|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Libi se vam tetovani?? |
| Jo libi a sam nejake vlastnim nebo ho planuji. |
|
48% |
[ 118 ] |
| Libi ale nemam. |
|
51% |
[ 127 ] |
|
| Celkem hlasů : 245 |
|
| Autor |
Zpráva |
Stan

|
Zaslal: so březen 07, 2009 3:48 pm Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | | kwaker napsal: | | Stan napsal: | | Tak ja zase tvrdim,nemackej!Mam kerku kvuli tomu na nekterych mistech prerusenou a kdybych byl puntickar,tak bych to zrejme sel opravit.. |
tak to musis mit vredy jak petikoruny |
ani nemusis...proste se ti treba na cerne vybarvenym poli udela svetlejsi ,,dirka,, ...udela se ti to ikdyz mas hlubokou odreninu |
Presne tak..navic stinovani neni tak hluboke,takze staci i minibedar _________________ " Lékaři předepisují léky, o nichž toho málo vědí , proti nemocím, o nichž vědí ještě míň, lidem, o kterých nevědí vůbec nic. "
Voltaire
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kwaker

|
Zaslal: ne březen 08, 2009 4:34 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út březen 10, 2009 4:04 pm Předmět: |
|
|
| kwaker napsal: | | Stan napsal: | | supporter napsal: | | kwaker napsal: | | Stan napsal: | | Tak ja zase tvrdim,nemackej!Mam kerku kvuli tomu na nekterych mistech prerusenou a kdybych byl puntickar,tak bych to zrejme sel opravit.. |
tak to musis mit vredy jak petikoruny |
ani nemusis...proste se ti treba na cerne vybarvenym poli udela svetlejsi ,,dirka,, ...udela se ti to ikdyz mas hlubokou odreninu |
Presne tak..navic stinovani neni tak hluboke,takze staci i minibedar |
hajzli beďaři |
vy teda nadelate s par pupínkama nemackat,mackat,kdo se v tom vlastne vyzna?? ja tvrdim,ze NORMALNI bedar nevadi a komu se delaji takove ty zanicene a velke uhry,tak by mel spis zacit premyslet,kde v jidle dela chybu,pokud mu tedy neni nejakych sladkych 16 let a jeho hormony nejsou na pochodu....a kerku si nedavat,dokud je plet v tomhle stavu
|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: ne duben 19, 2009 11:33 am Předmět: |
|
|
Tady je moje... Je drobná, ví o ní jen pár lidí, kteří mi za to stojí...
_________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: ne duben 19, 2009 11:42 am Předmět: |
|
|
| Zacharo napsal: | Tady je moje... Je drobná, ví o ní jen pár lidí, kteří mi za to stojí...
|
a proto to davas na internet
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: ne duben 19, 2009 11:44 am Předmět: |
|
|
| Zacharo napsal: | Tady je moje... Je drobná, ví o ní jen pár lidí, kteří mi za to stojí...
|
To máš nový, ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne duben 19, 2009 11:46 am Předmět: |
|
|
kluci 2x za sebou qote obrazku? no fuj!
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: ne duben 19, 2009 11:46 am Předmět: |
|
|
Mám ji dodělanou, měl jsem ji už dávno.
Bazzy - tady z fora znám osobně tolik lidí, že je můžu spočítat na prstech jedné ruky, who cares (:
edit - Cizo nech je, aspoň budu slavnější xD _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
Zaslal: so květen 23, 2009 7:14 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
caladan

|
|
| nahoru |
|
 |
Serj
|
|
| nahoru |
|
 |
ruhl

|
Zaslal: so září 05, 2009 10:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
bulldozer
|
Zaslal: so září 05, 2009 10:52 pm Předmět: |
|
|
co má ta kérka vyjadřovat?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|