_________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
středa
trénink 4-2
Temp: 5/10°C (u dveri / u kamen:)
masakr, ale kupodivu se to dalo...
_________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
Pátek
trénink 4-3
Temp: +5
trvání: 2h
Extremus masakrus maximus
takhle vypadaly trapézy ještě hodinu po powercleanech 6x6
aktuální TH cca 93kg
Pic,pekny trencle. To jedes jen tyhle tri cviky? Pac nejak nechapu co na tom cvicis dve hodiny.
voe:)
zkus si tenhle rozpis a pak dej po 4. tejdnu vedet
ze ses to ty tak podrobne:
na kole do dzungle: 2 min
narezat a nasekat drevo: 5 min
rozdelat ohen: 15 min :)
rozcvicka: 5 min
horni kladka + bruch: 15 min
vypady: 5 min
drepy; 3 rozcvicovaci + 6 pracovnich: 20 min
bench; 3 rozcvicovaci + 6 pracovnich: 30 min
powerclean + staveni se na hlave: cca 35 min
v pauzach par shybu a dalsi bricho
na kole z dzungle: 3 min
Tak sory ze jsem se dovolil zeptat. Ale mohls to napsat jednodusejc,treba takhle: Tomiku jsem kokot,pisu tri cviky ale v skutecnosti jich jedu asi tak 10,ale jsem linej to napsat.
mam další pokrok v tréninku HSPU, tento cvik jsem nazval:
HSGHRAPU (Head Stand Glute Ham Rise Assisted Push Up)
dneska jsem vzal zkusit Katanu - no nic moc, ale od začátku:
FSQ - 5x5x70
DL - 5x5x150
BP - do 120 na board a sup do dresu
po několika pokusech se nejak podivne povedlo dat 130, na vic chybela sila, ale co bych cekal bez treninku.
PP - 3x5x60 (už na to nebyla síla)
dneska to bylo nějak divný, asi bylo moc teplo a moc lidí, nemoh jsme se soustředit... takže dneska bez motivačního obrázku.
dneska mimo plán zkouška dresu na bench ve Vejprnicích
Vůbec jsem netušil co to udělá a navíc bez tréninku dotlaků jsem si říkal že budu rád za základ, ale nakonec to šlo skoro samo.
Rychlá rozcvička 70,100,110, přetížení v dresu 140,160
pak čekání 20 minut než se rozcvičí Jarda Šoukal :)
a na place:
1) 130 OK
2) 135 OK - papír
3) 140 OK - vydřený
4. pokus už jsem nešel.
v kvalitní konkurenci nakonec na Wilkse 6. místo.
Váha byla 94,4kg v oblečení.
video 2. a 3. pokus:
tie pokusy z videa boli v drese, či bez? Nevadí, že tam nebolo stopka a bolo to odrážané?
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
jede se tam bez stopky.
holt nejsem zrovna typ na bench ale na to ze ted jedu v treninku serie s 90kg a bylo to prakticky bez pripravy jako dotlaky a treninky v dresu, tak jsem byl spokojenej :)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru