|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Conan

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Conan

|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
Zaslal: čt prosinec 27, 2012 9:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: čt prosinec 27, 2012 9:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
Zaslal: čt prosinec 27, 2012 9:48 pm Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | | Conan napsal: | | Tom.K. napsal: | Kinder na všechny způsoby koukám. Kvalitní to suplementace. |
to je základ
a hlavně, tam za 2 € a u nás za 100Kč, no nekupte to když to je tak levný |
ted mi tak napadá. Když už jsi v tom ježdění na západ, co takhle kdybys zajel např. s Tonym, Vachym, Filipem, atd. k nám a dali by jsme nějakej kolektivní trénink před oblastí? Tony už byl u nás vloni před ligou sám a myslím, že jsme dobře poladili dres na benč. |
covece, taky me napadlo jestli nezajdes do dzungle, kdyz tak jezdis do Plzne :)
I kdyz ladeni do dresu planujem s Tomem S. v Alici.
Mozna to bude i jednodussi, kdybys prijel, pac Tony ma zase nejaky nalady ze nebude zavodit, Vachyho vidim jednou za rok a Filip... je Filip.
Ale muzu se domluvit s mladejma a zajedem k tobe spolu. _________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: čt prosinec 27, 2012 10:38 pm Předmět: |
|
|
| Conan napsal: | | Tom.K. napsal: | | Conan napsal: | | Tom.K. napsal: | Kinder na všechny způsoby koukám. Kvalitní to suplementace. |
to je základ
a hlavně, tam za 2 € a u nás za 100Kč, no nekupte to když to je tak levný |
ted mi tak napadá. Když už jsi v tom ježdění na západ, co takhle kdybys zajel např. s Tonym, Vachym, Filipem, atd. k nám a dali by jsme nějakej kolektivní trénink před oblastí? Tony už byl u nás vloni před ligou sám a myslím, že jsme dobře poladili dres na benč. |
covece, taky me napadlo jestli nezajdes do dzungle, kdyz tak jezdis do Plzne :)
I kdyz ladeni do dresu planujem s Tomem S. v Alici.
Mozna to bude i jednodussi, kdybys prijel, pac Tony ma zase nejaky nalady ze nebude zavodit, Vachyho vidim jednou za rok a Filip... je Filip.
Ale muzu se domluvit s mladejma a zajedem k tobe spolu. |
Bylo by to fajn kdyby jste dorazili ted k nam,protoze z posledniho predsoutezniho setkani v Alici jsem byl pak lehce nervozni na soutezi.Nemuzu si pomoc,ale pripadami tam vsechno podvazeny a i ty osy jsou nejaky divny. U nas mame uz perfekni podminky pro pripravu na souteze.Koupil jsem profi osu Ivanko,mame presne kotouce,nechal jsem predelat lavicku na benc presne podle souteznich rozmeru,boardy,klec na drepy proste na co si vzpomenes.Po novem roce navic pribude jeste podium na mrtvej tah,soutezni stojan na drep + jeste jedna profi osa,tentokrat Eleiko s 300 kilama pogumovanejch kotoucu. Muzeme jit cvicit i mimo otviraci dobu aby nas nikdo nerusil.
EDIT: a na mrznuti v Dzungli uz jsem asi rozmazlenej. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: ne prosinec 30, 2012 3:30 pm Předmět: |
|
|
íbí se mi jak oba vzpomínáte na zářné včerejšky, které už odvál vítr a nikdy víc se nevrátí _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
Zaslal: ne prosinec 30, 2012 7:52 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
Zaslal: po prosinec 31, 2012 7:35 pm Předmět: |
|
|
Silvestrovský trénink
drepy tezky jak barak - sem byl nejakej vychcipanej a navic jsem byl v Dzungli sam...
Dřep:
5x60
4x90
2x120
3x3x135
6x90
Bench
6x2x90
MT - rovné nohy
6x60
6x80
3x3x90
ale melo to vyhodu ze jsem to zmaknul za 35 min, sam jsem se divil _________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
Zaslal: st leden 02, 2013 7:47 pm Předmět: |
|
|
Středa
na zahřátí: bruch, 12x horní kladka, 10x cg bench, 10x shyb, 10x klik na bradle, 10 x přítah v předklonu, 10x biceps, 6x powerclen+press, střední+zadní delty
čelní dřep:
5x50
3x70
3x3x75
incline JR:
5x8x27,5
Mrtvola - dneska poprvý sumo:
5x70
3x120
3x140
2x150
3x3x165
na to jak mi blilo po Silvestru to celkem slo ...
EDIT: kua, jsem uplne zapomnel ze mam dneska jet jeste Pushpressy _________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|