|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Cvičili jste už někdy podle Golemana |
| Ano |
|
2% |
[ 1 ] |
| Ne |
|
34% |
[ 14 ] |
| Ano, ale nevěděl jsem, že jde o "Golemana" |
|
17% |
[ 7 ] |
| Ne, ale rozhodně to zkusím! |
|
9% |
[ 4 ] |
| nerozumím otázce |
|
36% |
[ 15 ] |
|
| Celkem hlasů : 41 |
|
| Autor |
Zpráva |
Ondřej1

|
Zaslal: st říjen 06, 2004 3:47 pm Předmět: Trénink Podle Golemana |
|
|
Slyšeli jste o nové zaručené tréninkové metodě podle Golemana?
Přestaňte úplně cvičit! Tělo v tu chvíli bude tak zmatené, že si začne myslet, že je to odpočinek, před nějakým opravdu brutálním tréninkem (prostě ticho před bouří) a začne rychle růst, aby se na následující zátěž připravilo. Přírůstky za 1 měsíc jsou u někoho až o 2cm na biceps, 5cm hrudník a 8 (!) cm nohy.
Studie prokázala, že skupina s tímto tréninkem podle Golemana nabrala v průměru o 5-6 kg více hmoty než skupina, která používala běžný kulturistický trénink.
Zajímavé také je, že lidé s menším IQ ("hloupějším tělem") nabrali v tomto "tréninku" mnohem větší množství svalové hmoty. Zdá se, že čím je tělo hloupější, tím mu trvá delší dobu, než prokoukne tuto lest. Lidé s IQ 160 a více tak nepřibrali takřka nic.
Takže vy hloupější, pusťte se do toho a ať to roste!!! _________________ Nerad se vytahuju, a proto skrývám svaly pod vrstvou tuku
Edit: Vyrýsoval jsem a vidím, že tam nikdy žádné svaly nebyly :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
zacatecn1k

|
Zaslal: st říjen 06, 2004 3:50 pm Předmět: |
|
|
jak dlouho si to vymejslel? _________________ My girlfriend said I was a pedophile, I think it's a pretty big word for a 12 year old..
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: st říjen 06, 2004 3:52 pm Předmět: |
|
|
rikal ti nekdo ze huleni skodi? _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej1

|
Zaslal: st říjen 06, 2004 3:53 pm Předmět: |
|
|
To se divím, žes o tom ještě neslyšel  , když máš ten net tak prolezlej. _________________ Nerad se vytahuju, a proto skrývám svaly pod vrstvou tuku
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej1

|
Zaslal: st říjen 06, 2004 3:54 pm Předmět: |
|
|
Komu není rady, tomu není pomoci.  Běžte si klidně makat, utrácejte za vstup do posilovny, já si jdu lehnout k televizi! _________________ Nerad se vytahuju, a proto skrývám svaly pod vrstvou tuku
|
|
| nahoru |
|
 |
zacatecn1k

|
Zaslal: st říjen 06, 2004 3:57 pm Předmět: |
|
|
ja sem takhle cvicil 20let, tak o tom vim svy _________________ My girlfriend said I was a pedophile, I think it's a pretty big word for a 12 year old..
|
|
| nahoru |
|
 |
walk3r

|
|
| nahoru |
|
 |
IluvSunshine

|
Zaslal: st říjen 06, 2004 4:17 pm Předmět: |
|
|
no rofl, zrovna tenhle tejden by se mi autenticita tyhle metody skutecne hodila ;))
|
|
| nahoru |
|
 |
Pharmy

|
|
| nahoru |
|
 |
zacatecn1k

|
Zaslal: st říjen 06, 2004 5:07 pm Předmět: |
|
|
az sem prijde reno, urcite poznamena, ze nejlip tenhle trenink funguje ve spolupraci s kosmodiskem _________________ My girlfriend said I was a pedophile, I think it's a pretty big word for a 12 year old..
|
|
| nahoru |
|
 |
walk3r

|
Zaslal: st říjen 06, 2004 5:10 pm Předmět: |
|
|
tak to urcite. Protoze kosmodisk JE zaruka hloupeho tela _________________ "Ať Vás provází síla!" - ObiWanKenobi
|
|
| nahoru |
|
 |
Flamin
|
Zaslal: st říjen 06, 2004 5:37 pm Předmět: Re: Trénink Podle Golemana |
|
|
| Ondřej napsal: | Slyšeli jste o nové zaručené tréninkové metodě podle Golemana?
Přestaňte úplně cvičit! Tělo v tu chvíli bude tak zmatené, že si začne myslet, že je to odpočinek, před nějakým opravdu brutálním tréninkem (prostě ticho před bouří) a začne rychle růst, aby se na následující zátěž připravilo. Přírůstky za 1 měsíc jsou u někoho až o 2cm na biceps, 5cm hrudník a 8 (!) cm nohy.
Studie prokázala, že skupina s tímto tréninkem podle Golemana nabrala v průměru o 5-6 kg více hmoty než skupina, která používala běžný kulturistický trénink.
Zajímavé také je, že lidé s menším IQ ("hloupějším tělem") nabrali v tomto "tréninku" mnohem větší množství svalové hmoty. Zdá se, že čím
je tělo hloupější, tím mu trvá delší dobu, než prokoukne tuto lest. Lidé s IQ 160 a více tak nepřibrali takřka nic.
Takže vy hloupější, pusťte se do toho a ať to roste!!! |
Tak tenhle trénink sem asi jako začátečn1k aplikoval do doby než sem objevil posilovnu.
Šmarja panno kde si tohle vyhrabal? Jestli to ale náhodou nenapsal inteligent s IQ-160 a ne kuleman!?
Nebo je to HIT zahnaný do extrému – partie jednou za měsíc.
Ne tohle je kravina, přestat cvičit a začít moc žrát. A teď moje praktická zkušenost s tímto „tréninkem“ : Na začátku léta sem si pohmoždil předloktí a měsíc sem nemohl cvičit.
Tak mě napadlo že když už nemůžu cvičit budu muset žrát jako v objemu abych udržel co nejvíc hmoty. A výsledek: po čtrnácti dnech sem to vzdal protože přírůstky břišních svalů byly tak veliké že bych si musel pořídit nové kalhoty. Zajímavé na tomto tréninku je především zaostání všech partií kromě břicha. Nejspíš sem je cvičil moc často.
No a jestli dáváš na rady těch co mají největší svaly, děláš blbě. Tito lidé zaručeně sypou a o tréninku nemají (v mnoha případech) ani páru, protože s AS ti je téměř jedno jak cvičíš.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hack

|
Zaslal: st říjen 06, 2004 7:34 pm Předmět: Re: Trénink Podle Golemana |
|
|
| Ondřej napsal: | Slyšeli jste o nové zaručené tréninkové metodě podle Golemana?
Zajímavé také je, že lidé s menším IQ ("hloupějším tělem") nabrali v tomto "tréninku" mnohem větší množství svalové hmoty. Zdá se, že čím je tělo hloupější, tím mu trvá delší dobu, než prokoukne tuto lest. Lidé s IQ 160 a více tak nepřibrali takřka nic.
Takže vy hloupější, pusťte se do toho a ať to roste!!! |
Myslim, že tak nízký IQ nikdo nemá aby věřil týhle metodě..Nikde jsem se nedočet, jak dlouho by ta beztréninková doba měla trvat (ale to je "detail") _________________ STOP AND SMELL THE AMMONIA!
|
|
| nahoru |
|
 |
Jose

|
Zaslal: st říjen 06, 2004 7:43 pm Předmět: |
|
|
To je snad úplně jasné, dokud nezačneš stagnovat ... _________________ Jde farář a šlápne do hovna.
"Hergot, hovno! Sakra, řekl jsem hovno! Do prdele, řekl jsem sakra! Kurva, řekl jsem do prdele! A seru na to, stejně jsem nechtěl být farářem!"
|
|
| nahoru |
|
 |
Hack

|
Zaslal: st říjen 06, 2004 8:02 pm Předmět: |
|
|
| Jose napsal: | | To je snad úplně jasné, dokud nezačneš stagnovat ... |
Tak panáček je asi jasnovědec. Slavní vynálezci téhle metody by to snad měli taky uvézt. Každopádně je to dost pochybný. _________________ STOP AND SMELL THE AMMONIA!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|