|
|
V patek jedem do Frenstatu zkusit prave ten mustek, tak jsem sam zvedav jak to pujde, ono hlavne ta myslenka se zrodila v hlave fakt ani ne 2 tydny zpet, takze zas tolik casu na natrenovani nebylo, sam jsem zvedav jak dopadnu.
Smile: diky, ale me nastesti HSPU moc problem nedelaji s moji TH :-) i kdyz to po tech wallballech zas moc dobre neslo
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: pá září 21, 2012 11:57 am Předmět: |
|
|
Prevyseni zatim nevim, ale odpoledne se pak dozvim, az mi kamarad posle udaje z hodinek. Na tom Run-upu to tam zezacatku proste naperu a pak zkusim nemyslet na bolest a vyjit to po 2 schodech, prinejhorsim skoncim nekde ve 3/4 trasy.
A cas na 100m nevim jak je dobry, nemam se s kym porovnat, ale kamarad mel taky presne 14 sec.
Crossfit #197a
Frenstat p. R. skokansky mustek - 428 schodu - prevyseni 60m
1. vystup - bez casu, jen prohlidnuti terenu
2. vystup - 1:54, uplne naplno, do 1/4 to slo vybehnout, pak po 2 schodech v rychlem tempu + s dopomoci zabradli
3. vystup - 2:47, s medicinbalem 9kg, jeste horsi pocit jak pri 2. vystupu, strasne tezke
4. vystup - 2:36, tentokrat v nizsim tempu, ale po celou trat + jsem se snazil fakt vytahovat za zabradli
Běh - mirne tempo
2.5 km, prevyseni o neco vetsi jak ty mustky, cas hrozny, byl to spis vyklus
Sprint
100m - 14 sec
100m - 14 sec
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: pá září 21, 2012 6:38 pm Předmět: |
|
|
Blizi trening #200, tak docela zvazuju co tam zaradim :-), pokud by byly nejake HC tipy tak sem s nima.
Dnes mam konec nejtezsiho tydne wendlera, pristi tyden deload a pote navysit vahy DL +10kg, zbytek +5kg, sila na mrtvoly se s wendlerem vratila tam kde ma byt, tak jsem zvedav na dalsi cyklus.
Crossfit #197b
Ruzne cviky na kruhach + par MU
5/3/1 Wendler
Hang Clean
60 kg x 5
67.5 kg x 3
77.5 kg x 4
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá září 21, 2012 6:51 pm Předmět: |
|
|
zkus nějakej z těch WODů, které byly letos na crossfit stránkách a dělala se z nich kvalifikace na hry ;) to by mě u tebe třeba zajímalo a HC to je dost
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: pá září 21, 2012 7:03 pm Předmět: |
|
|
Uz mam za sebou tyhle prvni dva, ale pak jsem to nejak zbabele vzdal, nedostatek vybaveni a par veci jsem neumel, ale az budu mit po Run-Up, tak zase zacnu vice behat a chci se uz konecne naucit DU, ted uz se nemuzu vymlouvat na svihadlo + mam medicinbal konecne. Ja spis zvazoval neco, kde bude figurovat cislo 200 (nemyslim tim 200 na MT :D )
https://forum.ronnie.cz/post925208.html#925208
https://forum.ronnie.cz/post926267.html#926267
A slibuji, ze si ten zbytek dam jeste tenhle rok a pristi rok si to hodlam zaplatit a dat vsech 5 treningu :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: so září 22, 2012 3:21 pm Předmět: |
|
|
Ode dneska az do ctvrtka budou vse lehke treningy. Nohy a stred tela mam napadrt ze vcerejska.
Crossfit #198
Cviceni na kruhach 25 minut - ruzne cviky
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: po září 24, 2012 9:23 am Předmět: |
|
|
Crossfit #199
5/3/1 Wendler
Deadlift
70 kg x 5
85 kg x 5
100 kg x 5
Cviceni na kruhach - ruzne cviky
5 rounds of
10 Ring dips
10 Push ups
Time: 5:11
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: čt září 27, 2012 8:39 pm Předmět: |
|
|
Run-Up Ostrava
Nasleduji kecy, vymluvy a popis toho co se se mnou 3 dny ted delo, dulezite je podtrzene
Tak na zacatek, uvedu co se semnou delo posledni dny, v pondeli trening, v utery jsem sel normalne do skoly a kolem 14:00 se mne spustila silena ryma a do vecera jsem prosmrkal asi 5 baleni kapesniku.
Utery - vzbudil jsem se uplne mrtvy, svalovka z patku v nohou se silene prohlubila + silena svalovka z toho nic z pondelka, prosmrkane cele 2 krabice kapesniku.
Streda - svalovka stale se drzi, hlavne v nohou, vubec se nemuzu hybat, jsem uplne slaby, ale ryma uz je slabsi.
Ctvrtek (dnes) - vzbudil jsem se, bylo docela dobre, ve skole mne jeste bolel cely clovek. Po registraci v 13:00 na zavodech, jsme si zasli na menu do restaurace, dostal jsem neskutecne krece v zaludku, jidlo mi vubec nesedlo. Startoval jsem 17:20 a krece nastesti ustoupily a pred zavodem jsem byl nabuzeny ciste na zavod.
Zavod - bezel jsem jako jeden z poslednich, vedel jsem, ze uplne top cas je 2:04 (nejlepsi junior 2:12), zacatek byla radnice, tam ruzne schody a ruzne intervaly mezi jednotlivyma schodistema, to jsem prosprintoval. Ve vezi (asi pulka do konce zavodu, poslednich 260 schodu) v pulce jsem se podival na hodinky a videl jsem 1:58, tak jsem si rikal, uz jen kousek a jsem nahore, takze jsem to napalil na plno a konec stale nikde, ale nakonec jsem to tempo udrzel az do konce a vysledek:
2:33 - 9. misto v kategorii Junioru, 33. misto mezi vsema - postup do republikoveho finale
Pak jsem se pekne najedl, bylo tam obcerstveni zdarma, 3 banany, nejake tycinky, klobasa, rohlik, jeste jsme dali u auta vodarnu, pak se vratim k zavodum a tam mi kamarad co tam byl u stanku, rekl ze hlasili moje jmeno, ze jsem mel bezet ve finale, tak jsem prisel na stanek a ona mi rekla, ze teda jeste muzu bezet. Takze jsem bezel finale s plnym zaludkem, v pulce cesty mi bylo na bliti a jeste me nohy ztuhly .
Celorepublikove finale: 2:42 - 43./50.
Nakonec jsem docela cumel, ze ten cas jsem nemel o moc horsi jak ten prvni beh, na to jak jsem byl silene precpany
Zaver: Ze postoupim do celorepublikoveho finale (jeste kdyz jsem byl nemocny) jsem opravdu necekal, s casem jsem spokojeny, az na par zadrhelu na trati, kdy jsem presne nevedel kam bezet. Pro me to je dobra ukazka toho, jak zafungoval crossfit, teoreticky jsem mel jen 3 treningovou predpripravu. Pro mne to je vykon nad ma ocekavani :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: čt září 27, 2012 11:25 pm Předmět: |
|
|
Pěkný výsledek.To přecpané finále ti teda nezávidím.brr
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: pá září 28, 2012 2:03 pm Předmět: |
|
|
Crossfit #200 (odkaz)
haino: ja to finale, i kdybych nebyl najezeny tak uz bych ho i tak bezel jen pro dobry pocit, navic jsem postupoval z poslednich pricek a tusim, ze velka cast zavodniku byla prave z cele republiky, takze ti za sebou nemeli uz jeden beh nahoru
Tak az tak lehky deload jsem necekal, ale vahy takhle predepsane byly takze jsem to odjel, ke konci jeste nejake cviceni na kruzich.
200ty trening odkladam cca o tyden, dokud nebudu zdravy.
Crossfit #201
Deload Wendler 5/3/1
Shoulder press
25 kg x 5
30 kg x 5
35 kg x 5
Hang clean
30 kg x 5
40 kg x 5
50 kg x 5
Cviky na kruzich
Naposledy upravil Seva98 dne ne říjen 07, 2012 2:27 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|