ttby: Chápu to správně, že se snažíš v každém tréninku zlepšit (v daném cviku) oproti předchozímu tréninku, tj. snažíš se každý trénink jet na maximum? A druhá věc, která mne zaujala - jak bys popsal cvik "kb kolem těla"?
Ahoj, chápeš to správně. Ačkoliv se snažím nezačínat na maximu, pokud začinám nový cvik - nechávám tam prostor pro nějaký růst. Nicméně po čase to maximum stejně doženu (u většiny z toho co cvičím už tomu tak je). A dyž vidím že je to lepší než minule (proto píšu i konkrétní opakování v seriich) tak to beru jako signál na možnost něco přidat, snížit pauzu atd. Občas přidávám něco vynuceně (i za cenu delšího cvičení - ale vždycky si hlidám někde nějakou hranici)
kb kolem těla: v 0:50 to dělá.
--------------
Dnešní cvičení:
Kliky na bradlech, pauza 1:27+ (1/2*overhead)
Aktuální serie: (10,10,10,10,10,10,8,8,8,8,8,8,8,8,7,7,7,7,6,6)= total 164 +5,1%. Lehce lepší než minule
STRATEGIE: Rust pokaždé o 4% do 200 pak držet. Jsem rád, že se těch 200 blíží, začiná to bejt nepříjemné :-/ ten vyžadovaný růst je aktuálně podstatě rychlejší než zlepšování a musim dotovat seriema. Pak to budu stabilizovat. Možná dřepy mezitím.
WOD - každou minutu
10 dřepů
7 kliků
2 přítahy
31 kol
- taková první vlaštovka, musim říct že jsem to nastřelil docela dobře, ale ještě tam nějaká mezera je - příště přidám dřepy a klik.
_________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
ten wod otoc, at zacinas shybama, pak kliky a na konec drepy (tam prihod na 15)
Začínat přítahama - proč ne, vlastně přítahy mi jdou nejméně, tak proč tam nemít co největší odpočinek. Určitě ANO, ted jsem to zkoušel prvně na čas a koukal jsem na hodiny jak moc je to reálně (což se nejlépe dělá u dřepů), takže klidně ted přítaham začínat budu.
Dřepy - 15 - tušim kam míříš ;) Ano i tam mířím já, ale dneska jsem to zkoušel prvně a za chvilku to zkusím znovu a přidám (nevím - tak na 12?) pokud to vydržím, 30 kol tak určitě zase přitlačím vejš ;). Ano, cílových je 15 dřepů, 10 kliků a pak nějaká natlačování přítahů nahoru..
_________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
TABATA - angličáky (6,5,4,4,4,4,4,5), po zkušenostech z minula raději opatrně, ale nakonec docela s rezervou.
A pak to jakoby WOD- každou minutu:
2 přítahy
8 kliků
12 dřepů
21 kol
Lehce utahanej z rána, nicméně do těch 30ti je to doable, ale než to dam tam určitě nic přidávat nebudu, mam se celkem rád a toho prostoru se napít a hydratovat tam moc už neni :D
Synchronizace s ostatními částmi života - dneska VOLNO
A nově krásná váha: 75,8 kg (jako ráno) a už začinají být vidět břišní svaly - teda jenom na jedné straně , což je vzhledem k množství tuku více než potěšující.
Takže dnes:
Přítahy v ztěžové vestě 9,5kg pauza písnička
Aktuální serie (4,3,3,3,3,3,3,3,3,3)= total 31
Minule serie: (2,2,2,2,2,2,1,1)= total 14
+121%. Tohle bylo super, řikal jsem si že z vestou jsem to dlouho nedělal, že už bych ty 3 mohl dát a v pohodě, dokonce 4
STRATEGIE: navyšovat - kam ještě nevím, pak začnu vytlačovat normální přítahy tímhle.
Fajn, za chvilku pohovor s tou samičkou, takže přijde TABATA bicepsové zdvihy+kliky v zátěžové vestě pár minut před odchodem. A pak nějaké delší cvičení pár dní nebudu moci, takže se mužu zničit ;)
tak situace se změnila, jednak před tou samičkou jsem se nestihl napumpovat (nevhodná kooperace s PPL, které mi přinesli lavičku na břicho a záda), nicméně tam stejně nebyla a červenovlasý zástup hezký, ale na pozvánku na večeři zase ne.. a druhak je kámoš nachcípanej na kolo, takže klidně mužu i rozložit cvičení do zítra.
A dnes:
270 dřepů se zátěžovou vestou (taktováno po 58s)
116 přítahů
a asi 500 normálních dřepů
Dále jsem tu našel log týpka, co tu měl WOD - 10 min AMRAP tak jsem to zkusi taky.
3 angličáci
4 kliky
5 dřepů
Dotyčnej dal 12. Dal jsem 13 . Myslel jsem si jaká je to prdel - první dvě minuty to bylo naběhnuté tak na 20+ kol, pak jsem padal jako hruška a přiznám se, že když už jsem tušil, že těch 14 to nebude tak na to 13 jsem si nechal odpočinek a dokončil to těsně před.
P.S. pochopil jsem, že už tu mám na foru jednoho fanouška! děkuju.
tak situace se změnila, jednak před tou samičkou jsem se nestihl napumpovat (nevhodná kooperace s PPL, které mi přinesli lavičku na břicho a záda), nicméně tam stejně nebyla a červenovlasý zástup hezký, ale na pozvánku na večeři zase ne..
Těch fanoušků bude víc :)
Takže si měl rande a slečna nepřišla?
_________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
tak situace se změnila, jednak před tou samičkou jsem se nestihl napumpovat (nevhodná kooperace s PPL, které mi přinesli lavičku na břicho a záda), nicméně tam stejně nebyla a červenovlasý zástup hezký, ale na pozvánku na večeři zase ne..
Těch fanoušků bude víc :)
Takže si měl rande a slečna nepřišla?
Ne, takže jsem měl regulerní pracovní pohovor a místo kombinace 2x lidé z IT + jedna samička h HR to bylo 2x lidé z IT + nečekaně jiná samička z HR. Nevim, jestli bych si zrovna kvuli téhle pumpoval tricepsy/bicepsy pár minut před
Ohledně večere: kdyby tam byla tamata a slušelo jí to jako na FB, tak bych určitě hledal prostředky k bližšímu seznámení..
No ja si myslím, že si nemal napumpovaný ani triceps ani biceps, ale úplne inú časť tela.
neměl, ale kdybych měl určitě bych se za to nestyděl, ta originální z HR k tomu provokovala..
---
Dnes
WOD (ano sprostě těm mimo muj styl budu řikat takhle), každou minutu: 2 přítahy
8 kliků
12 dřepů
--
32 kol.
STRATEGIE: tohle chce ještě párkrát zopakovat než začnu navyšovat..
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru