|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Cvičili jste už někdy podle Golemana |
| Ano |
|
2% |
[ 1 ] |
| Ne |
|
34% |
[ 14 ] |
| Ano, ale nevěděl jsem, že jde o "Golemana" |
|
17% |
[ 7 ] |
| Ne, ale rozhodně to zkusím! |
|
9% |
[ 4 ] |
| nerozumím otázce |
|
36% |
[ 15 ] |
|
| Celkem hlasů : 41 |
|
| Autor |
Zpráva |
Freimen

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Hack

|
|
| nahoru |
|
 |
zacatecn1k

|
Zaslal: čt říjen 07, 2004 5:44 pm Předmět: |
|
|
uz by to mohl nekdo smazat nebo aspon premistit do nejaky vhodnejsi sekce _________________ My girlfriend said I was a pedophile, I think it's a pretty big word for a 12 year old..
|
|
| nahoru |
|
 |
Hack

|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: čt říjen 07, 2004 5:55 pm Předmět: no |
|
|
to je paráda,ty mě budeš něco říkat...ale já ti to vysvětlím...jde o to,že smyslem téhle teorie je,že někdo cvičí léta,má zajetý rutinní trénink,dře...a najednou pauza...co se asi může stát???v rozumném intervalu,řeknu 1-2 týdny opravdu narosteš i zesílíš...8 cm to rozhodně nebude,ale jak si asi myslíš,že cvičí powerlifteři před soutěží???vůbec...tak se uklidni a neměj prosím keci na Bubu,když nevíš,kdo to je...
|
|
| nahoru |
|
 |
Jurass
(ban)
|
Zaslal: čt říjen 07, 2004 6:11 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | zni to docela rozumne... v lednu jdu do kury tak to vyzkousim a ozvu se jak to slapalo |
|
|
| nahoru |
|
 |
DrLift
|
Zaslal: pá říjen 08, 2004 6:55 am Předmět: Re: no |
|
|
| Freimen napsal: | | to je paráda,ty mě budeš něco říkat...ale já ti to vysvětlím...jde o to,že smyslem téhle teorie je,že někdo cvičí léta,má zajetý rutinní trénink,dře...a najednou pauza...co se asi může stát???v rozumném intervalu,řeknu 1-2 týdny opravdu narosteš i zesílíš...8 cm to rozhodně nebude,ale jak si asi myslíš,že cvičí powerlifteři před soutěží???vůbec...tak se uklidni a neměj prosím keci na Bubu,když nevíš,kdo to je... |
A tuhle blbost (ze lifteri pred soutezi necvici) ti rikal kdo? Mozna nejakej Lojza z Horni Dolni, ale spicka pred soutezi trenuje. Posledni dny sice ne obzvlast tvrde, ale trenuje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej1

|
Zaslal: pá říjen 08, 2004 7:44 am Předmět: |
|
|
Tak jo, je čas se přiznat, vymyslel jsem si to. Omlouvám se všem, co už si udělali rozpis na tento trénink, nebo dokonce začali Golemana cvičit! Říkal jsem si, že je tu na fóru spousta kravin (i v sekci trénink), které jejich majitelé myslí vážně, tak proč sem nenapsat kravinu, která evidentně myslená vážně není.
I když, jak už tu někdo poznamenal, tak u mě třeba pauza 1-2 týdny, pokud jí předchází pořádnej trénink, spíš mírně do přetrénování, vede k příírůstkům. Tělo má šanci konečně si odpočinout a přebytečnou energii investovat do růstu. _________________ Nerad se vytahuju, a proto skrývám svaly pod vrstvou tuku
Edit: Vyrýsoval jsem a vidím, že tam nikdy žádné svaly nebyly :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: pá říjen 08, 2004 12:55 pm Předmět: |
|
|
| Ondřej napsal: | Tak jo, je čas se přiznat, vymyslel jsem si to. Omlouvám se všem, co už si udělali rozpis na tento trénink, nebo dokonce začali Golemana cvičit! Říkal jsem si, že je tu na fóru spousta kravin (i v sekci trénink), které jejich majitelé myslí vážně, tak proč sem nenapsat kravinu, která evidentně myslená vážně není.
I když, jak už tu někdo poznamenal, tak u mě třeba pauza 1-2 týdny, pokud jí předchází pořádnej trénink, spíš mírně do přetrénování, vede k příírůstkům. Tělo má šanci konečně si odpočinout a přebytečnou energii investovat do růstu. |
tak přesně takhle jsem to myslel..."I když, jak už tu někdo poznamenal, tak u mě třeba pauza 1-2 týdny, pokud jí předchází pořádnej trénink, spíš mírně do přetrénování, vede k příírůstkům. Tělo má šanci konečně si odpočinout a přebytečnou energii investovat do růstu.
"...není na tom nic nelogického...
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: pá říjen 08, 2004 12:56 pm Předmět: Re: no |
|
|
| DrLift napsal: | | Freimen napsal: | | to je paráda,ty mě budeš něco říkat...ale já ti to vysvětlím...jde o to,že smyslem téhle teorie je,že někdo cvičí léta,má zajetý rutinní trénink,dře...a najednou pauza...co se asi může stát???v rozumném intervalu,řeknu 1-2 týdny opravdu narosteš i zesílíš...8 cm to rozhodně nebude,ale jak si asi myslíš,že cvičí powerlifteři před soutěží???vůbec...tak se uklidni a neměj prosím keci na Bubu,když nevíš,kdo to je... |
A tuhle blbost (ze lifteri pred soutezi necvici) ti rikal kdo? Mozna nejakej Lojza z Horni Dolni, ale spicka pred soutezi trenuje. Posledni dny sice ne obzvlast tvrde, ale trenuje. |
No bylo to ve MF,samozřejmě že ne dva týdny,ale třeba 4-5 dní...není to tak???
|
|
| nahoru |
|
 |
Zdenek

|
|
| nahoru |
|
 |
DrLift
|
Zaslal: pá říjen 08, 2004 1:32 pm Předmět: Re: no |
|
|
| Freimen napsal: |
No bylo to ve MF,samozřejmě že ne dva týdny,ale třeba 4-5 dní...není to tak??? |
Zpravidla se to dela tak, ze pokud mas zavody v sobotu posledni trenink mas ve stredu. Pokud zavodis v nedeli trenujes naposledy ve ctvrtek. Jak vidis, tak ta pauza je trochu kratsi. Tyhle posledni treninky jsou samozrejme jen takove pomazleni s cinkou, abys na ni byl pak v den D poradne nadrzenej
Netrenovat 5 dni pred zavodem je nic moc. Sice jses dost odpocatej, ale za takhle dlouhou dobu uz ztracis svalovy tonus a navic pak uz ani nemas takovou jistotu v technice coz je na zavodech setsakra potreba.
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: so říjen 09, 2004 10:31 am Předmět: Re: no |
|
|
| DrLift napsal: | | Freimen napsal: |
No bylo to ve MF,samozřejmě že ne dva týdny,ale třeba 4-5 dní...není to tak??? |
Zpravidla se to dela tak, ze pokud mas zavody v sobotu posledni trenink mas ve stredu. Pokud zavodis v nedeli trenujes naposledy ve ctvrtek. Jak vidis, tak ta pauza je trochu kratsi. Tyhle posledni treninky jsou samozrejme jen takove pomazleni s cinkou, abys na ni byl pak v den D poradne nadrzenej
Netrenovat 5 dni pred zavodem je nic moc. Sice jses dost odpocatej, ale za takhle dlouhou dobu uz ztracis svalovy tonus a navic pak uz ani nemas takovou jistotu v technice coz je na zavodech setsakra potreba. |
Jo tak dík.To jsem nevěděl...to je v postatě stejné jak v kulturistice,taky vždy končím ve středu...Tak dík.
|
|
| nahoru |
|
 |
moll

|
Zaslal: út říjen 12, 2004 11:34 am Předmět: Pokud jsi přetrénovaný |
|
|
tahle metoda má smysl třeba i na ty 2 týdny.
Navíc se dostavuje tenhle efekt:
Tělo má přebytek energie a pokud jsi už byl závislý na tréninku, chce se mu trénovat! Konpenzuje to tím, že si neuvědoměle představuje cviky. A protože jede bez těla a tedy zcela bez zátěže, dělá dokonalé provedení. Dokonce se takhle může naučit něco nového (zlepšit koordinaci) - běžně využívané v mnoha sportech. Často se stane, že zvedneš o něco víc než předtím. Navíc, při té představě neuvědoměle zatíná jednotlivé svaly - přeci jen trochu trénuje.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út říjen 12, 2004 6:30 pm Předmět: Re: Pokud jsi přetrénovaný |
|
|
| moll napsal: | tahle metoda má smysl třeba i na ty 2 týdny.
Navíc se dostavuje tenhle efekt:
Tělo má přebytek energie a pokud jsi už byl závislý na tréninku, chce se mu trénovat! Konpenzuje to tím, že si neuvědoměle představuje cviky. A protože jede bez těla a tedy zcela bez zátěže, dělá dokonalé provedení. Dokonce se takhle může naučit něco nového (zlepšit koordinaci) - běžně využívané v mnoha sportech. Často se stane, že zvedneš o něco víc než předtím. Navíc, při té představě neuvědoměle zatíná jednotlivé svaly - přeci jen trochu trénuje. |
Neblbni nebo to nekdo zase bude brat vazne
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|