_________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
Taky máte po závodech pocit, že raw síla spadla tak na 50 % ?
Dneska steží:
bench 5x4x100
powerclean 5x5x70
vychcípanost totální
_________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
poslední měsíc jsem ten log nějak zanedbával, a trénink taky nestál za moc, ale přesto jsem si odskočil na závody do Litvínova, s takovýmto výsledkem...
po lehčím odvodnění naváženo 93,0kg :-)
Po ránu jsem měl pocit, že nezvednu ani sám sebe, dlouho nic, najednou začala první skupina, kde bylo 7 lidí, a jelikož já byl ve druhej, tak nejednou šílenej spěch.
Takže rychlá rozcvička, šup do dresu a na place:
Dřep:
1. 190 - základ na pohodu
2. 200 - malá hloubka (údajně)
3. 205 - na jistotu (hloubka podle mě do sklepa, tkaže nahoru už jsem musel zabrat)
Bench už byl klidnější:
1. 135 - lehký
2. 142,5 - taky šlo (Tonda mě dal takovou facku, že mi zvonilo v uchu a zatmělo se mi před očima)
3. 147,5 - lepší než 2. pokus
Mrtvola - při rozcvičce se 195 mě píchlo dole v zádech, takže jsem měl trochu strach, navíc mě už 2 týdny nějak pobolívá tříslo...
1. 210 - lehký
2. 225 - nějak to ku*a ztěžklo, osa byla tvrdá a ostrá jak břitva
3. 232,5 - no lift
Total 577,5kg
od oblasti zlepšení na dřep 10kg a benchi taky 10kg , tah bohužel 0kg
pokus o total 585 bohužel nevyšel o ten poslední pokus, ale i tak spokojenost
ten benč jsi konečně pěkně trefil. Hodně slušná rezerva. Na lize chci vidět minimálně 600 total.
jo dik, ten bench me potesil, priste dam rovnou 150 :)
ale 600 bych videl s trochou stesti az na pristi rok, po lete budu z kola slabej jako moucha, bzzzzzz
Přes léto si dam cyklistickou pauzu, možná zkusim kámen apod.
Trénink nebude mít smysl psát, ale budu vás tu sledovat
tak zatim pic.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru