|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Seva98

|
Zaslal: ne leden 13, 2013 11:12 am Předmět: |
|
|
Tak uz se ke me dostalo foto, mych znicenych rukou http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/741125_2682688084004_1272880417_o.jpg , dneska to boli jako prase. Hlavne jak jsem jel ty HSPU v poslednim WODu, tak tam po me pak zustaly otiskle krvave dlane
Diky, vsem :-)
secret78: zrovna na tebe jsem myslel, ty bys mel fakt na ambice na prvni misto na tomhle zavode, hlavne z duvodu, ze body z trhu se pocitaly jako soucet vsech 4 trhu, coz nektere silene posunulo, spis me i prekvapilo, jak dobre me umistily moje trhy, protoze zadnou extra techniku nemam. Byly tam tribuny, takze vybehnout nahoru, obehnout vrchem a zpatky dolu. Ono to byla vuci tomu vsemu za cely ten den uz malickost, moc lidi se tam k tomu uz ani nedostalo.
guru: report bych napsal, ale 1) chybi mi fotky, 2) me schopnosti napsat nejaky clanek pro verejnost jsou nulove a 3) nejak jsem moc nevnimal okoli, s par novyma lidma jsem dal rec, ale prubeh zavodu jsem moc nevnimal. Takze bych vlastne ani nerekl, jak se komu darilo v prubehu atd.
A jestli znamy upne jeste fotky, tak to tu klidne nahazu, ale na vetsine budeme hlavne my 4 ostravaci co jsme tam zavodili.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: ne leden 13, 2013 11:31 am Předmět: |
|
|
Šel si při WODech až na dno nebo si někde cítil rezervy? Zvracel někdo?  Jinak gratulace, těším se až se uvidíme někdy v létě! _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: ne leden 13, 2013 11:34 am Předmět: |
|
|
Diky, vsechno naplno, pauzy byly 2-3 hodiny mezi WODama, tak se nebyl duvod setrit. Spis to chtelo rozplanovat sily v prubehu WODu. Jel jsem hlavne tak, at mam 0 no rep, drzet vysoke tempo, ale nehnat to za kazdou cenu, pekne se na vse soustredit. Udelat treba 21 thrusteru o 10 sec rychleji si myslim, ze by mi stejne nepomohlo, akorat bych odpadl, pred koncem.
A v lete jedu urcite, pokud nebudu nekde pryc, uz ted se na to tesim :-)
Naposledy upravil Seva98 dne ne leden 13, 2013 11:37 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne leden 13, 2013 11:35 am Předmět: |
|
|
pekné, moc pekné, gratulujem k umiestneniu. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: ne leden 13, 2013 2:42 pm Předmět: |
|
|
Jsme dopadli s těma rukama hodně podobně... mě se pak urval ještě jeden masák a hned na začátku ta žíla...:D
S tím ošetřením nemáš za co, jen příště prosím kulíšek udělal a ... přeci jen se cítím být stále děvče...
A jinak se švihadlem se nedá než souhlasit.... je to prostě největší zlo!!!
No a samozřejmě gratulace ke všemu, co se zdařilo _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: ne leden 13, 2013 3:10 pm Předmět: |
|
|
Diky :-), me to dneska vubec nepremysli, tak promin za to -a  , nemuzu ani chodit a obe ruce mam obvazane, jeste vcera v noci jak jsem prijel domu, tak jsem nadaval ve sprse jak mi na to tekla voda, jak to stipalo. Ale zitra/pozitri uz by to chtelo zase trening :-)
A tobe to svihadlo aspon trosku slo, ja tam stravil asi 10 minut z 15 minutoveho AMRAPu  , ale zas kdybych to vzdal tak si neudrzim 6te misto a spadnu na 10te, takze jsem rad, ze jsem to tam nejak odskakal :-)
A tvuj vykon na tech zavodech byl naprosto sileny, tak treba zas nekdy priste na nejakych dalsich zavodech  a jeste jednou diky
PS: A pokud se povedly nejake fotky, jak jsme tam byli my dva, tak mi prosim posli po PM :-) a nebo pokud ten tvuj fotograf, dava nekde galerii celou tak posli klidne odkaz na ni, budu za to rad .-)
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: ne leden 13, 2013 6:39 pm Předmět: |
|
|
Ses frajer a mas super haro _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: ne leden 13, 2013 9:45 pm Předmět: |
|
|
Koukal jsem ze Pavla tam mela nulovou konkurenci. By vyhrala i kdyby jela na 50%.
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: ne leden 13, 2013 11:02 pm Předmět: |
|
|
| cocman napsal: | | Koukal jsem ze Pavla tam mela nulovou konkurenci. By vyhrala i kdyby jela na 50%. |
Teď nechcu, aby to vyznělo blbě... ale ženy jsem jela na 50%... prioritní pro mě byla družstva... tam jsem makala víc :) _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: ne leden 13, 2013 11:05 pm Předmět: |
|
|
| Seva98 napsal: | Diky :-), me to dneska vubec nepremysli, tak promin za to -a , nemuzu ani chodit a obe ruce mam obvazane, jeste vcera v noci jak jsem prijel domu, tak jsem nadaval ve sprse jak mi na to tekla voda, jak to stipalo. Ale zitra/pozitri uz by to chtelo zase trening :-)
A tobe to svihadlo aspon trosku slo, ja tam stravil asi 10 minut z 15 minutoveho AMRAPu , ale zas kdybych to vzdal tak si neudrzim 6te misto a spadnu na 10te, takze jsem rad, ze jsem to tam nejak odskakal :-)
A tvuj vykon na tech zavodech byl naprosto sileny, tak treba zas nekdy priste na nejakych dalsich zavodech a jeste jednou diky
PS: A pokud se povedly nejake fotky, jak jsme tam byli my dva, tak mi prosim posli po PM :-) a nebo pokud ten tvuj fotograf, dava nekde galerii celou tak posli klidne odkaz na ni, budu za to rad .-) |
Já nemám fotku ani jednu, spoléhám na FB...:D
Jela jsem dneska ráno rovnou do práce a teď jsem došla domu, takže pohodka... a zítra samo makačenko vzpíráníčko...:D ale nic krom těch krváků mě nebolí...
A jinak dík _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: ne leden 13, 2013 11:31 pm Předmět: |
|
|
| kulíšek napsal: | | Seva98 napsal: | Diky :-), me to dneska vubec nepremysli, tak promin za to -a , nemuzu ani chodit a obe ruce mam obvazane, jeste vcera v noci jak jsem prijel domu, tak jsem nadaval ve sprse jak mi na to tekla voda, jak to stipalo. Ale zitra/pozitri uz by to chtelo zase trening :-)
A tobe to svihadlo aspon trosku slo, ja tam stravil asi 10 minut z 15 minutoveho AMRAPu , ale zas kdybych to vzdal tak si neudrzim 6te misto a spadnu na 10te, takze jsem rad, ze jsem to tam nejak odskakal :-)
A tvuj vykon na tech zavodech byl naprosto sileny, tak treba zas nekdy priste na nejakych dalsich zavodech a jeste jednou diky
PS: A pokud se povedly nejake fotky, jak jsme tam byli my dva, tak mi prosim posli po PM :-) a nebo pokud ten tvuj fotograf, dava nekde galerii celou tak posli klidne odkaz na ni, budu za to rad .-) |
Já nemám fotku ani jednu, spoléhám na FB...:D
Jela jsem dneska ráno rovnou do práce a teď jsem došla domu, takže pohodka... a zítra samo makačenko vzpíráníčko...:D ale nic krom těch krváků mě nebolí...
A jinak dík |
Tak ty jsi stroj , ja dneska radeji ani nechodim . A to ze si nejela zeny naplno nezni spatne, vsak mas svoje odmakane, hlavne mas tak 5x vic treningu za rok jak prumerny zavodnik na tech zavodech, tak jeste aby se ty vysledky neukazaly . Hlavne, ze si podporila tym naplno a ze jste to dotahli na prvni pozici. Jinak ostatni holky jely dobre, hlavne ten posledni workout, az jsem cumel, kde na to berou sily
Hlavne doufam, ze zkusis kvalifikaci na CF games, sance tam urcite je dost velka
|
|
| nahoru |
|
 |
Mr.Samorost

|
Zaslal: po leden 14, 2013 1:22 pm Předmět: |
|
|
Seva parádni výkon a gratulujem k 6. miestu skvele umiestnenie nato ako dlho si sa tam mordoval s tím švihadlom (švihadlo je proste zlo:)
Kulíšku tiež parádni výkon sme si s chalanmi hovorili ze pri tích WODoch vyzeráš že sa ani nezadýchaš tak sa nedivím že si šla len na 50% a pridávam sa k tomu čo povedal Seva, CF Games do budúcna určite, sú tam fakt dobre šance na úspech :o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: po leden 14, 2013 1:25 pm Předmět: |
|
|
| Mr.Samorost napsal: | Seva parádni výkon a gratulujem k 6. miestu skvele umiestnenie nato ako dlho si sa tam mordoval s tím švihadlom (švihadlo je proste zlo:)
Kulíšku tiež parádni výkon sme si s chalanmi hovorili ze pri tích WODoch vyzeráš že sa ani nezadýchaš tak sa nedivím že si šla len na 50% a pridávam sa k tomu čo povedal Seva, CF Games do budúcna určite, sú tam fakt dobre šance na úspech :o) |
Mluvil jsem tam s tebou? Ja vim, ze s par lidma z http://elitegymbrno.cz/ jsem se bavil. Jen at, kdyztak vim, kdo se pod nickem Samorost skryva
|
|
| nahoru |
|
 |
Mr.Samorost

|
Zaslal: po leden 14, 2013 1:47 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Mr.Samorost dne po leden 14, 2013 1:58 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|