co je lepší pro někoho kdo začíná cvičit a má v normálu tuk i pomer vyska vaha?objemovka nebo rys??dumejte nad tim.
objemovka
80%
[ 112 ]
rysovacka
19%
[ 27 ]
Celkem hlasů : 139
Autor
Zpráva
Judson
Zaslal: čt září 27, 2012 8:15 pm Předmět:
Shamrock napsal:
Tak dnesni trenink naprosto super, POKORIL JSEM 105kg ATLAS STONE. Skoda ,ze uz Ernandez odesel a nevidel me, to by mu urcite padla celist :D V SPC Gymu bude tabulka pokoritelu atlas stone, jsem zvedavej, kdo se tam zapise, zatim tam budeme tri.
Na stone se tesim nejvic, koncem dalsiho mesice mam v planu dojit, ale priznam se, ze z toho stone budu mit docela strach, kvuli zadum.
Nebylo by na skodu kdyby tam byl nejaky lehci, na cviceni techniky.
Tak dnesni trenink naprosto super, POKORIL JSEM 105kg ATLAS STONE. Skoda ,ze uz Ernandez odesel a nevidel me, to by mu urcite padla celist :D V SPC Gymu bude tabulka pokoritelu atlas stone, jsem zvedavej, kdo se tam zapise, zatim tam budeme tri.
To je zajímavé že všichni dělají jeden rekord za druhým když u toho nejsem. TAKŽE: neviděl sem, nevěřím!!!!
Já sem zvedl oba atlasy najednou, ale bohužel jste u toho nikdo nebyli....
no at je to jak chce tak nějak přežijem :) , je pravda ze malokdo si uvědomuje co vše zatím je a připomínky typu...vy máte jenom od každeho stanoviště jedno (což sice neni uplně pravda) mě opravdu dostávají...ano rád bych měl od každého stanoviště 4...ale my to ani nemáme kam dát pořádně...:D a hlavně...pro naši menší posilku je to úplně zbytečné...ještě jsme ani nebyli zaplnění...takže v tom vážně problém nevidím :)
ale ano zatím lidi nechodí a je to docela ubíjející...docela me to překvapuje ohlasy byly velké...škoda že to železo zahálí a milovníci cviků s VČ se raději štouchaj zadkama a cvičej na zemi ve fitku ktery na to není uzpůsobené než aby došli knám :D...
je to o lidech no :)...chtěl bych vytvořit komunitu a ta se časem tak jako tak rozroste, takže je mi to jedno...ale i tak když už máme otvíračku a dojdou dva lidi je to poněkud...zbytečné tam sedět... ;) ... lidé mi pišou že mají zájem o to a tamto...a stejne jsou líní přijít :)
Popravde receno, prvni vec, co me napadla, kdyz jsi s myslenkou otevreni takovehoto specifickeho fitka prisel, bylo neco jako "ekonomicka sebevrazda", ale asi jste to meli a mate dobre promyslene a je fajn, ze pises, ze nejak prezijete, i kdyz zatim lide moc nechodi. I kdyz tam s nejvetsi pravdepodobnosti nikdy chodit nebudu, tak vam to preji.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
zdar, da se vjet autem dovnitr toho arealu a nechat to tam nekde?
čau prasátko... už víš že ano ale pro ostatní to sem napíšu...dá se parkovat přímo v areálu (přes mostek doleva a tam je parkáč) a nebo v ulici špitálka tam je spousta volnych mist dalo by se říct pořád...
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Paráda! Jels to jako první cvik, nebo zas nějak zničenej na konci tréningu?
honziku dneska sem si na to vyhradil spešl time...a jel sem to velice speciálně :D...jel sem to až uplně nakonci... (ale ber že sem an nočnim režimu takže unava ani moc nebyla)
a halvne dneska jsem se docela šetřil :) jen sem parkrat zvedl log lift, axle a yoke...jinak sem v podstate necvičil...tak sem se vrhl na deadlift...
nedoporučuju napodobovat...je to nebezpečny pokud se nerozcvičíte patřičně...ale jel sem to takhle nějak
rozcvičení...
150 3 op
200 1 op
230 1 op
pauza asi 10min...
251 1 op na kreeev :D
Na stone se tesim nejvic, koncem dalsiho mesice mam v planu dojit, ale priznam se, ze z toho stone budu mit docela strach, kvuli zadum.
Nebylo by na skodu kdyby tam byl nejaky lehci, na cviceni techniky.
jestli chces lehci kup si v hornbachu tam mají jakési pidikulky :) sme jim je tam zvedali na parkovišti ;) maj tak cca 80
no dneska celková únava organismu...nechápu z čeho :D ty all afternoon treninky jsou prce vpohode :D
vcera s odpalenyma tricalama 5x90 tlak za halvou v sede, nic moc ale to pude az se zregenruju ;)
dneska jenom lehky dřepy serky po 6 se 130kg na pumping nechci se moc vyčerpat mam bacila asi mam rymečku tak ho nechci pozvat dál :) radši dva dny polevím a budu na čaji a ovoci ;)
zitra kupuju vitamin C a vytvářím menší vitaminovou bariéru...několik g Céčka denně po tak tři dny až týden, to vetšinou odrazí první útok
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru