Smrt má jméno dřepy :) ANKETA

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 18, 19, 20  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Smrt má jméno dřepy :) ANKETA  Úvodní stránka -> Trénink -> Smrt má jméno dřepy :) ANKETA
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

S jakou oblibou cvičíte dřepy?
Dřepy cvičím úplně nejraději.
19%
 19%  [ 31 ]
Dřepy cvičím rád.
33%
 33%  [ 52 ]
Dřepy mi nevadí.
17%
 17%  [ 28 ]
Dřepy mi vadí!
1%
 1%  [ 2 ]
Dřepy nenávidím!
1%
 1%  [ 3 ]
Dřepy necvičím rád, ale přesto je cvičím.
21%
 21%  [ 33 ]
Nohy vůbec necvičím:(:(:( (možná proto mi zaostává i vrch těla:-P)
4%
 4%  [ 7 ]
Celkem hlasů : 156

Autor Zpráva
Gohan

PříspěvekZaslal: so říjen 31, 2009 1:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

herza napsal:
Gohan napsal:
herza napsal:
CIZOPASNIK napsal:
herzo, asi te zklamu, ale mysh toho stezi bere vic nez jsi bral sveho casu ty, kulturistika ho nezajima, takze nejaka % tuku neresi a o silovych vykonech jake ma on se tu vetsine nezda ani ve snu (staci se podivat na jeho treninkova videa)

tim nezasahuju do tech hadek co s tebou vede, jen konstatuji fakta...

Ty anabolika nejsou na něm vůbec vidět, já vidím jen obezního chlapa. Takto to vypadá nemusí ani ve strongmanech.

Cizo prosím Tě prozraď mi jednu věc, co jsem udělal mysH, co jsem udělal Anabolicovi, co jsem udělal yggovi?

Mě jsi taky nic neudělal, ale už mě sereš jak se povyšuješ.
Kdyby jsi měl silové výkony jako mysh, tak potom bych neřekl ani popel.

Stydět se za Ty svoje opravdu nemusím...

Kdo říká že se máš za co stydět, já s ejen snažím říct to, že tady takhle uboze napadáš a povyšuješ se nad někoho, kdo se zajímá o jiný sport a je v něm tak o milion procent lepší než ty.

Něco jako kdyby se nějaký vystrvalostní běžec navážel do jokozuny...trošku

Naposledy upravil Gohan dne so říjen 31, 2009 1:30 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Stifler

herza napsal:
CIZOPASNIK napsal:
herzo, asi te zklamu, ale mysh toho stezi bere vic nez jsi bral sveho casu ty, kulturistika ho nezajima, takze nejaka % tuku neresi a o silovych vykonech jake ma on se tu vetsine nezda ani ve snu (staci se podivat na jeho treninkova videa)

Ty anabolika nejsou na něm vůbec vidět, já vidím jen obezního chlapa. Takto to vypadá nemusí ani ve strongmanech.

Cizo prosím Tě prozraď mi jednu věc, co jsem udělal mysH, co jsem udělal Anabolicovi, co jsem udělal yggovi?

Herzo ne všichni sypou pro to, aby měli velký svaly... Doping v prvni rade zvysuje vykonnost, na ucelove kvuli svalum to berou opravdu jenom kulturisti...
herza
Anonymní

Gohan napsal:
herza napsal:
Gohan napsal:
herza napsal:
CIZOPASNIK napsal:

Mě jsi taky nic neudělal, ale už mě sereš jak se povyšuješ.
Kdyby jsi měl silové výkony jako mysh, tak potom bych neřekl ani popel.

Stydět se za Ty svoje opravdu nemusím...

Kdo říká že se máš za co stydět, já s ejen snažím říct to, že tady takhle uboze napadáš a povyšuješ se nad někoho, kdo se zajímá o jiný sport a je v něm tak o milion procent lepší než ty.

S napadáním jsem první nezačal...
Gohan

PříspěvekZaslal: so říjen 31, 2009 1:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jen slovíčkař. Já se vsadím že až tak blbý nejsi a pointa ti neutekla.
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so říjen 31, 2009 1:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:

Prosím Tě. To, že jsem blbý tu poslouchám od včerejška, tak mi tu pointu prozraď, protože teprve teď má mysH právo, začít psát někde na osvalech.cz, jak ho seru. Protože do dneška jsem mu nic nedělal.
Saasi

PříspěvekZaslal: so říjen 31, 2009 1:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě by spíš zajímalo, čeho se díky těm hádkám docílí? Akorát toho, že další člověk řekne seru na vás a je pryč.
Gohan

PříspěvekZaslal: so říjen 31, 2009 1:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

herza napsal:
Gohan napsal:

Prosím Tě. To, že jsem blbý tu poslouchám od včerejška, tak mi tu pointu prozraď, protože teprve teď má mysH právo, začít psát někde na osvalech.cz, jak ho seru. Protože do dneška jsem mu nic nedělal.

A ne. Neprozradím ti ji!
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so říjen 31, 2009 1:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Saasi napsal:
Mě by spíš zajímalo, čeho se díky těm hádkám docílí? Akorát toho, že další člověk řekne seru na vás a je pryč.

ono to tak asi stejně dopadne, protože jsem se teď už opravdu zařadil do populární kategorie oblíbenců...
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so říjen 31, 2009 1:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
herza napsal:
Gohan napsal:

A ne. Neprozradím ti ji!

Děkuji mnohokrát.
Poman

PříspěvekZaslal: so říjen 31, 2009 1:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dřepy mi nevadí.
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: so říjen 31, 2009 1:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

me zarazi , ze nejakej Bolek Polivka , odhaduju 13 lety chlapec na fotrove noudbuku neco placne o steroidech a herza ma tu potrebu mu to vysvetlovat jak to bylo Proste herzo kopes kolem sebe a lidi se bavijou Me to pride jako kdybys byl v diete na nejakym brutalnim cyklu , ze ses tak podrazdenej
bolek polívka
(ban)

PříspěvekZaslal: so říjen 31, 2009 1:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

drepy necvičím, rastú mi chôdzou
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so říjen 31, 2009 1:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sacharidacek napsal:
me zarazi , ze nejakej Bolek Polivka , odhaduju 13 lety chlapec na fotrove noudbuku neco placne o steroidech a herza ma tu potrebu mu to vysvetlovat jak to bylo Proste herzo kopes kolem sebe a lidi se bavijou Me to pride jako kdybys byl v diete na nejakym brutalnim cyklu , ze ses tak podrazdenej

vůbec, ale naprosto bez důvodně někde na jiném foru tohle?

http://forum.osvalech.cz/viewtopic.php?t=82&postdays=0&postorder=asc&start=4650

Tohle mají zapotřebí řešit dospělý lidi? Tohle řeší znuděný děcka, které nemají nic pořádného na práci. Mě tu nikdo z nich nikdy neviděl, na živo jsem se viděl jen s cizem, Freimen a Slayterem a moc dobře jsme si pokecali.
schnitzel

PříspěvekZaslal: so říjen 31, 2009 1:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

herza napsal:
Sacharidacek napsal:

vůbec, ale naprosto bez důvodně někde na jiném foru tohle?

http://forum.osvalech.cz/viewtopic.php?t=82&postdays=0&postorder=asc&start=4650

Tohle mají zapotřebí řešit dospělý lidi? Tohle řeší znuděný děcka, které nemají nic pořádného na práci. Mě tu nikdo z nich nikdy neviděl, na živo jsem se viděl jen s cizem, Freimen a Slayterem a moc dobře jsme si pokecali.

V prvom rade nechcem do toho zasahovat (aj ked s tym som vlastne zacal ja, ci moze 15 rocny chalan davat drepy alebo nie) ber to tak ze si VIP a neznervoznuj sa tolko. Zapni si serial, come down, ved to je uplne jedno.

Chcem byt neutral len sa prestante hadat k nicomu to neviem, ktomu sa musim ucit konecne tu rustinu jo a bolek polivka, moj otec stale hovori: Wenn man keine Ahnung hat, einfach mal Fresse hlaten!
Vokr

PříspěvekZaslal: so říjen 31, 2009 2:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty vole chvíly tady nejsem a vy popíšete 8 stránek

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Smrt má jméno dřepy :) ANKETA Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 18, 19, 20  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: