Conan cvičí záměrně v chlaďáku, že prej je to víc HARDCORE. Po tréninku také pravidelně navštivuje Antisaunu, jejíž princip spočívá v tom, že jsi několik hodin v mrazáku a potom skočíš do rozpálenýho oleje.
Conan cvičí záměrně v chlaďáku, že prej je to víc HARDCORE. Po tréninku také pravidelně navštivuje Antisaunu, jejíž princip spočívá v tom, že jsi několik hodin v mrazáku a potom skočíš do rozpálenýho oleje.
voe nemusim pak chodit do solárka
cvičim tady:
ještě nějaký foto z tréninku, od huby se mi kouří jen lehce...
_________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
Úterý:
dneska jen kolo 2x40min
Teplota: 1-2 °C
Vlhkost: 90%
Klouzavost: 99% :)
_________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
Středa - je ho tam třeba - jako toho tréninku myslím :)
3-2
Temp: 8°C
dneska slabota, únava a nohy bolely ještě z pondělka...
tak alespoň nějaký motivační foto:
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Fakt obdivuju jak můžeš trénovat v takový zimě. Dnes už bych to nedal.
vzpomeň si na Rockyho 4, těžko na cvičisti, lehko na bojišti
doufam, že to bude mít podobný efekt
jj, dokud to nebude -8° tak to je paráda
nedavno jsme měli ve fitku 15 stupnů a už jsem myslel že se nehnu, rozehřát se na dřep, aby mě nic nebolelo, bylo prakticky nemožný. Ich bin ein simulant.
... v pondělí mě majitel fitka vítal ve dveřích omluvou, že nejede topení a nabídl mi předténinkový nápoj zcela zdarma ... chuťově a nakonec i stimulačně zatím nejlepší co jsem kdy měla ... cvičení stálo za to, na závěr byl i sachariďák
... jen mě štve, že to v e-shopu na ronnie nemohu najít ... ani Jelínek, ani Božkov
...a trénink určo spočíval v bicepsovém zdvihu panáka střídavě levou a pravou rukou.
Dobrej nápad, zkusím to, jen mam obavy aby mě druhý den po tréninku nebolela místo svalů hlava a žaludek
PS: písni Ronniemu ať to okamžitě napraví, takový zásadní nedostatek !
je třeba održovat 3 pravidla
1) nebrzdit
2) nezatáčet
3) rozhodně nezkoušet najednou 1 a 2 :)
přibližně takhle má vypadat silový trh
1x60
(ke konci je hezky videt jak jde para od huby)
dneska celých 6 stupňů
Pátek - trénink 3-3
čas 2h ale splněno, jen se děsim dalších týdnů
btw, co říkáte na můj první vertikální HSPU
Naposledy upravil Conan dne pá prosinec 07, 2012 8:49 pm, celkově upraveno 2 krát
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru