|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| S jakou oblibou cvičíte dřepy? |
| Dřepy cvičím úplně nejraději. |
|
19% |
[ 31 ] |
| Dřepy cvičím rád. |
|
33% |
[ 52 ] |
| Dřepy mi nevadí. |
|
17% |
[ 28 ] |
| Dřepy mi vadí! |
|
1% |
[ 2 ] |
| Dřepy nenávidím! |
|
1% |
[ 3 ] |
| Dřepy necvičím rád, ale přesto je cvičím. |
|
21% |
[ 33 ] |
| Nohy vůbec necvičím:(:(:( (možná proto mi zaostává i vrch těla:-P) |
|
4% |
[ 7 ] |
|
| Celkem hlasů : 156 |
|
| Autor |
Zpráva |
supporter
(ban)
|
Zaslal: so říjen 31, 2009 12:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
secret78

|
Zaslal: so říjen 31, 2009 12:11 pm Předmět: |
|
|
Nedělám trenéra a nikoho netrénuju. A sme doma žejo? No tak.
Niečo také som už niekedy prečítal ale nestaviam na tom svoje názory.
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: so říjen 31, 2009 12:20 pm Předmět: |
|
|
| secret78 napsal: | Nedělám trenéra a nikoho netrénuju. A sme doma žejo? No tak.
Niečo také som už niekedy prečítal ale nestaviam na tom svoje názory. |
No vidíš, tak já Ti povím pohádku.
Měl jsem klienty, kteří nebyli schopni správnou techniku provést dřep, bench, tlaky a rozpažování, protože neměli spojený mozek s pohybem. Za to tlak na stroji, tlak v multipressu, tlaky nohama, předkopávání, zakopávání, dámský buterfly prováděli správně hned na první trénink, bez předchozích zkušeností s tréninkem. Do měsíce jsme začali provádět standardní rozpažky, bench a leg-pressy a do dvou měsíců byli schopni plně přejít na volné Dřepy, rumunské mrtvé tahy, přítahy v předklonu.
Zeptám se Tě, jak můžeš tvrdit, že já dělám něco špatně, když sám trenéra neděláš?
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: so říjen 31, 2009 12:23 pm Předmět: |
|
|
| herza napsal: | | secret78 napsal: | Nedělám trenéra a nikoho netrénuju. A sme doma žejo? No tak.
Měl jsem klienty, kteří nebyli schopni správnou techniku provést dřep, bench, tlaky a rozpažování, protože neměli spojený mozek s pohybem. Za to tlak na stroji, tlak v multipressu, tlaky nohama, předkopávání, zakopávání, dámský buterfly prováděli správně hned na první trénink, bez předchozích zkušeností s tréninkem. Do měsíce jsme začali provádět standardní rozpažky, bench a leg-pressy a do dvou měsíců byli schopni plně přejít na volné Dřepy, rumunské mrtvé tahy, přítahy v předklonu.
Zeptám se Tě, jak můžeš tvrdit, že já dělám něco špatně, když sám trenéra neděláš? |
Naprostý souhlas, tohle je podstata problému. Teorie versus praxe.
|
|
| nahoru |
|
 |
Matheus

|
Zaslal: so říjen 31, 2009 12:24 pm Předmět: |
|
|
| herza napsal: | | secret78 napsal: | Nedělám trenéra a nikoho netrénuju. A sme doma žejo? No tak.
Zeptám se Tě, jak můžeš tvrdit, že já dělám něco špatně, když sám trenéra neděláš? |
Taky jsem už nějakou tu řádku lidí odtrénoval a souhlasím s herzou, divili byste se co jsou začátečníci schopni předvést za variace. Stroje mají své opodstatnění. např. dřepy s volnou osou by u úplného nováčka vedly nejspíše ke zranění a ne k posílení či zlepšení. _________________ Krev z nosa a po treninku kosa... ;-) jinak to neporoste
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: so říjen 31, 2009 12:26 pm Předmět: |
|
|
je rozdil , jestli pride do fitka poprve clovek , kterej je vysportovanej a da napoprve v pohode 100 kg na bench a drepne 120 kg a nebo pocitacovej expert butto pavouk , nebo kobliha , tak ti neudelaj ani 1 klik a s drepem s vlastni vahou maj sakra velkej problem, tak takoveho cloveka bys secret postavil do klece ?  vzdyt oni ani nezvladnou biceps na kladce , ruce poletujou a nedokazdou obouma rukama naraz stejne zabrat  a 90% se ti muze vysrat na nejaky drepy a MT , shyby , pritahy a ja nevim co vsechno .Zezacatku rotoped , nejaky ty cviky na balone , s vlastni vahou , trochu stroje a pak kdyz to dela nejakej patek , tak bych mu dovolil zkusit drepy s 20 kg osou
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: so říjen 31, 2009 12:30 pm Předmět: |
|
|
Ja som naučil chlapca správne cvičiť benchpress za 10minút, a pritom bol "drevo" ale o tom sa nebavme. Pokiaľ je na konci cvičenie s voľnými váhami tak tvoja cesta nieje zlá. Len koľko je takých prípadov? Štatistiky nepustia
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi reloaded
|
Zaslal: so říjen 31, 2009 12:31 pm Předmět: |
|
|
donesl jsem si jeste chocolate cake, tady to bude jeste velky _________________ Ženě řekl: „Velice rozmnožím tvé trápení i bolesti těhotenství, syny budeš rodit v utrpení, budeš dychtit po svém muži, ale on nad tebou bude vládnout.“
|
|
| nahoru |
|
 |
Qwake

