|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ZkaZZa

|
Zaslal: čt listopad 22, 2012 9:46 pm Předmět: |
|
|
Zkoušel jste někdo 1.M.R. ? Podle obsahu to nevypadá zas tak špatně.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Rostislaw

|
Zaslal: ne listopad 25, 2012 9:10 pm Předmět: |
|
|
NOS fusion od Reflexu, nějaké zkušenosti?
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: ne listopad 25, 2012 9:44 pm Předmět: |
|
|
Co říkáte na Fat Stove Gel?  Má to nějaké účinky, nebo je to pouze obohacovač hov*n?
|
|
| nahoru |
|
 |
EddieCz
|
Zaslal: ne listopad 25, 2012 10:03 pm Předmět: |
|
|
Obavam se, ze pokud je to k dostani v Ceske republice, bude to neucinne jako 90% vsech supplementu. Nicmene mohu doporucit produkt Alpha T2 od PES nutrition. K dostani v GB. _________________ Willst du dich von etwas trennen
dann musst du es verbrennen. (Rammstein)
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: st prosinec 19, 2012 1:55 pm Předmět: |
|
|
Jaky suplement by jste mi pred treninkem doporucili? Assalut? Nebo od hell no gel? Nebo e.nox shock? Nebo jen obycejne koffein tablety? Co vam fu guje?
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: st prosinec 19, 2012 2:15 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | Jaky suplement by jste mi pred treninkem doporucili? Assalut? Nebo od hell no gel? Nebo e.nox shock? Nebo jen obycejne koffein tablety? Co vam fu guje? |
Nedoporučuju, vůbec nic.
Cvič pro radost a ne pro to, abys ses k něčemu kopal.
Max. dej kafe, ale tebou zmiňované suplementy jsou s prominutím k h.vnu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st prosinec 19, 2012 2:19 pm Předmět: |
|
|
mucus6 - Assault jsem zkoušel a nebyl špatnej, ale jestli nemůžeš ke cvičení dokopat, nakopávače ti nepomůžou (alespoň ne dlouhodobě).
Jinak já jsem zakoupil S.A.W. jako dárek pro příbuzné, tak jsem zvědavý, jestli jim bude fungovat - samozřejmě ho taky okoštuju. Myslím ale, že tak silný, jako starý Jack3d, nebude  .
Vyzkoušel jste už někdo? _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Bjozicek

