|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| S jakou oblibou cvičíte dřepy? |
| Dřepy cvičím úplně nejraději. |
|
19% |
[ 31 ] |
| Dřepy cvičím rád. |
|
33% |
[ 52 ] |
| Dřepy mi nevadí. |
|
17% |
[ 28 ] |
| Dřepy mi vadí! |
|
1% |
[ 2 ] |
| Dřepy nenávidím! |
|
1% |
[ 3 ] |
| Dřepy necvičím rád, ale přesto je cvičím. |
|
21% |
[ 33 ] |
| Nohy vůbec necvičím:(:(:( (možná proto mi zaostává i vrch těla:-P) |
|
4% |
[ 7 ] |
|
| Celkem hlasů : 156 |
|
| Autor |
Zpráva |
magion

|
Zaslal: so říjen 31, 2009 1:18 pm Předmět: |
|
|
ty voe herzo povazoval sem te za inteligentniho ale tyhlety osobni utoky po netu sou pekne zakerny... nedivil bych se kdyby ti dal nekdo pres tlamu hm _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Gohan

|
Zaslal: so říjen 31, 2009 1:18 pm Předmět: |
|
|
Heh, nevím jestli to nemyslíš ironicky, ale srovnáváš tady strognmana a kulturistu, což je imho trošku mimo mísu.
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: so říjen 31, 2009 1:19 pm Předmět: |
|
|
| magion napsal: | | ty voe herzo povazoval sem te za inteligentniho ale tyhlety osobni utoky po netu sou pekne zakerny... nedivil bych se kdyby ti dal nekdo pres tlamu hm |
Přes tlamu? Trošku přehnaný. Tak Ty budeš sám inteligent, když takhle mluvíš.
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: so říjen 31, 2009 1:20 pm Předmět: |
|
|
To vis, ja su fighter takze je to moje hobby _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: so říjen 31, 2009 1:21 pm Předmět: |
|
|
herzo, asi te zklamu, ale mysh toho stezi bere vic nez jsi bral sveho casu ty, kulturistika ho nezajima, takze nejaka % tuku neresi a o silovych vykonech jake ma on se tu vetsine nezda ani ve snu (staci se podivat na jeho treninkova videa)
tim nezasahuju do tech hadek co s tebou vede, jen konstatuji fakta... _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: so říjen 31, 2009 1:21 pm Předmět: |
|
|
| magion napsal: | To vis, ja su fighter takze je to moje hobby |
To by jsi mě asi rozbil, ale stejně by jsi nezměnil nic na tom, že jsem na nikoho nezačal útočit první.
|
|
| nahoru |
|
 |
Politolog

|
Zaslal: so říjen 31, 2009 1:22 pm Předmět: |
|
|
Tady sledovat poslední dobou ty hádky to je síla. Každej druhej topic se k tomu zvrhne... _________________ Nebudeme se pouštět do žádných větších akcí...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mattoni
|
Zaslal: so říjen 31, 2009 1:22 pm Předmět: |
|
|
Myshovi jde přece hlavně o sílu a strongmany. A Secret háže diskem?
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so říjen 31, 2009 1:23 pm Předmět: |
|
|
Už toho nechte jste jak ženský
CIZO: zabanuj už prosímtě toho Bolka Polívku, nenapsal tu jediný inteligentní příspěvek a ty jeho kecy to je moc _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: so říjen 31, 2009 1:24 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | herzo, asi te zklamu, ale mysh toho stezi bere vic nez jsi bral sveho casu ty, kulturistika ho nezajima, takze nejaka % tuku neresi a o silovych vykonech jake ma on se tu vetsine nezda ani ve snu (staci se podivat na jeho treninkova videa)
tim nezasahuju do tech hadek co s tebou vede, jen konstatuji fakta... |
Ty anabolika nejsou na něm vůbec vidět, já vidím jen obezního chlapa. Takto to vypadá nemusí ani ve strongmanech.
Cizo prosím Tě prozraď mi jednu věc, co jsem udělal mysH, co jsem udělal Anabolicovi, co jsem udělal yggovi?
|
|
| nahoru |
|
 |
schnitzel
|
Zaslal: so říjen 31, 2009 1:24 pm Předmět: |
|
|
moje holky chcu abych vypadal zhruba tak jak mysh (mozna trochu min) :-D (samozrejme bez ochlpeni a mladsie  ) je to ich "ideal" _________________ Wo ein Wille ist ist auch ein Schnitzel :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: so říjen 31, 2009 1:25 pm Předmět: |
|
|
| herza napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | herzo, asi te zklamu, ale mysh toho stezi bere vic nez jsi bral sveho casu ty, kulturistika ho nezajima, takze nejaka % tuku neresi a o silovych vykonech jake ma on se tu vetsine nezda ani ve snu (staci se podivat na jeho treninkova videa)
Ty anabolika nejsou na něm vůbec vidět, já vidím jen obezního chlapa. Takto to vypadá nemusí ani ve strongmanech.
Cizo prosím Tě prozraď mi jednu věc, co jsem udělal mysH, co jsem udělal Anabolicovi, co jsem udělal yggovi? |
Mě jsi taky nic neudělal, ale už mě s**eš jak se povyšuješ.
Kdyby jsi měl silové výkony jako mysh, tak potom bych neřekl ani popel.
Naposledy upravil Gohan dne so říjen 31, 2009 1:27 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Saasi

|
Zaslal: so říjen 31, 2009 1:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: so říjen 31, 2009 1:27 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | herza napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | herzo, asi te zklamu, ale mysh toho stezi bere vic nez jsi bral sveho casu ty, kulturistika ho nezajima, takze nejaka % tuku neresi a o silovych vykonech jake ma on se tu vetsine nezda ani ve snu (staci se podivat na jeho treninkova videa)
Cizo prosím Tě prozraď mi jednu věc, co jsem udělal mysH, co jsem udělal Anabolicovi, co jsem udělal yggovi? |
Mě jsi taky nic neudělal, ale už mě sereš jak se povyšuješ.
Kdyby jsi měl silové výkony jako mysh, tak potom bych neřekl ani popel. |
Stydět se za Ty svoje opravdu nemusím...
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: so říjen 31, 2009 1:27 pm Předmět: |
|
|
| citace: |
nevim, fotka toho moc nerekne, mozna kdybys jeho 120kg videl nazivo, pusobilo by to jinak...
jak jsem rekl, do tech hadek nehodlam nijak zasahovat, sparing ma svoji hlavu, stejne tak ygg a totoznost uzivatele anaboliconline neznam... jen jsem uvedl na pravou miru jak je to s tou myshovou vykonnosti _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
Naposledy upravil CIZO dne so říjen 31, 2009 1:29 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|