|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Libi se vam tetovani?? |
| Jo libi a sam nejake vlastnim nebo ho planuji. |
|
48% |
[ 118 ] |
| Libi ale nemam. |
|
51% |
[ 127 ] |
|
| Celkem hlasů : 245 |
|
| Autor |
Zpráva |
Mathaus
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Anonymní
|
Zaslal: pá březen 06, 2009 8:08 am Předmět: |
|
|
| Mathaus napsal: | Po dokončení. Sice už jsem se kousal nudou při sezení a nic nedělání, ale výsledek mě uspokojil.
|
pekne moc...skoda jen,ze jsi nepripsal k fotce,co presne ten latinsky napis znamena,docela by me to zajimalo:-) dala jsem si tu praci a hledala jsem trochu na netu,ale bud jsem nebyla dost trpeliva v hledani a nebo ty latinsko-ceske slovniky nestoji za nic, protoze zase vim uplny houby
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: pá březen 06, 2009 9:22 am Předmět: |
|
|
No taky jsem se ten citát snažil najít, leč marně, ale po mém jednom semestru latiny se mi některé slova nezdají napsány správně, snad to Mathas objasní... _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
abecedarian

|
Zaslal: pá březen 06, 2009 10:07 am Předmět: |
|
|
Něco ve smyslu "Chceš-li nalézt chrabrost, hledáním svých limitů. Vždy chraň a udržuj život" Ale ruku do ohně za to nedám _________________ Don't smile Little Johnny, don't conform to the masses.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mathaus
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá březen 06, 2009 2:45 pm Předmět: |
|
|
| abecedarian napsal: | Něco ve smyslu "Chceš-li nalézt chrabrost, hledáním svých limitů. Vždy chraň a udržuj život" Ale ruku do ohně za to nedám |
hmmm,krasna a moudra veta diky za preklad
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: pá březen 06, 2009 3:03 pm Předmět: |
|
|
Nevim jestli rict hezke tetovani, kdyz je to jen napis. Ale vypada to hodne zajimave, ne jak nejaky cinsky cm krat cm traparny.
A vyznam je dulezity hlavne pro majitele, protoze tady nejde o preklad, vetsinou jde spis o asociaci s necim podstatnym pro toho kdo se necha tetovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: pá březen 06, 2009 3:21 pm Předmět: |
|
|
| Drago napsal: | Nevim jestli rict hezke tetovani, kdyz je to jen napis. Ale vypada to hodne zajimave, ne jak nejaky cinsky cm krat cm traparny.
A vyznam je dulezity hlavne pro majitele, protoze tady nejde o preklad, vetsinou jde spis o asociaci s necim podstatnym pro toho kdo se necha tetovat. |
Jasně, souhlasím, ale jde mi o slovo Detit... V latinských citátech se totiž často objevuje slovo deDit a slovo detit já neznám. Tak se ptám na překlad. _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: pá březen 06, 2009 3:24 pm Předmět: |
|
|
| Zacharo napsal: | | Drago napsal: | Nevim jestli rict hezke tetovani, kdyz je to jen napis. Ale vypada to hodne zajimave, ne jak nejaky cinsky cm krat cm traparny.
A vyznam je dulezity hlavne pro majitele, protoze tady nejde o preklad, vetsinou jde spis o asociaci s necim podstatnym pro toho kdo se necha tetovat. |
Jasně, souhlasím, ale jde mi o slovo Detit... V latinských citátech se totiž často objevuje slovo deDit a slovo detit já neznám. Tak se ptám na překlad. |
Tak snad to neni "preklep"
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: pá březen 06, 2009 4:05 pm Předmět: |
|
|
Takhle si zničit záda..Neřeknu něco decentího,ale tohle?No je to každého věc.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá březen 06, 2009 4:19 pm Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | | Takhle si zničit záda..Neřeknu něco decentího,ale tohle?No je to každého věc. |
me se to treba libi vic nez tribaly..
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
|
| nahoru |
|
 |
abecedarian

|
Zaslal: pá březen 06, 2009 7:33 pm Předmět: |
|
|
Jsem narazil na tohle pěkný tetování pro kulturisty.
V podstatě říká, až se člověk dopracuje k pořádným rukám, tak jeho stará už bude mít pořádnou prdel... Ze života _________________ Don't smile Little Johnny, don't conform to the masses.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|