Okrem ab wheelu mi tie nazvy nic nehovorili, tak som pogooglil a...nie su niektore tie pohyby dost zle na lower back?
Popravdě jo, zrovna dneska po docvičení jsem si to uvědomil (ve spojení s kortem to začíná bejt docela už kritický) ... takže zůstanu akorát u ab wheel a ab rimmeru s precizní technikou a zbytek nahradím :)
Ještě zkusím jednou, nemáte někdo k doporučení nějakej veslovací trenažer ?
Cena tak do těch 10-12 tisíc :) díkec :)
Jinak zejtra druhej tejden Korte a +5kg :)
Ser na celý trenažér, si radšej ušetri prachy a chod v lete na dobrú doveloneku alebo niečo, zas budeš mať doma len dalsiu haraburdu, na ktorú bude po chvíli sadať prach, podobne ako to bolo s inými tvojimi kúpami nadšených vecí heh a ozaj kedy už bude to poriadne makanie, bo nejako tréningy kde nič-tu nič
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
kde nič tu nič .... a přitom začínám od příštího tejdne Korte druhej tejden :D .... naopak, zatím co jsem si koupil, to používám (až na to TRX ) ... mám takovej plán, dojet korte, pak hodit něco odpočinkovějšího s víc aerobkou (běh + veslo - je dobrý na záda) .. a potom bud znova korte, nebo to co jsem jel teď ten měsíc a půl cca :)
Dneska si dávám volno, přijel jsem teď z Brna a najedl se akorát, takže břišáky už dneska nevidím dobře :) jinak dělám každej den 20 shybů doma na hrazdě (2x10), tak se mi snad ty záda konečně trochu rozšířej....
Včera jsem si na ronniem objednal pár věcí, ale asi to přijde až v pondělí, blbec jsem si vzpomněl až večer a už to asi nestihli dnes odeslat, nevím. :)
Přijde mi:
Ecdysteron+ L-leucin
Kreatin od Extrifitu
Micelární kasein od nutrendu
a pak na jaro (počítám že v půlce května) synefrin
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru