Zaslal: čt září 04, 2014 9:27 am Předmět: Pauly - Street workout - Cesta za ovládnutím svého těla
Čau
Ronnie.cz a fórum sleduju už delší čas, ale zaregistrovat jsem se rozhodl až teď abych si mohl psát tréninkový log. Cvičím cca 2,5 roku začínal jsem doma s kettlebellem a gymnastickýma kruhama. Po roce cvičení doma pak v červenci 2013 otevřeli ve Zlíně CrossFit box. Crossfit, který kombinuje atletiku, gymnastiku a vzpírání se mi moc líbí tak jsem začal pravidelně chodit a pod vedení trenéra se učit techniky. Protože moc nemusím skupinové lekce a naskytla se mi možnost využít nepoužívanou halu v práci tak jsem si nakoupil a vyrobil vybavení a od prosince 2013 cvičím 5 x týdně sám. jak budu mít dost příspěvků tak dodám fotky svoji posilky.
Vybavení které mám:
Konstrukci s hrazdou, wallballem, nástavbou na kruhy a desku na HSPU
Vzpěračská osa 20 kg
115 kg bumper kotoučů
kettlebell 28kg
medicimball 9 kg
box jump 70 cm/60cm
jerk boxy
tartanovou podlahu
gymnastické kruhy
švihadlo
tyre 140 kg
Výkony ( zatím nic moc )
back squat 125 kg
front squat 110 kg
clean & jerk 95 kg
snatch 80 kg
OHS 90 kg
9 muscle up
5 strict muscle up
9 bar muscle up
15 strict pull up
35 butterfly pull up
15 HSPU kipping
5 strict HSPU
Wod
Fran 1. pokus
4,44 Rx
Grace
4,51 Rx
100 pull up po tréninku
6,41
30 muslce up
5,42
V současnosti jedu 12 týdenní vzpěračský program kde po odjetí zařazuju buď EMOM nebo tabatu nebo kombinace
Naposledy upravil Pauly dne po duben 11, 2016 9:16 am, celkově upraveno 4 krát
Snatch 4 x 3 55 kg
celkem to šlo tak jsem přidal na 75 kg, to letělo jak nic, tak jsem naložil new PR 85 kg a dal jsem ho mám radost jak prase, že to tam konečně padlo.
Pak byli Jerky z boxu
2 x 3 75 kg
3 x 2 85 kg
Clean pull
5 x 3 95 kg
Na OHS jsem měl PR 90Kg tak když bylo na ose naloženo 95 zkusil jsem si ho posunout a překvapivě to tam padlo, tak jsem přihodil na 100 Kg a prvním pokusem padlo taky takže mega úspěšný trénink.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru