|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| co je lepší pro někoho kdo začíná cvičit a má v normálu tuk i pomer vyska vaha?objemovka nebo rys??dumejte nad tim. |
| objemovka |
|
80% |
[ 112 ] |
| rysovacka |
|
19% |
[ 27 ] |
|
| Celkem hlasů : 139 |
|
| Autor |
Zpráva |
Majesty

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mattto

|
Zaslal: st září 26, 2012 11:04 pm Předmět: |
|
|
nemas na mysli texasku, ci ano?
|
|
| nahoru |
|
 |
honzik833

|
Zaslal: čt září 27, 2012 6:26 am Předmět: |
|
|
tak v tom pripade ten chlap musi mit ale ukrutnou silu! kdyz ohnul osu. Ja nedokazal ohnout ani osu vlastni vyroby  Pri cem se to stalo pokud muzem vedet a jake vaze?;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: čt září 27, 2012 6:57 am Předmět: |
|
|
| honzik833 napsal: | tak v tom pripade ten chlap musi mit ale ukrutnou silu! kdyz ohnul osu. Ja nedokazal ohnout ani osu vlastni vyroby Pri cem se to stalo pokud muzem vedet a jake vaze?;-) |
ohnout osu neni vubec zadnej problem bohužel...pokud spadne kov na kov (např odhozeni osy do jsiticich tyčí v kleci) nebo tak jako se to stalo mě...osa mi po push pressu přepadla dozadu na lavku no břink a osa jak luk...kdyby tam ta lavka nebyla tak by jenom dopadly kotuce na zem a osa by se zatřásla...takova smula...no litosti ju nenarovnam...ani nijak jinak...
jinak to bylo push press 126kg...v serce sem dal tři a pak sem zavrvoral : (...skoda bylo tam jeste par kg rezerva...
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: čt září 27, 2012 7:09 am Předmět: |
|
|
A jaktoze si mel za sebou lavku? Na fotkach kolem podii nic nemas?
Uprimnou soustrast za padlou obet, zvlast pokud to byla naka kvalitni. Zkus to ukecat na zaruku :) _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: čt září 27, 2012 7:37 am Předmět: |
|
|
| magion napsal: | A jaktoze si mel za sebou lavku? Na fotkach kolem podii nic nemas?
Uprimnou soustrast za padlou obet, zvlast pokud to byla naka kvalitni. Zkus to ukecat na zaruku :) |
jel sem to na přední straně klece s jistícími rameny...bylo to ok akorat lavka co se vytahuje z klece byla napravo odemě a bum...neštěstí hotové...ale už nehodlam dal bulet nad rozlitym mlikem...pár os tam ještě máme ;)...
tohle byla lehčí osa 16kg ale kvalitní byla dost...220 euro kluci ;) holt si ju zaplatim...nebude přišti měsic novy samsung note no...
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt září 27, 2012 7:40 am Předmět: |
|
|
Proč by nebyl? Madball a draper snad začnou chodit cvičit do SPC, ne? =) Z permic na note prachy budou.
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: čt září 27, 2012 8:59 am Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Proč by nebyl? Madball a draper snad začnou chodit cvičit do SPC, ne? =) Z permic na note prachy budou. | no tak tobje fakt perla
Btw doufam, ze vam to vyjde. Ja mel taky podobnej sen, ale bohuzelbto nevyslo. Lidi si bohuzel neuvedomujou co vsechno kolem toho je atd. Ale pokud mate svoje vlastni prostory, tak jste za vodou. Drzim palce
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: čt září 27, 2012 9:02 am Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Proč by nebyl? Madball a draper snad začnou chodit cvičit do SPC, ne? =) Z permic na note prachy budou. | no tak tobje fakt perla
Btw doufam, ze vam to vyjde. Ja mel taky podobnej sen, ale bohuzelbto nevyslo. Lidi si bohuzel neuvedomujou co vsechno kolem toho je atd. Ale pokud mate svoje vlastni prostory, tak jste za vodou. Drzim palce
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: čt září 27, 2012 9:35 am Předmět: |
|
|
| cocman napsal: | | guruhonza napsal: | | Proč by nebyl? Madball a draper snad začnou chodit cvičit do SPC, ne? =) Z permic na note prachy budou. | no tak tobje fakt perla
Btw doufam, ze vam to vyjde. Ja mel taky podobnej sen, ale bohuzelbto nevyslo. Lidi si bohuzel neuvedomujou co vsechno kolem toho je atd. Ale pokud mate svoje vlastni prostory, tak jste za vodou. Drzim palce |
no at je to jak chce tak nějak přežijem :) , je pravda ze malokdo si uvědomuje co vše zatím je a připomínky typu...vy máte jenom od každeho stanoviště jedno (což sice neni uplně pravda) mě opravdu dostávají...ano rád bych měl od každého stanoviště 4...ale my to ani nemáme kam dát pořádně...:D a hlavně...pro naši menší posilku je to úplně zbytečné...ještě jsme ani nebyli zaplnění...takže v tom vážně problém nevidím :)
ale ano zatím lidi nechodí a je to docela ubíjející...docela me to překvapuje ohlasy byly velké...škoda že to železo zahálí a milovníci cviků s VČ se raději štouchaj zadkama a cvičej na zemi ve fitku ktery na to není uzpůsobené než aby došli knám :D...
je to o lidech no :)...chtěl bych vytvořit komunitu a ta se časem tak jako tak rozroste, takže je mi to jedno...ale i tak když už máme otvíračku a dojdou dva lidi je to poněkud...zbytečné tam sedět... ;) ... lidé mi pišou že mají zájem o to a tamto...a stejne jsou líní přijít :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: čt září 27, 2012 9:38 am Předmět: |
|
|
když by zájem byl...máme možnost celkem snadné expanze dokud zbývající prostor na patře nezaberou ostatní firmy :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Shamrock

|
Zaslal: čt září 27, 2012 11:52 am Předmět: |
|
|
Souhlas, kazdej ma plnou hubu kecu a otazek, ale aby si to (strongman náčiní atd.) sel zkusit tak to ne. [/s]
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: čt září 27, 2012 7:11 pm Předmět: |
|
|
| cocman napsal: | | guruhonza napsal: | | Proč by nebyl? Madball a draper snad začnou chodit cvičit do SPC, ne? =) Z permic na note prachy budou. | no tak tobje fakt perla
Btw doufam, ze vam to vyjde. Ja mel taky podobnej sen, ale bohuzelbto nevyslo. Lidi si bohuzel neuvedomujou co vsechno kolem toho je atd. Ale pokud mate svoje vlastni prostory, tak jste za vodou. Drzim palce |
Nebo si to uvědomujou a nejdou do toho. Na druhou stranu, pokud nic neobětuješ, tak nic neztratíš, ale taky nic nezískáš. Navíc mám pocit, že kluci si to dělali hlavně pro sebe, alespoň jsem to tak pochopil.
| Smile04 napsal: | | jinak madballe kdy se stavíš? :) máš to zruky nebo? |
Já teď začal chodit po práci a BG je víceméně po cestě domů, přes vás je to trošku dál. Navíc jsem si ze čtvrtečního tréninku udělal takovou šmrdlárnu, kterou bych u vás asi neodcvičil a sobota je celkem jasná. Ale slibuju, že se určitě někdy stavím, minimálně potřebuju omrknout tu lavku od Maplera, protože podle fotek vypadá solidně a je za slušnou cenu a už si snad konečně začnu něco pomalinku kupovat domů...pokud nebudu muset love cpát furt jinam.
| guruhonza napsal: | | Proč by nebyl? Madball a draper snad začnou chodit cvičit do SPC, ne? =) Z permic na note prachy budou. |
viz. výše + pro Drapera to asi není to co by úplně chtěl.
| Shamrock napsal: | | Souhlas, kazdej ma plnou hubu kecu a otazek, ale aby si to (strongman náčiní atd.) sel zkusit tak to ne. |
Jj, přesně tak.
Ale klukům samozřejmě moc přeju, aby se jim to rozjelo, protože se mi to fitko svým stylem hodně líbí a je tam všechno, co beru za ideál pro cvičení a zároveň i zpestření v podobě disciplín. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Shamrock

|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|