|
Zaslal: so říjen 31, 2009 12:35 pm Předmět: |
|
|
| yazi reloaded napsal: | | donesl jsem si jeste chocolate cake, tady to bude jeste velky |
Já jsem si donesl rýžové chleby ( ), a už stačí jen mačkat F5.
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: so říjen 31, 2009 12:35 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | je rozdil , jestli pride do fitka poprve clovek , kterej je vysportovanej a da napoprve v pohode 100 kg na bench a drepne 120 kg a nebo pocitacovej expert butto pavouk , nebo kobliha , tak ti neudelaj ani 1 klik a s drepem s vlastni vahou maj sakra velkej problem, tak takoveho cloveka bys secret postavil do klece ? vzdyt oni ani nezvladnou biceps na kladce , ruce poletujou a nedokazdou obouma rukama naraz stejne zabrat a 90% se ti muze vysrat na nejaky drepy a MT , shyby , pritahy a ja nevim co vsechno .Zezacatku rotoped , nejaky ty cviky na balone , s vlastni vahou , trochu stroje a pak kdyz to dela nejakej patek , tak bych mu dovolil zkusit drepy s 20 kg osou |
koblihu by som poslal chodiť, postupne stridať s behom a jednoduchými cvikmi s vlastným telom, pavúk cviky s vlastnou hmotnosťou zvládne.
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: so říjen 31, 2009 12:39 pm Předmět: |
|
|
| secret78 napsal: | | herza napsal: | | secret78 napsal: | Nedělám trenéra a nikoho netrénuju. A sme doma žejo? No tak.
Ja som naučil chlapca správne cvičiť benchpress za 10minút, a pritom bol "drevo" ale o tom sa nebavme. Pokiaľ je na konci cvičenie s voľnými váhami tak tvoja cesta nieje zlá. Len koľko je takých prípadov? Štatistiky nepustia |
To je právě to, co Ty nemůžeš hodnotit. K většině trenérů chodí absolutní začátečníci, kteří jsou ještě ke všemu pohybový antitalenti. Většinou je to top managment, nebo ženy v domácnosti bez výrazných ambicí. Tito lidé nejsou častokrát pohybově zdatní, jako jsou Tvoji kamarádi, které jsi učil bench-press v posilovně. Všichni trenéři nejsou úplně nevzdělaní a hloupý, jako jsem třeba já, jen pracují s materiálem, který mají k dispozici. Ale pak přijde kluk, jako jsi Ty a začne ukazovat prstem, co ten trenér s tím člověkem dělá. Proč necvičí pořádný cviky?
Jinak nezlob se na mě, ale viděl jsem, jak vypadáš a Ty by sis možná tak ode mne měl nechat poradit a ne mě tu poučovat. To je totiž realita, která na foru není vidět.
|
|
| nahoru |
|
 |
spt
|
Zaslal: so říjen 31, 2009 12:45 pm Předmět: |
|
|
tomuto sa neda oponovat :), kruta pravda
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: so říjen 31, 2009 12:46 pm Předmět: |
|
|
| herza napsal: | | secret78 napsal: | | herza napsal: | | secret78 napsal: | Nedělám trenéra a nikoho netrénuju. A sme doma žejo? No tak.
Ja som naučil chlapca správne cvičiť benchpress za 10minút, a pritom bol "drevo" ale o tom sa nebavme. Pokiaľ je na konci cvičenie s voľnými váhami tak tvoja cesta nieje zlá. Len koľko je takých prípadov? Štatistiky nepustia |
To je právě to, co Ty nemůžeš hodnotit. K většině trenérů chodí absolutní začátečníci, kteří jsou ještě ke všemu pohybový antitalenti. Většinou je to top managment, nebo ženy v domácnosti bez výrazných ambicí. Tito lidé nejsou častokrát pohybově zdatní, jako jsou Tvoji kamarádi, které jsi učil bench-press v posilovně. Všichni trenéři nejsou úplně nevzdělaní a hloupý, jako jsem třeba já, jen pracují s materiálem, který mají k dispozici. Ale pak přijde kluk, jako jsi Ty a začne ukazovat prstem, co ten trenér s tím člověkem dělá. Proč necvičí pořádný cviky?
Jinak nezlob se na mě, ale viděl jsem, jak vypadáš a Ty by sis možná tak ode mne měl nechat poradit a ne mě tu poučovat. To je totiž realita, která na foru není vidět. |
Jak vypadám?
BTW nebol to moj kamarát, bol to chlapec, ktorý bol prvýkrát v posilňovni a nemyslím si, že by mal dobrú docilitu. A nesnažim sa ťa poučovať a keď to tak vyzerá tak sa ti hlboko ospravedlňujem. Končím túto diskusiu z mojej strany so záverom, že si dobý trenér pre top managment, nebo ženy v domácnosti bez výrazných ambicí.
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi reloaded
|
Zaslal: so říjen 31, 2009 12:46 pm Předmět: |
|
|
a je to tady _________________ Ženě řekl: „Velice rozmnožím tvé trápení i bolesti těhotenství, syny budeš rodit v utrpení, budeš dychtit po svém muži, ale on nad tebou bude vládnout.“
|
|
| nahoru |
|
 |
bolek polívka
(ban)
|
Zaslal: so říjen 31, 2009 12:48 pm Předmět: |
|
|
Najlepší tréner je Adam Cibule
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|