|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: st prosinec 19, 2012 11:48 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | mucus6 - Assault jsem zkoušel a nebyl špatnej, ale jestli nemůžeš ke cvičení dokopat, nakopávače ti nepomůžou (alespoň ne dlouhodobě).
Jinak já jsem zakoupil S.A.W. jako dárek pro příbuzné, tak jsem zvědavý, jestli jim bude fungovat - samozřejmě ho taky okoštuju. Myslím ale, že tak silný, jako starý Jack3d, nebude .
Vyzkoušel jste už někdo? |
S.A.W jsme měl a je to parádní vecička,jak chutově (chuť lepší než u assaultu) tak co se týče učinku. Za mě 8/10. Jinak já jsem si zase už po 2. objednal neurocore ...to je ztm nejlepší věcička a už se nemůžu dočkat až mi přijde
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: čt prosinec 20, 2012 10:53 pm Předmět: |
|
|
| Bjozicek napsal: | 1.M.R. od BPI ... myslim, že hodně slušná náhrada Jacka
Jen se divim, že to ještě nestáhnuli, protože taky obsahuje 1,3 Dimethylamylamine ... ale je pravda, že se blbě schání
Každopádně u mě spokojenost! |
Stare sarze mely 1,3-Dimethylamylamine uvedene v Supplement Facts. Podle stranek vyrobce uz nove sarze DMAA neobsahuji (podle Supplement Facts), nebo ho tam alespon nemuzu identifiovat.
| kód: | | http://bpisports.net/product/1mr/pre-workout |
|
|
| nahoru |
|
 |
Lada78
Anonymní
|
Zaslal: čt prosinec 20, 2012 11:59 pm Předmět: |
|
|
| Rostislaw napsal: | | micus6 napsal: | | Jaky suplement by jste mi pred treninkem doporucili? Assalut? Nebo od hell no gel? Nebo e.nox shock? Nebo jen obycejne koffein tablety? Co vam fu guje? |
Nedoporučuju, vůbec nic.
Cvič pro radost a ne pro to, abys ses k něčemu kopal.
Max. dej kafe, ale tebou zmiňované suplementy jsou s prominutím k h.vnu. |
Nechci tu zacinat nejakou nesmyslnou debatu, ale treba takovy e.nox shock obsahuje krome standardnich no pumpicek a kopatek ala kofein, taurin, apod i docela konskou davku kreatinu. Co jsem koukal, tak vyrobci kreatin rvou prakticky do vseho (co vim tak novy Jack 3D Micro ho nema a nebo treba No Fusion od Reflexu), takze pro nekoho kdo jede na kreatinu to muze byt zabiti dvou a vice much jednou ranou. Treba Compress Caliber Pump je taky slusne prekvapko. Me nejlepe zabiral i stary Cellex, nez ho predelali kvuli FDA.
Jinak proc nakopavac? Predstav si, ze nektery lidi sedi do sesti do vecera v praci, resi picoviny a do fitka se dostanou utahany (jak fyzicky tak psychicky) jako kone. Pak si daji nakopavac, ono to v hlave udela cvak a muzes vyplavovat endorfin jak smyslu zbaveny. Zrovna psychika ma pro me srovnatelny vliv na to cviceni jako treba jidlo nebo spanek...
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: pá prosinec 21, 2012 8:37 am Předmět: |
|
|
| Lada78 napsal: | ...
Jinak proc nakopavac? Predstav si, ze nektery lidi sedi do sesti do vecera v praci, resi picoviny a do fitka se dostanou utahany (jak fyzicky tak psychicky) jako kone.
... |
Pod tohle se muzu podepsat. Vcera jsem si vzal nakopavac poprve v zivote (tester Assaultu od MP) a skutecne na me pekne funguje. Nerikam, ze bych to chtel brat pred kazdym treninkem, ale sem tam jako takovou vzpruhu pred tezkym treninkem po vycerpavajicim dni v praci, proc ne...
|
|
| nahoru |
|
 |
Bjozicek

|
Zaslal: pá prosinec 21, 2012 9:20 am Předmět: |
|
|
| duke.dukem napsal: | | Bjozicek napsal: | 1.M.R. od BPI ... myslim, že hodně slušná náhrada Jacka
Jen se divim, že to ještě nestáhnuli, protože taky obsahuje 1,3 Dimethylamylamine ... ale je pravda, že se blbě schání
Každopádně u mě spokojenost! |
Stare sarze mely 1,3-Dimethylamylamine uvedene v Supplement Facts. Podle stranek vyrobce uz nove sarze DMAA neobsahuji (podle Supplement Facts), nebo ho tam alespon nemuzu identifiovat.
| kód: | | http://bpisports.net/product/1mr/pre-workout | |
Noo našel sem ho na jednom shopu ještě s DMAA Tak sem ho bral
|
|
| nahoru |
|
 |
BuffyyCZ
|
Zaslal: st leden 09, 2013 10:06 am Předmět: l-carnitin a CLA |
|
|
Dobrý den,
ráda bych se informovala na nejlepší l-carnitin a CLA 1000. Jsem obezní a redukuji hmotnost. Podařilo se mi shodit nějaká kila dolů, ale bylo mi doporučeno přiřadit i výživové doplňky a tyto dva jsou právě z nich.
Bohužel je na trhu spoustu nabídek a než bych vše prošla, tak se radší zeptám odborníků co sídlí právě zde :)
L-carnitin mám brát prý před každým cvičením a CLA před každým hlavním jídlem.
Můžete mi tedy prosím poradit? Děkuji velice.
Buffyy
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st leden 09, 2013 10:17 am Předmět: Re: l-carnitin a CLA |
|
|
Osobně nepovažuji karnitin za účinný doplněk při spalování tuků a myslím, že se mnou budu velká část ostatních zde souhlasit. Pomůže pocitu, lepšímu zapocení se, ale to je asi tak vše.
Spíše bych se orientoval na doplňky s obsahem synephrinu a kofeinu, které reálně fungují a to jednak jako spalovače a jednak jako stimulanty, tzn. nakopnou k většímu fyzickému výkonu a tím podpoří pálení tuků i z druhé stránky.
Každopádně platí, že pokud má uživatel potíže např. s vyšším krevním tlakem, tak se ho výše uvedená kombinace spíše raději netýká.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|