|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ursus.
|
Zaslal: po duben 30, 2007 9:01 pm Předmět: |
|
|
*Yo got ya ass owned e-thuggin*
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
TroSZka
(ban)
|
Zaslal: po duben 30, 2007 9:04 pm Předmět: |
|
|
| m4l napsal: | | TroSZka napsal: | | m4l napsal: | TroSZka:proboha ty hlidat na dvere?? tos je hlidal aby je nekdo neukradl ne? |
hehe polib si prdel vtipnej curaku hahaha
mojich 107kg budi respekt na rozdil od tebe, nebo me chces ukazat tvoji fotecku? |
ja repekt vzbuzovat nepotrebuju jedu na Fight nejsem kultik jako ty a jak rika muj trener svaly sou na picu....
ale ze si to ty buznicko ...
*edit: a nechci slyset ze sem zprasenej-- to sem ale umim to priznat a taky planuju to rysnout... |
ale jo cekal jsem to horsi, nejsi tak spatnej ale vec se ma tak ze objemove se na me teda nechytas, atkze si nech nejaky kecicky pipicku
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po duben 30, 2007 9:09 pm Předmět: |
|
|
TroS-Zka fo-tku! TroS-Zka fo-tku!
ale davej na tech dverich bacha at z tebe nejakej 70kg kluk neudela tatarak _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po duben 30, 2007 9:09 pm Předmět: |
|
|
Proboha, další sebevědomej mistr světa.
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po duben 30, 2007 9:10 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | TroS-Zka fo-tku! TroS-Zka fo-tku!
ale davej na tech dverich bacha at z tebe nejakej 70kg kluk neudela tatarak |
Ten sem fotku nedá, on je tak obrovskej, že by ti ta fotka roztáhla prohlížeč a PC by se přehřálo.
|
|
| nahoru |
|
 |
TroSZka
(ban)
|
Zaslal: po duben 30, 2007 9:12 pm Předmět: |
|
|
nechci tu machrovat na vas tolik deti moje:)
jen hezky cvicte a papejte a jednou budete mozna jako ja veliky a silny mlady muz:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po duben 30, 2007 9:14 pm Předmět: |
|
|
| TroSZka napsal: | nechci tu machrovat na vas tolik deti moje:)
jen hezky cvicte a papejte a jednou budete mozna jako ja veliky a silny mlady muz:) |
Ty si děláš prdel, nebo seš opravdu takovej namyšlenej vůl?
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
TroSZka
(ban)
|
Zaslal: po duben 30, 2007 9:18 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | TroSZka napsal: | nechci tu machrovat na vas tolik deti moje:)
jen hezky cvicte a papejte a jednou budete mozna jako ja veliky a silny mlady muz:) |
hele ja mam ted taky 107, posleme fotku oba jo :) ja jen abych vedel jestli uz jsem se ti trochu priblizil, preci jen bejt tak velkej jako ty to uz by bylo neco |
ale ty ses strasnej sypac oproti me, ja sypu jen musli do misky a ty si pichas ty osklive vcelicky a papas kouzelne martanky:)
tak sem hod fotku a je te reknu jestli me muzes sekundovat ve svalovem rozvoji:)
ale prebencoval jsem te:)
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: po duben 30, 2007 9:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ursus.
|
Zaslal: po duben 30, 2007 9:29 pm Předmět: |
|
|
aaaaaa, mozem si vybrat farbu spodarov ?
|
|
| nahoru |
|
 |
TroSZka
(ban)
|
Zaslal: po duben 30, 2007 9:35 pm Předmět: |
|
|
nepisu si s vama uz, sypaci jedni zli, chcete me vlakat aby me steroidy omamili ale ja se nenecham jsem naturalni sportovec a ted jsi jdu dat tvaroh
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po duben 30, 2007 9:36 pm Předmět: |
|
|
| TroSZka napsal: | | nepisu si s vama uz, sypaci jedni zli, chcete me vlakat aby me steroidy omamil i ale ja se nenecham jsem naturalni sportovec a ted jsi jdu dat tvaroh |
ale fuj _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|