|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Libi se vam tetovani?? |
| Jo libi a sam nejake vlastnim nebo ho planuji. |
|
48% |
[ 118 ] |
| Libi ale nemam. |
|
51% |
[ 127 ] |
|
| Celkem hlasů : 245 |
|
| Autor |
Zpráva |
TheLeague
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Anonymní
|
Zaslal: pá březen 06, 2009 8:10 pm Předmět: |
|
|
| TheLeague napsal: | Jsem premejslel ze kdybych si udelal nejaky takovy tetovani v podobe citatu, tak bych si ho jeste nechal udelat tak aby slo cist v zrcadle. Kdyz je to hlavne pro me ne |
jednoduse genialni...
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: pá březen 06, 2009 8:20 pm Předmět: |
|
|
| TheLeague napsal: | Jsem premejslel ze kdybych si udelal nejaky takovy tetovani v podobe citatu, tak bych si ho jeste nechal udelat tak aby slo cist v zrcadle. Kdyz je to hlavne pro me ne |
a kam ho chces?nad pr.el?
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: pá březen 06, 2009 8:23 pm Předmět: |
|
|
Normální obsese. Někdo sbírá známky, někdo kérky (: _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: pá březen 06, 2009 8:25 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | TheLeague napsal: | Jsem premejslel ze kdybych si udelal nejaky takovy tetovani v podobe citatu, tak bych si ho jeste nechal udelat tak aby slo cist v zrcadle. Kdyz je to hlavne pro me ne |
a kam ho chces?nad pr.el? |
Samozrejme byla rec o zadech. Jinak bych si to nechal nactrtnout od tatera a vytetoval sam teda musel bych si to dat nekam na stehno
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá březen 06, 2009 8:30 pm Předmět: |
|
|
| Zacharo napsal: | | Normální obsese. Někdo sbírá známky, někdo kérky (: |
ja vim,ale tohle...ten kluk je citit smrti uz z toho obrazku to uz je vazne posedlost
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: pá březen 06, 2009 8:37 pm Předmět: |
|
|
| gari napsal: | | Zacharo napsal: | | Normální obsese. Někdo sbírá známky, někdo kérky (: |
ja vim,ale tohle...ten kluk je citit smrti uz z toho obrazku to uz je vazne posedlost |
ja z neho citim zas drogy
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá březen 06, 2009 8:43 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | gari napsal: | | Zacharo napsal: | | Normální obsese. Někdo sbírá známky, někdo kérky (: |
ja vim,ale tohle...ten kluk je citit smrti uz z toho obrazku to uz je vazne posedlost |
ja z neho citim zas drogy |
to nejspis taky trochu.....
|
|
| nahoru |
|
 |
phoenix.16

|
Zaslal: so březen 07, 2009 2:52 pm Předmět: |
|
|
nedá mi to ale musím se zeptat
za 1 :jak je to s bedarama když se mi nákej udělá přímo na tom tetování jestli ho vymáčknout nebo ho tam nechat ???
za 2 :když se třeba ve fitku nebo někde říznu do toho tetování tak jestli se to musí nák opravit nebo se nic nestane ??? (myslím takový ty menší škrábance a né když si uříznu půl ruky  )
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: so březen 07, 2009 3:18 pm Předmět: |
|
|
| phoenix.16 napsal: | nedá mi to ale musím se zeptat
za 1 :jak je to s bedarama když se mi nákej udělá přímo na tom tetování jestli ho vymáčknout nebo ho tam nechat ???
za 2 :když se třeba ve fitku nebo někde říznu do toho tetování tak jestli se to musí nák opravit nebo se nic nestane ??? (myslím takový ty menší škrábance a né když si uříznu půl ruky ) |
s ,,bedarem" se vubec nevzrusuj a klidne ho vymackni a mensi zraneni kerce vubec nevadi, tetuje se do hloubky0,3 - 0,5 mm,nepronika tedy zpravidla hloubeji,nez do druhe vrstvy kuze ( zalezi i na tom,kam se tetovani dela )takze to by ses musel uz poradne riznout,aby tam zustala jizva
|
|
| nahoru |
|
 |
Stan

|
Zaslal: so březen 07, 2009 3:23 pm Předmět: |
|
|
Tak ja zase tvrdim,nemackej!Mam kerku kvuli tomu na nekterych mistech prerusenou a kdybych byl puntickar,tak bych to zrejme sel opravit.. _________________ " Lékaři předepisují léky, o nichž toho málo vědí , proti nemocím, o nichž vědí ještě míň, lidem, o kterých nevědí vůbec nic. "
Voltaire
|
|
| nahoru |
|
 |
kwaker

|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: so březen 07, 2009 3:40 pm Předmět: |
|
|
| kwaker napsal: | | Stan napsal: | | Tak ja zase tvrdim,nemackej!Mam kerku kvuli tomu na nekterych mistech prerusenou a kdybych byl puntickar,tak bych to zrejme sel opravit.. |
tak to musis mit vredy jak petikoruny |
ani nemusis...proste se ti treba na cerne vybarvenym poli udela svetlejsi ,,dirka,, ...udela se ti to ikdyz mas hlubokou odreninu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|