Zaslal: út únor 14, 2012 11:45 am Předmět: Prasopsova chlívkobouda | Od sportu všehochuť
Zdravím,
tak nastává mi nové období a chtěl bych mít o něm trošku přehled, nejdřív sem si říkal, že budu mít LOG osobní, někde doma v sešitě, pak jsem si řekl, že by mohl i někdo poradit, kdybych dělal něco špatně.
Sporty a aktivity, které zde budou
● Allkampf-jitsu
● Horolezectví, VHT a turistika obecně
● Core cviky, gymnastické cviky a cviky s vlastní vahou
● Běh, plavání a vesla
● Strečing a jóga
+ bych zde chtěl chvíli (podle toho jak dlouho to vydržím.)) psát i jídelák.
dnes volno
JÍDELÁK
1. : 4 vejce, 1/2 ryzovych chlebu s maslem
2. : Testoviny se sleďem
3. : Ryze s kaprem + 1/2 hermelina
4. : Testoviny se sojovym masem
5. : Testoviny se sojovym masem
KECÁNÍ
4. den držím klid prstů kvůli zánětu. Beru ibubrufen a mažu voltarenem.
Zdá se, že pomáhá, jen vždy ráno prsty cítím nejvíc, během dne už cítit
skoro nejsou.
_________________ Bolest je jen psychická záležitost.
Naposledy upravil Prasopes. dne pá červen 08, 2012 9:39 am, celkově upraveno 6 krát
Co si slibujes od Allkampf-jitsu a jak casto to chces delat? Vesmes vsechny bojovy umeni jsou beh na dloooouhou trat, jestli to chces primarne kvuli sebeobrane sebe a blizkych, tak bych zvolil neco jinyho, bud bojovy sport nebo military system od prohlasenych treneru... pokud te jen bavi bojova umeni a zeres i to duchovno, tak bych stejne zvolil neco jinyho treba Ninjutsu, kterej BU fanousek by se nechtel stat Ninjou v cernem obleku se samurajskym mecem v ruce...
Allkampf je takovej mišmaš a všehochuť, proto jsem si ho také zvolil (kvůli základům a i kvůli tomu, že ho mám na škole zadarmo). Rozhodně později bych rád ninjitsu či případně u allkampf zůstanu, podle toho jak mne to bude naplňovat.
Není to kvůli sebeobraně. V běžném životě a v rámci našich zákonů je nejlepší obrana vyhýbat se konfliktům a nebo utéct. Co se týče horších otázek jako, kdyby přepadli mou rodinu nožem apod. na to spíš volit asi KravMaga, ale já doufám, že až to přijde, budu na to připravenej, hlavně psychicky, u čehož mi BU pomůže dostatečně (vzhledem k tomu, že to má být trénink sparingově).
Ps. provozovat 2x týdně s trenérem.
14. Února (UT)
~~~~~~~~~~~
AKTIVITY
Allkampf-jitsu 90 min.
(rozcvicka, pady, ukazka jednoduchych technik a zkouseni, posilovaci cviceni - serie kliku na kloubech/sedlehu/drepu a nakonec uvod do allkampf)
JÍDELÁK
1.: 125g tvarohu, 250g jogurt, mala hrst vlasaku,kokosu, rozinek a banan
2.: Testoviny a sledi (+ troska kecupu)
3.: banan
4.: 2/3 bal. Ryze + 125g kureci maso na houbach (+paprika, okurek, ledovy salat, trosku kecupu)
5.: 2/3 bal. Ryze + 125g kureci maso na houbach (+paprika, okurek, ledovy salat, trosku kecupu)
6. PTN (gainer - 40s : 20b)
7.: 2/3 bal. Ryze + 125g kureci maso na houbach (+paprika, okurek, ledovy salat, trosku kecupu)
KECÁNÍ
modlím se, aby ty prsty přestaly bolet už, zítra vyrazím poslat lezečky na opravu, abych příští týden mohl začít lézt, 3. března lezecké závody, kde se nejspíš moc dobře neukážu, vzhledem k nehorázné pauze budu rád, že se připravím natolik, abych odjel závody bez zranění.
příští týden by mi mělo do rozvrhu přiskočit tedy lezení a hlavně běh, jelikož mne čeká "závod" na 5.5km, tak bych se chtěl aspoň trošku připravit abych to uběhl v limitu 40min. běh je to tedy v hodně kopcovitém terénu v lese.
co mne dneska nasralo bylo hlavně to, že jsem musel vyhodit celý balení natural rýže (4 pytlíky), jelikož v tom byli nějací brouci ... demence. (Naturalka od Vitany)
Naposledy upravil Prasopes. dne út únor 14, 2012 10:56 pm, celkově upraveno 2 krát
co mne dneska nasralo bylo hlavně to, že jsem musel vyhodit celý balení natural rýže (4 pytlíky), jelikož v tom byli nějací brouci ... demence. (Naturalka od Vitany)
Lide si dnes neumi vazit veci.
Misto toho, abys byl rad, ze tam mas nejake bilkoviny navic a ZADARMO, tak to vyhodis
A nebo jsi je mel vybrat, dat je merrao a ta by ti je se jejim kulinarskym nadanim jiste pripravila tak, ze bys uz jiny zdroj bilkovin nikdy nechtel.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
to se me taky stalo, nanestesti sem tech baliku koupil cca 10 a vsechno to bylo prolezle a byla to nejaka draha rejze, tak sem jim to sel ukazat at si to sezerou oni a vratili mi prachy
Kubaz: Mno já jich koupil 5 jenom těch balení, takže snad budou jen v tom jednom. Další ze strachu neotvírám. Hlavně by se mně s tím nechtělo tahat do kaufu.
Draper: Nevšimnout si toho a mít to smíchaný s tou zeleninou, houbama a hlavně s masem, tak bych to snad už i sežral jakej sem měl hlad. Co se týče bílkovin, tak by jich tam bylo fakt hafo, protože to bylo komplet prolezlý i s larvama.
A nebo jsi je mel vybrat, dat je merrao a ta by ti je se jejim kulinarskym nadanim jiste pripravila tak, ze bys uz jiny zdroj bilkovin nikdy nechtel.
Ty dobytčí prasáku, žena mi tu dělá krůtí směs s bramborovou kaší, celej byt voní tak, že mi klávesnice plave ve slincáh, a ty mi zkurvíš těšení se na večeři.... uhoř!!!
15. Února (ST)
~~~~~~~~~~~
AKTIVITY
3.5 hodiny turistika
(Kolejní -> Lesná a zpět, kopcovitý terén, 10cm sněhu, zima jak ...)
JÍDELÁK
1.: 400ml mléko, protein (20b), kiwi, banán a 2 celozrnné krekry
2.: Gainer (40s : 20b)
3.: Těstoviny a sledi (+kečup)
4.: Těstoviny s kečupem a solí
5.: Těstoviny a sledi (+kečup)
6.: 400ml mléko + protein (20b)
KECÁNÍ
• Dneska jídlo nic moc podle mně, ale suprová tůra, z včerejšího allkampf mně ještě bolej stehna, tak snad zejtra to už na tréninku bude v pohodě:)
• Lezečky poslány poštou, zjistil jsem, že jsou to vydřiduši, balík Brno -> Zlín 105,- se mi zdá docela hafo.
• K včerejší rejži dneska sem našel druhý infikovaný balení, ale opět jsem to vyhodil a v třetím byl rozřízlej pytlík, hledal jsem lístek, že už to půjdu vrátit bohužel jsem ho někde vyhodil, takže jsem pokrčil ramenama a hodil to všechno do kontíku, od týhle chvíle každou rejži zkontroluju a ještě ten den to tam když tak vrátím.
• Co se týče zánětu v prstech, zdá se, že to polevuje, takže super, byl jsem trošku skeptickej, co se týče brufenu, zdálo se mi, že doktor pořádně neví, ale tak pomohlo (možná i proto, že je brufen na všecko:D)
• Jinak se mi zdá, že poslední dobou víc a víc solím a míň a míň piju, možná je to zimou.
16. Února (CT)
~~~~~~~~~~~
AKTIVITY
Strecing 30min.
(při vaření mi to nedalo a rozhýbal jsem se:))
Allkampf 90 min.
(drobné posilování, rozcvička a hlavně trénink technik z úterý)
JÍDELÁK
1.: 4 vejce, 8 celozrnnych krekru, maslo
2.: jabko, banan
3.: bal. Ryze + 200g kureci maso (+kecup)
4.: bal. Ryze + 200g kureci maso (+kecup)
5.: Před TN (20s:10b)
6.: Po TN (20s:10b)
7.: 2 kofoly
8.: 100g testovin + sledi + kecup
KECÁNÍ
• (ráno) dneska zvláštní únava ač jsem spal +-8 hodin, citím pořád nohy asi ze včerejší tůry a jsem poslední dobou ze spánku spíš zlámanej než odpočatej, když jdu spát jsem víc odpočatej jak ráno ...
z nějakýho záhadnýho důvodu se mi pořád vrací zranění kloubu ze závodu, nevím proč, na to, že si to mažu voltarenem a žeru brufeny docela zvláštní, možná jsem měl jít navštívit toho doktora
prsty začali zase bolet, nevím čím to je, fakt ne ... jestli prochladnutim prstu nebo se jenom střídá dobrý a špatný období protože chvíli to vypadá, že se to lepší a pak to bolí zase úplně stejně
• (odpoledne) po strečingu jsem asi zjistil, co se mnou je, chybí mi ten ranní strečing a tělo je rozlámaný jako sviň, tento týden ještě srovnám režim a příští týden toho zařadíme trošku víc jóga+strečing určitě,
prsty od rána povolili a i zranění, který už hojím měsíc...je to zvláštní, že každý ráno cítím kurevsky prsty nebo prostě veškerý ty vaziva, šlachy atd. mnohem víc jak přes den, přes den jsem zdravej, ráno
rozlámanej, všechno mně bolí divný:)
• (večer) allkampf-jitsu super, vzhledem k tomu, co sem se o něm na prvních dvou hodinách dozvěděl, tak se mi libí hlavně prostor, kterej dáva pro vlastní tvorbu a způsob boje tedy volnost bojovníka, ale
náročný na mně docela, jsem na to zvědav jak to půjde až přidám lezení atd. budu muset víc žrát eště, že vyrážím v pondělí na nákup, doufám, že přinesu zas něco shnilýho nebo prolezlýho larvama :))
nejspíš v pondělí mrknu do globusu, když si ho, co se týče potravin všichni chválej
• (noc) tak jsem přišel trošičku později z tréninku než jsem chtěl, hladověj jako blázen, takže si vařím pozdní večeři a hodlám jít za chvílu spát, bohužel jsem nějak nestihl "oběd" do 1 hodiny po tréninku, ale
co se dá dělat:) Holt ho mám 4 hodiny po tréninku, ale myslím, že dvě kofoly popíjené zvolna něco málo svalů udrželi:) zase jsem se dozvěděl spoustu super věcí:)
• (end) Jediný co mně dneska sere je to, že jdu blbě spát a že jsem byl nucenej hodit si před tréninkáč kvůli tomu, že jsem před tím nežral. Jinak spokojenost
JÍDELÁK
1.: 250g tvarohu, cca 1/6 davky proteinu, vlocky (asi tri / ctyri hrste)
2.: michana vejce s kukurici a zeleninou (4vejce, cca 100g kukurice, ¼ ledovyho salatu, ½ papriky a okurka)
3.: 2 cerealni kaiserky, 100g eidamu 30%, jablko
4.: 50g vlasskych orechu
5.: 400g? brambory s 250g? pangasiusem a zelenina (cisnke zeli, paprika, okurka)
SPÁNEK
Kdy 03.00 - 11.00
Kolik 8 hod.
Hodnocení ■■■■□
KECÁNÍ
• (ráno) prvni den kdy jsem se trosku normalne vyspal, nikdo tady na patre nechlastal, sel jsem spat pozdejs jak spolubydlove takze jsem neusinal hodinu a desetkrat se nebudil
protoze ozralej spolubydla desetkrat bouchnul do stejny veci nez prisel na to ze tam je a pak se s ni pokusil desetkrat nekam hodit, aby zjistil, ze vlastne muze lezet na zemi a on
chce jenom spat ... ale to je ted jedno, proste co sem chtel rict, ze jsem se skvele vyspal, nejspis budu tedy od ted komentovat i spanek, myslim, ze je to docela dulezity.
• (odpoledne) skvelej obed, prvni vec ktera mne dneska potesila, no ted honem zabalit a na x- hodin vyrazit busem do rodneho mesta. Predpokladam, ze dneska bude jidelak pekne na hovno,
posledni jidlo 14,30 a dalsi pocitam tak v 20,00, skusim si koupit aspon neco s sebou, ovoce nebo tak, uvidime, co budou mit neshilyho v tescu.
• (podvečer) Tak jsem si preci jen vybral v tescu trosku jidla (za 28,-), nic moc, ale aspon na chvili mne to nasytilo. Sice citim, ze za chvili budu mit zase hlad, ale tak skusim to vydrzet. takze posledni jidlo 17,00
dalsi pocitam az doma, tedy nejakych 22.30 +- (tedy za 5-6 hodin), planuji brambory a pangasiuse a nejspis pujdu dnes kolem pul noci spat, takze se pokusim do sebe hodit este v
prubehu vecera jeste jedno jidlo.
Co mne potesilo v tescu a co jsem si tedy hned musel koupit byly vlasaky a liskace. Maji slevu, nevim do kdy, ale vzal jsem alespon 500g liskacu za 59,90 a 200g vlasaku za 31,90. Prisla mi to docela fajn cena,
kdyz vemu, ze vlasaky normalne stojej 200+ Kc a liskace vetsinou kolem 150,-. Aspon budu mit nejake tuky, ale musim setrit, zase zmrdi zvedli najem na kolejich ... za 1+kk platime 9.000, sileny.
• (večer) Tak konecne doma, dopisuji posledni radky logu. Vecere byla super, este ze mam tak super rodice:)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru