|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ttby
|
Zaslal: pá únor 07, 2014 12:33 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | tak si nech vic prostoru
konci treba u 30 minuty (osobne ale radim jeste driv) |
Ted nerozumím k čemu se to váže (k čemu prostoru?) Ohledně 30minuty - jop, Tvé navrhované WOD mělo 30, ty dva navíc už byly něco jako bonus, nebylo to uplně na krev. _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá únor 07, 2014 12:46 pm Předmět: |
|
|
| ttby napsal: | | Peter Ustinov napsal: | tak si nech vic prostoru
konci treba u 30 minuty (osobne ale radim jeste driv) |
Ted nerozumím k čemu se to váže (k čemu prostoru?) Ohledně 30minuty - jop, Tvé navrhované WOD mělo 30, ty dva navíc už byly něco jako bonus, nebylo to uplně na krev. |
no tak jestli nebylo, zvys u prvniho cviku o jedno opakovani, u druheho o 3 a treti o 5
a zkus aspon 10 min a pak pridavej, az zvladnes zase 30 _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: pá únor 07, 2014 1:30 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: |
no tak jestli nebylo, zvys u prvniho cviku o jedno opakovani, u druheho o 3 a treti o 5
a zkus aspon 10 min a pak pridavej, az zvladnes zase 30 |
přiznám se, že jsi na mě moc hodnej a vždycky hrozně nerad řikám, že to budu dělat jinak. Tohle aktuálně nevím jak posunovat, ted je muj cíl je to několikrát zopakovat, aby si tělo zvyknulo. A pak nejspíše přidám jeden přítah - buď celých 30minut, když to nepujde tak první kola pojedu se 3, pak to dropnu na 2.
Zase mi nabízíš cvičit méně (10minut -> přidávat kola) místo mého (30minut -> vkládat cviky) na SUMu cviků na cvičení. A to se nezlob, to se snažím nepodporovat. Určitě zase něco přidam, ale budu se snažit jen tolik abych to vydržel tak 20+kol. Když to nedam, tak to dropnu v pruběhu cvičení a dojedu to jinak.
Jinak přidání o 1,3,5 je 3 přítahy, 11 kliků 17 dřepů - a to už je (alespon pro mě) na hranici cca 50s+ (odhadem). Tož nevim kde bych měl jako hydratovat . Ted tam mam nějakou 22s pauzu - jde to sundat ještě dolu, ale rozhodně se neflákám. _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: so únor 08, 2014 11:09 pm Předmět: |
|
|
Dneska jsem se rozhodl posunout denní challange kliků, mam záznam o 1046klicích za den ve vestě - bohužel nevim jestli prázdná (6kg) nebo plná (9,5kg-10kg). Hádám, že prázdná, nicméně rozhodl jsem se to posunout s plnou, tedy dnes:
1113 kliků v zátěžové vestě 9,5kg (+6,4%)
STRATEGIE: prostě vždycky více.. _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: st únor 12, 2014 9:54 pm Předmět: |
|
|
Dneska (snad ZATÍM)
feasibility study
3 přítahy každou minutu po dobu 30ti minut - feasible
--
WOD - start každou minutu
2 přítahy
8 kliků
12 dřepů
--------
34 kol
Budu ještě opakovat 3x _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: st únor 12, 2014 10:01 pm Předmět: |
|
|
Mimochodem motivační věta, kterou mi řekl profesor ve druháku na vejšce někde v elektornice, po té co mi zkoušel asi hodinu  :
Nesral jsem se tu s vámi tak dlouho, abych vám dal dvojku
Vždycky si vzpomenu, když jsem blízko nějakého rekordu - když už se s tim, člověk sere třebas půl hodiny, tak ten rekord měl posunout o co to jde, né říct - to je dobrý po tom, co je lepší a zabait to. Moc tahle věta pomáhá. Nejlepšejší motivátor ever. _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: čt únor 13, 2014 1:51 am Předmět: |
|
|
Tak už to moc nešlo, takže spíše taková feasibility study:
WOD - 6 kol - start každou minutu
3 přítahy
10 kliků
15 dřepů
- STRATEGIE: paralllel execution s (2/8/12) a navyšovat.
Sousedi museli mít v jednu ráno radost, když jsem si pomáhal křikem na hrazdě..
EDIT: ZÍTRA/DNES - VÍCE ANGLIČÁKU, nikdo je nemá rád a tak si to sem napíšu, abych se donutil ;) _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: čt únor 13, 2014 10:13 pm Předmět: |
|
|
Původně jsem měl v plánu angličáky, ale nakonec jsem si koupil sporttester a řekl jsem si, že raději prubnu jaké je to s ním cvičit a hlídat si tu fat zonu.
Doba cvičení 3hodin 21minut
2136 kalorii
3 hod 07 minut v zoně
AVG HR 129
No tak nic moc, začátek cvičení 2 přítahy 8 kliků a 12 dřepů se ošklivě zvrhnul na koukání na hodinky a (trapné/efektivní?) udržování tepové frekvence - to jako fakt takhle to má smysl? Snažit se držet jenom tepovku? Co je dobré, je že je to skoro v komfortní zoně. Ten přístroj mi doporučil cca 105-135 tepovku (si ověřím na netu) - snažil jsem se to držet alespoň na té vyšší polovině cvičil jsem, co jsem vysedoval, že mi vyžene tepovku na cca 135, start vždycky kolem toho čísla:
TEP 125 - dva angičáky bez výskoku +
TEP 127 - třikrát kolena ke břichu na hrazdě nebo 1 přítah
TEP 124 - 8 kliků, dva přítahy + dva dřepy
TEP 130 - ve stoje kolena do vzduchu - 3x
TEP 128 - 3 dřepy
TEP 128 - 5-7x ketellbel kolem těla
(všechno jak nejrychleji je to možné)
Tak nějak jsem to střídal podle toho ve které místnosti jsem se zrovna procházel, pochopitelně nemam dvoje bradla, ale kliky mužu dělat i v druhém pokoji ;) Každopádně tohlo cvičení byla zrůdost
Kdyby to někdo četl - tak bych mě dotaz jestli stačí fakt takhe udržovat tepovku (když padnu na 127 (cca každejch 17s) udělat nějaké 2-4 cviky) A 2136 kalorii se mi zdá moc, vždyz je to přes 8 Monsterů Assalutů _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: čt únor 13, 2014 10:34 pm Předmět: |
|
|
No ja nevim, myslel jsem ze se to pouziva jen na kardio, jako abych se dival pri normalnim cviceni jakej mam tep to asi fakt ne _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: so únor 15, 2014 10:44 pm Předmět: |
|
|
tak hodinky jsou hračka a nová věc proto na ně nyní pořád čumím, rozhodl jsem se zkusit běhat a proto jsem si je opatřil, nicméně když už je mam, tak proč je nemít na krku. Ano na krku, sporttester na pravé ruce mi znemožnujně nosit oblíbené metalové potítko  v době cvičení. A tohle potítko jsem nosil i ke košili a saku - ve skutečnosti si bez něj připadam jak nahatej a ani bez něj nevycházím na ulici. Takže sporttester budu muset nějak umístit, na veslařském trenažeru jsem dával mp3 přehrávač do slipů (jediná část, která se nehejbe) a nerad bych s tim zase začinal..
Dnes:
WOD - start každých 60 sekund, každé 4té kolo start každých 59 sekund
2 přítahy
8 kliků
12 dřepů
41 kol
STRATEGIE: budu opakovat ještě 2x a během toho to sundam na 59s a pak přidam cvik a hodim to zpět na start po minutě.
A sporttester řiká:
621 kalorii (4 x Monster Khaos, když jste mi tu řikali, abych si zjistil za jak dlouho ho vypálím - 10 minut tedy)
MAX HR 182
AVG HR 167 _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: ne únor 16, 2014 9:04 am Předmět: |
|
|
| ttby napsal: | tak hodinky jsou hračka a nová věc proto na ně nyní pořád čumím, rozhodl jsem se zkusit běhat a proto jsem si je opatřil, nicméně když už je mam, tak proč je nemít na krku. Ano na krku, sporttester na pravé ruce mi znemožnujně nosit oblíbené metalové potítko v době cvičení. A tohle potítko jsem nosil i ke košili a saku - ve skutečnosti si bez něj připadam jak nahatej a ani bez něj nevycházím na ulici. Takže sporttester budu muset nějak umístit, na veslařském trenažeru jsem dával mp3 přehrávač do slipů (jediná část, která se nehejbe) a nerad bych s tim zase začinal..
Dnes:
2 přítahy
8 kliků
12 dřepů
41 kol
STRATEGIE: budu opakovat ještě 2x a během toho to sundam na 59s a pak přidam cvik a hodim to zpět na start po minutě.
A sporttester řiká:
621 kalorii (4 x Monster Khaos, když jste mi tu řikali, abych si zjistil za jak dlouho ho vypálím - 10 minut tedy)
MAX HR 182
AVG HR 167 |
Neni cislo jako cislo...zjisti si pri jaky tepovce se pali tuk a pri jaky uz to neni aerobka :)) ty monstere ;) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne únor 16, 2014 10:41 am Předmět: |
|
|
| ttby napsal: |
Dnes:
2 přítahy
8 kliků
12 dřepů
41 kol
A sporttester řiká:
MAX HR 182
AVG HR 167 |
rikam ti vykasli se na pridavani kol a pridavej cviky
a druha vec, tuky palis pri cca 60% z maximalni tepovky (220-tvuj vek=100%) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: ne únor 16, 2014 10:53 am Předmět: |
|
|
Při výkonu se pálí tuky a sacharidy zároveň, ale v určitým poměru. Záleží na tepové frekvenci a trénovanosti jedince.
Trénovanej člověk je schopnej brát dost energie z tuků i při vyšší tepové frekvenci. Viva la moje oblíbené: "Tuky hoří v ohni sacharidů."
edit: Samozřejmě beru v potaz aerobní činnost. Anaerobní práh atd. tady neřeším...
http://is.muni.cz/elportal/estud/fsps/js07/fyzio/texty/ch02s02.html _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|