|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
flew

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ttby
|
Zaslal: pá únor 28, 2014 7:27 am Předmět: |
|
|
a) nechceš už mi nechat napokoji, seru se snad já do tebe? děkuju :/
b) srovnání bylo na počet kalorii ne na obsah. Tedy energie obsažená v obouch a při jakém množství. Pro oba platí cca 1j = 0,1kg posunuté po dráze 1m, podobně zní definice. Platí pro Monstra i Špenát.
--------------¨
Dneska VOLNO, 75,7kg (lezu dolu jako šnek, ale lezu) _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: pá únor 28, 2014 8:14 am Předmět: |
|
|
| ttby napsal: | a) nechceš už mi nechat napokoji, seru se snad já do tebe? děkuju :/
b) srovnání bylo na počet kalorii ne na obsah. Tedy energie obsažená v obouch a při jakém množství. Pro oba platí cca 1j = 0,1kg posunuté po dráze 1m, podobně zní definice. Platí pro Monstra i Špenát.
--------------¨
Dneska VOLNO, 75,7kg (lezu dolu jako šnek, ale lezu) |
To co jsi napsal je nesmysl.Není kalorie jako kalorie a navíc jaksi nepočítáš s dopadem těch tvých monster apod. na organizmus.A light produkty už z principu nefungují,protože základem energeťáku je principiálně cukr.Takže jsi buď závislej na jejich chuti a placebu nebo pózér.nebo verze viz Master.
A mimochodem,nejnovější odborné studie podpořili dřívější názory vědců,že tělo dobře pracuje s vlastním Carnitinem,ale cizí nepřijímá.I tak se mluvilo o účinné dávce od 3-5 g najednou,takže tvé mg dávky jsou ani ne směšné!!
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá únor 28, 2014 9:30 am Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | tvých monster apod. na organizmus.A light produkty už z principu nefungují,protože základem energeťáku je principiálně cukr.
|
Nad tímhle už nějakou dobu přemýšlím, přiznám se, že mě energy drink nikdy nějak nenakopl (ať s cukrem nebo bez), ale nechápu proč nefungují dle mnohých energy drinky bez cukru, přece když si dáš kafe (bez cukru!)nebo cofeinovou tabletu (kde také není cukr), tak Tě obojí nakopne, v energy drinku je taky cofein, sice asi 100mg, ale když si dám 2, tak to je jako jedna cofeinová tableta, ne?
edit: tak mají trochu méně, průměrně 80mg cofeinů. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: pá únor 28, 2014 11:01 am Předmět: |
|
|
Me energydrink, nebo cola nakopla vzdy pouze v kombinaci s vodou - ve smyslu lok coly, lok vody, jinak to na me nema zadny ucinek. _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: pá únor 28, 2014 1:07 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Bara napsal: | tvých monster apod. na organizmus.A light produkty už z principu nefungují,protože základem energeťáku je principiálně cukr.
|
Nad tímhle už nějakou dobu přemýšlím, přiznám se, že mě energy drink nikdy nějak nenakopl (ať s cukrem nebo bez), ale nechápu proč nefungují dle mnohých energy drinky bez cukru, přece když si dáš kafe (bez cukru!)nebo cofeinovou tabletu (kde také není cukr), tak Tě obojí nakopne, v energy drinku je taky cofein, sice asi 100mg, ale když si dám 2, tak to je jako jedna cofeinová tableta, ne?
edit: tak mají trochu méně, průměrně 80mg cofeinů. |
Nedávno jsem v autě poslouchal jednu profesorku a ta perfektně laicky vysvětlovala princip těchto nápojů a dokonce je měli všechny testovaný.Za prvé tam jasně potvrdila,že rozdíl mezi Red Bullem a třeba tím za 4,90 z Tesca nebo Lidlu není žádný a dělá to zase pár firem dokola a zbytek je marketing a hraní na maloměšťácký snobismus lidí..za druhé,že principem nápojů má být rychlé nastřelení rychlou energií a to dělá rychlý cukr,který se navíc zrychluje CO2 a to je vše.Kofein působí jen jako slabá legální droga,která je ale potřeba ve vyšší dávce a tady je to malinko kvůli dětem atd..aby se někdo nesejmul.Pak ještě připomněla,že tudíž light energeťák můžeme pít jen jako ochucenej sifon a nedělá nic,cukrovej funguje,ale ve větším množství než je 250 ml plechovka a levný i drahý jsou naprosto stejný,takže doporučuje kupovat levný. Pak tam ještě zmínila Kamikaze,který má stopovou složku konopí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: pá únor 28, 2014 1:07 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Bara napsal: | tvých monster apod. na organizmus.A light produkty už z principu nefungují,protože základem energeťáku je principiálně cukr.
|
edit: tak mají trochu méně, průměrně 80mg cofeinů. |
Nedávno jsem v autě poslouchal jednu profesorku a ta perfektně laicky vysvětlovala princip těchto nápojů a dokonce je měli všechny testovaný.Za prvé tam jasně potvrdila,že rozdíl mezi Red Bullem a třeba tím za 4,90 z Tesca nebo Lidlu není žádný a dělá to zase pár firem dokola a zbytek je marketing a hraní na maloměšťácký snobismus lidí..za druhé,že principem nápojů má být rychlé nastřelení rychlou energií a to dělá rychlý cukr,který se navíc zrychluje CO2 a to je vše.Kofein působí jen jako slabá legální droga,která je ale potřeba ve vyšší dávce a tady je to malinko kvůli dětem atd..aby se někdo nesejmul.Pak ještě připomněla,že tudíž light energeťák můžeme pít jen jako ochucenej sifon a nedělá nic,cukrovej funguje,ale ve větším množství než je 250 ml plechovka a levný i drahý jsou naprosto stejný,takže doporučuje kupovat levný. Pak tam ještě zmínila Kamikaze,který má stopovou složku konopí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: pá únor 28, 2014 1:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: pá únor 28, 2014 1:33 pm Předmět: |
|
|
Jo,to je ona,jen tam to trochu víc rozebírala ještě.
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: pá únor 28, 2014 3:25 pm Předmět: |
|
|
Chlapi ale monster je dobrutka ze zamori, na tu se to nemuze vztahovat. _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: pá únor 28, 2014 3:47 pm Předmět: |
|
|
Já teda monstera občas mrsknu taky  ten lo-carb je sladkej jak hovno z nutrie, takže když mám chuť na sladký, piju colu a když mám sakra chuť na sladký, tak si koupím monstera a pomalu ho vysrkám
Minulej tejden jsem zkusil ten wolf energy nebo jak z kauflandu - 6.50kč a ještě polskej .... pořád žiju, ale je pravda, že ten monster je chutnější :D ... myslím, že je lepší dát si za odměnu jednou za čas monstera než se nacpat větrníkama a věnečkama :D
edit: i když každýmu jak je libo, proti gustu žádnej dišputát :) jednou za čas (u mě cca jednou za 14dní je potřeba si koupit něco dobrýho  ) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
Naposledy upravil Grimley dne pá únor 28, 2014 3:48 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: pá únor 28, 2014 3:47 pm Předmět: |
|
|
| smetak napsal: | | Chlapi ale monster je dobrutka ze zamori, na tu se to nemuze vztahovat. |
To určitě ne
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá únor 28, 2014 4:11 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: |
Za prvé tam jasně potvrdila,že rozdíl mezi Red Bullem a třeba tím za 4,90 z Tesca nebo Lidlu není žádný a dělá to zase pár firem dokola a zbytek je marketing a hraní na maloměšťácký snobismus lidí.í. |
Pamatuji si jak se tu jeden člen fora, kterého nebudu jmenovat (i když vím kdo to byl) tvrdil, že ty levný energy drinky jsou šmejd, že jedině Red bull je kvalita apod. bláboly. Že Crazy Wolf za cca 6,- nemůže být bez cukru, že to prostě za ty prachy nejde. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: pá únor 28, 2014 5:37 pm Předmět: |
|
|
nechcete už přestat prasit misto kam si pišu jak se zlepšuju :/
| citace: | | A vsadim i levý varle a padesát kreditů, že když si na dobrou noc dáš 3 light energiťáky za pět káčé, že neusneš. |
aby jsi neprohrál, pro nás co to pijem jako vodu platí trošku jiná pravidla, tělo si zvykne.. ale souhlasim, že kofein nabudí a nemusí tam bejt cukr. Stejně jde nějvíce o ten psychologickej efekt. Navíc kofein zmírnuje bolest, což samo o sobě je pozitivní, pokud něco bolí z minulého cvičení je to zase + na to se ukecat cvičit. _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|