Trénink Podle Golemana

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Trénink Podle Golemana  Úvodní stránka -> Trénink -> Trénink Podle Golemana
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Cvičili jste už někdy podle Golemana
Ano
2%
 2%  [ 1 ]
Ne
34%
 34%  [ 14 ]
Ano, ale nevěděl jsem, že jde o "Golemana"
17%
 17%  [ 7 ]
Ne, ale rozhodně to zkusím!
9%
 9%  [ 4 ]
nerozumím otázce
36%
 36%  [ 15 ]
Celkem hlasů : 41

Autor Zpráva
Ondřej1

PříspěvekZaslal: st říjen 06, 2004 3:47 pm    Předmět: Trénink Podle Golemana Odpovědět s citátem

Slyšeli jste o nové zaručené tréninkové metodě podle Golemana?

Přestaňte úplně cvičit! Tělo v tu chvíli bude tak zmatené, že si začne myslet, že je to odpočinek, před nějakým opravdu brutálním tréninkem (prostě ticho před bouří) a začne rychle růst, aby se na následující zátěž připravilo. Přírůstky za 1 měsíc jsou u někoho až o 2cm na biceps, 5cm hrudník a 8 (!) cm nohy.

Studie prokázala, že skupina s tímto tréninkem podle Golemana nabrala v průměru o 5-6 kg více hmoty než skupina, která používala běžný kulturistický trénink.

Zajímavé také je, že lidé s menším IQ ("hloupějším tělem") nabrali v tomto "tréninku" mnohem větší množství svalové hmoty. Zdá se, že čím je tělo hloupější, tím mu trvá delší dobu, než prokoukne tuto lest. Lidé s IQ 160 a více tak nepřibrali takřka nic.

Takže vy hloupější, pusťte se do toho a ať to roste!!!

Edit: Vyrýsoval jsem a vidím, že tam nikdy žádné svaly nebyly :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
zacatecn1k

PříspěvekZaslal: st říjen 06, 2004 3:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jak dlouho si to vymejslel?
Black Dragon

PříspěvekZaslal: st říjen 06, 2004 3:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

rikal ti nekdo ze huleni skodi?
Ondřej1

PříspěvekZaslal: st říjen 06, 2004 3:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To se divím, žes o tom ještě neslyšel , když máš ten net tak prolezlej.

Ondřej1

PříspěvekZaslal: st říjen 06, 2004 3:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Komu není rady, tomu není pomoci. Běžte si klidně makat, utrácejte za vstup do posilovny, já si jdu lehnout k televizi!

zacatecn1k

PříspěvekZaslal: st říjen 06, 2004 3:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja sem takhle cvicil 20let, tak o tom vim svy
walk3r

PříspěvekZaslal: st říjen 06, 2004 4:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zacatecn1k napsal:
ja sem takhle cvicil 20let, tak o tom vim svy
Asi mas moc chytry telo
IluvSunshine

PříspěvekZaslal: st říjen 06, 2004 4:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no rofl, zrovna tenhle tejden by se mi autenticita tyhle metody skutecne hodila ;))
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Pharmy

PříspěvekZaslal: st říjen 06, 2004 4:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

+8 cm nohy? A naco sa ja trapim s drepmi
zacatecn1k

PříspěvekZaslal: st říjen 06, 2004 5:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

az sem prijde reno, urcite poznamena, ze nejlip tenhle trenink funguje ve spolupraci s kosmodiskem
walk3r

PříspěvekZaslal: st říjen 06, 2004 5:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak to urcite. Protoze kosmodisk JE zaruka hloupeho tela
Flamin

PříspěvekZaslal: st říjen 06, 2004 5:37 pm    Předmět: Re: Trénink Podle Golemana Odpovědět s citátem

Ondřej napsal:

Přestaňte úplně cvičit! Tělo v tu chvíli bude tak zmatené, že si začne myslet, že je to odpočinek, před nějakým opravdu brutálním tréninkem (prostě ticho před bouří) a začne rychle růst, aby se na následující zátěž připravilo. Přírůstky za 1 měsíc jsou u někoho až o 2cm na biceps, 5cm hrudník a 8 (!) cm nohy.

Studie prokázala, že skupina s tímto tréninkem podle Golemana nabrala v průměru o 5-6 kg více hmoty než skupina, která používala běžný kulturistický trénink.

Zajímavé také je, že lidé s menším IQ ("hloupějším tělem") nabrali v tomto "tréninku" mnohem větší množství svalové hmoty. Zdá se, že čím
je tělo hloupější, tím mu trvá delší dobu, než prokoukne tuto lest. Lidé s IQ 160 a více tak nepřibrali takřka nic.

Tak tenhle trénink sem asi jako začátečn1k aplikoval do doby než sem objevil posilovnu.
Šmarja panno kde si tohle vyhrabal? Jestli to ale náhodou nenapsal inteligent s IQ-160 a ne kuleman!?
Nebo je to HIT zahnaný do extrému – partie jednou za měsíc.

Ne tohle je kravina, přestat cvičit a začít moc žrát. A teď moje praktická zkušenost s tímto „tréninkem“ : Na začátku léta sem si pohmoždil předloktí a měsíc sem nemohl cvičit.
Tak mě napadlo že když už nemůžu cvičit budu muset žrát jako v objemu abych udržel co nejvíc hmoty. A výsledek: po čtrnácti dnech sem to vzdal protože přírůstky břišních svalů byly tak veliké že bych si musel pořídit nové kalhoty. Zajímavé na tomto tréninku je především zaostání všech partií kromě břicha. Nejspíš sem je cvičil moc často.

No a jestli dáváš na rady těch co mají největší svaly, děláš blbě. Tito lidé zaručeně sypou a o tréninku nemají (v mnoha případech) ani páru, protože s AS ti je téměř jedno jak cvičíš.
Hack

PříspěvekZaslal: st říjen 06, 2004 7:34 pm    Předmět: Re: Trénink Podle Golemana Odpovědět s citátem

Ondřej napsal:

Zajímavé také je, že lidé s menším IQ ("hloupějším tělem") nabrali v tomto "tréninku" mnohem větší množství svalové hmoty. Zdá se, že čím je tělo hloupější, tím mu trvá delší dobu, než prokoukne tuto lest. Lidé s IQ 160 a více tak nepřibrali takřka nic.

Myslim, že tak nízký IQ nikdo nemá aby věřil týhle metodě..Nikde jsem se nedočet, jak dlouho by ta beztréninková doba měla trvat (ale to je "detail")
Jose

PříspěvekZaslal: st říjen 06, 2004 7:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je snad úplně jasné, dokud nezačneš stagnovat ...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Hack

PříspěvekZaslal: st říjen 06, 2004 8:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jose napsal:
To je snad úplně jasné, dokud nezačneš stagnovat ...

Tak panáček je asi jasnovědec. Slavní vynálezci téhle metody by to snad měli taky uvézt. Každopádně je to dost pochybný.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Trénink Podle Golemana Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: