Balista: nikdo jinej se neozval, kredit tohodle fora teda použiju na thrustery, snad o vikendu se k tomu dostanu..
thruster 35kg taktovaný po 1:19 101x
když tam přidáš pár shybů pro Ustinova, tak nemusíš jet všech 101 thrusterů, ale jen 90 co Ty na to?
Se situace změnila, už pracuji, což znamená, že mam pracovní telefon, tudíš muže jeden nahrávat a s druhým cvičit. První nahrání jsem udělat musel, protože ten xindl mi křivě obvinil a ještě jsem nemohl nic při tom poslouchat . Ted je to příjemnější a ještě kratší cvičení. A pokud si pamatuješ, tak jedna z mých strategii je vynucený růst. Takže, že bych cíleně udělal méně než 100 opakování je přece nemožné . Čímž chci říct, že klidně natočim 101 a pak třeba i ty schyby. Peter chce vidět jen, že schybuju, žádné konkrétné číso nepožaduje, schyby dělam často, no problém - natočim taky..
--------
Dneska jsem si zkusl dipy a nově 18x je muj nový rekord. A ještě přihonim nějaké to cvičení.
_________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
Bicepsové zdvihy po 2 minutách - 45kg dvojručka
3,3,2,2,2
(tohle bylo suuper. Když mi před ??měsícem apul?? přišly kotouče tak jsem to zkusil a dal jsem to jednou - a vzpomínám, že to byl několikvteřinový boj - zlepšení, dávám a zařazuji)
ihned
Bicepsové zdvihy po 1 minutě - 35kg dvojručka
7,7,7,7,7,6
Kb rack and press (alespon tak tomu řiká týpek na jednom videu) - 20kb, po minutě
3,3,3,3
TABATA floorpress dvojručka 35kg - dal jsem to nahoru 110x PR
TABATA bříško..
_________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
Zhyby pozitivne prekvapili (aj ked tie sialene dlhe pauzy, aaaah).
Pri thrusteroch ti ale priserne lietaju nohy. Hned v prvej serii ti utekaju kolena dovnutra, potom v dolnej polohe dvihas paty a stabilita ide do pic... do papa. Asi nejake cviky na mobilitu by to chcelo
Celkovo za mna ale dobryyy.
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
Zhyby pozitivne prekvapili (aj ked tie sialene dlhe pauzy, aaaah).
Pri thrusteroch ti ale priserne lietaju nohy. Hned v prvej serii ti utekaju kolena dovnutra, potom v dolnej polohe dvihas paty a stabilita ide do pic... do papa. Asi nejake cviky na mobilitu by to chcelo
Celkovo za mna ale dobryyy.
Prestávky minúta na zhyby sú akurát. A tie nohy, ak by cvičil pred zrkadlom, tak by to videl a ak sa na to bude sústrediť, tak to bude v pohode.
Tak určitě časem zlepším, tohle bylo prvně, kdy jsem sám sebe viděl - a jak která serie - něco se mi líbí, něco je pitomé (stabilita). Omlouvat se to asi nemá cenu, ačkoliv si myslim, že bez natáčení je to lehce lepší. Ale rozhodně je to lepší než na začátu, stačí se mi tu podivat do logu a spočítat kolikrát (a vynásobit tak 3x) jsem tu napsal, že jsem první serii vycanceloval, neb jsem se převážil a to tak, jako, že ve dřepu jsem si lehnul na záda ;) (od jisté doby nemam položený kettelbell v místě kam když se převalím tak mam hlavu - zkušenosti..). Krok dopředu beru jako správnou výtku, tohle rozhodně vychytané nemám : ( Ale rád bych svedl část viny na Nano 3.0 botky, které na tomhle povrchu docela kloužou, ale jinak jsou to super a nádherné boty - v pondělí začnou prodávat Nano 4.0
Btw: asi ve třetím opakování první serie mi vtipně ujel uchop - neni moji vinou mě jsem na sobě metalové bavlněné "pseudo" rukavice, které použivám na schyby, protože se držím tam kde je šroupb takže mam palce otlačené od toho pitomého šroubu. S timhle to pitomě klouže, ale lepší než boláky... ovšem na trhuster jsem si to jako hovádko nesundal... a nejednou mi to připravilo nepěknou chvilku..
Ja na zhyby používam molitanové peny, ktoré sa používajú na vypchávanie stoličiek. Orientačne to vyzerá nejako takto, http://urobsisam.novis-lc.sk/molitan/112-molitan-22.html som celkom spokojný. Len to z tej stránky nekupuj, lebo Ti pošlú celý balík, čo nevyužiješ :-)
Naposledy upravil jožko.mrkvička dne ne červenec 06, 2014 7:32 pm, celkově upraveno 1 krát
Já myslim, že se tam dá dát spousta věcí, jde o to si vzpomenout, když jde člověk kolem obchodu či nebejt línej - myslím, že stejně dobře by pomohlo obmotat tam trička.. ale to je zase o lenosti..
Tak toto je teda moc tieto videá, ok, uznávam, že máš odvahu to sem vycapiť, ale to je tak všetko, absolútne nemáš páru ako cvičiť, či nebodaj niečo pri cvičení preciťovať, na niečo sa zameriavať, hrôza, a si tlstý jak prasnica, no fakt - exot ako sa patrí, ale tak, to sa dalo čakať...
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Tak toto je teda moc tieto videá, ok, uznávam, že máš odvahu to sem vycapiť, ale to je tak všetko, absolútne nemáš páru ako cvičiť, či nebodaj niečo pri cvičení preciťovať, na niečo sa zameriavať, hrôza, a si tlstý jak prasnica, no fakt - exot ako sa patrí, ale tak, to sa dalo čakať...
Nejvíc mě pobavilo jak na konci shybů jdeš pozadu pryč a mizíš.
Ale k věci. Ty shyby nejsou úplně nejhorší, řekněme. Dal bych si malounko bacha v dolní pozici jestli třeba moc nepropínáš (ale to neni z tohohle úhlu moc vidět) Taky když jedeš starty řekněme každou minutu-nebo prostě tu přípravu na Chelsea co jedeš, tak nemusíš dát vždy 5 na začátku. Můžeš dát 3, seskočit a počkat dvě tři vteřinky, narvat tam další, zase chvilinku počkat a další a máš 5. To má taky určitý benefit pro trénink co jedeš ty. Taky tam máš podle mě zbytečně málo variability. Víc bych střídal úchopy, víc druhy pauz, víc počty opakování a měl "košatější" tréninky té hrazdy...
K thrusterům se určitě vyjádří fundovanější než já (neni z toho videa poznat jestli nahoře schováváš hlavu jako želva či ne), ale vždycky k tomu šíleně rychle přiběhneš-máš delší pauzy, tak bych se nebál věnovat 3-4 vteřiny tomu, že k tomu přijdu, srovnám si nohy, zkusim to správně nadhodit (technicky) opět si srovnám nohy a odjedu sérii...
_________________ Zaplatil si už svý dluhy Jacku?
Ano pane, šek jde poštou
www.monstrazmlhy.cz
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru