Zaslal: út květen 05, 2015 7:10 pm Předmět: Do léta přibrat 5kg!
Cau, dneska kdyz bylo horko a ja uz nemohl byt v mikine, tak jsem se svlekl do trika a zjistil, ze moje sebevedomi je na nule. Nehraju si na nejakou namakovanou vyrysovanou postavu, ale chci proste peibrat jak svaly tak tuk, dnesni navazena vaha 68,4kg pri vysce 184cm je to hrozny. Tady z fora jsem si vybral trenink ktery se jmenuje StrongLifts 5x5 trenink A: drep 5x5, benchpress 5x5, pritahy v predklonu 5x5 trenink B: drep 5x5, overhead press 5x5, deadlift 5x5...jako doplnky jsem si vybral kliky na bradlech a shyby podhmatem 3 serie x max. Libi se mi ta jednoduchost...jodelnicek stravuju se 4x denne vic jidla za den mi nevyhovuje, pocit plnosti zaprvi a cely den nadmuty, 4x denne mi to vyhovuje...drive jsem konzumoval 500g ssacharidu ale bolelo me z toho bricho..snizil jsem ke a nepocitam je...zacal jsem pit olivovy olej pro doplneni kalorii a burakove maslo...ze suplementu pouzivam syrovatkovy koncentrat, glutamin, zinek, multivitamin, vitamin c, rybi olej. Chtel bych do 1. Cervence pribrat na 75kg...vim ze je to nerealne za 2 mesice pribrat 6,6kg ale je to muj cil a motivace.
nejde mi do hlavy ještě jedna věc, když koukám na nějaké videology a zavodnici jsou tam v diete a rikaji ze dnes meli jenom 50g sacharidu tak ze nejni moc energie ze jsou unaveni, tak u me je to uplne naopak, kdyz jsem denne daval pres 500g sachariodu tak jsem nemel vubec energii a chtelo se mi spat co jsem je snizil a nepocitam je, tak se citim dobre, jakto?
Zaslal: st květen 06, 2015 6:05 am Předmět: vffvsdbf
Majesty napsal:
Tahat a dřepat v jednom dni mi připadá pro tebe zbytečné a kontraproduktivní, raději tam v B zařaď nějaký doplněk
Tahat a dřepovat v jednom dni mi nepřijde nějakej mazec, cvičil jsem i Korte kde se to dělo 3x tydne ve StrongLiftu prvni tyden to jedu jenom v po a v pa a dalsi tyden jenom ve stredu, takze ty rozestupy jsou tam rozumny a zase pekne dokola A,B,A, B,A,B atd...
Zaslal: st květen 06, 2015 7:25 am Předmět: Re: frvgrgg
nocomply napsal:
nejde mi do hlavy ještě jedna věc, když koukám na nějaké videology a zavodnici jsou tam v diete a rikaji ze dnes meli jenom 50g sacharidu tak ze nejni moc energie ze jsou unaveni, tak u me je to uplne naopak, kdyz jsem denne daval pres 500g sachariodu tak jsem nemel vubec energii a chtelo se mi spat co jsem je snizil a nepocitam je, tak se citim dobre, jakto?
Adaptace organismu, tělo se dokáže velmi dobře přizpůsobit.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Zaslal: st květen 06, 2015 7:32 am Předmět: Re: vffvsdbf
nocomply napsal:
Majesty napsal:
Tahat a dřepat v jednom dni mi připadá pro tebe zbytečné a kontraproduktivní, raději tam v B zařaď nějaký doplněk
Tahat a dřepovat v jednom dni mi nepřijde nějakej mazec, cvičil jsem i Korte kde se to dělo 3x tydne ve StrongLiftu prvni tyden to jedu jenom v po a v pa a dalsi tyden jenom ve stredu, takze ty rozestupy jsou tam rozumny a zase pekne dokola A,B,A, B,A,B atd...
Při Kortem cvičíš s 70% intenzitou, při tomhle bys měl používat 80% z maxima - a to už je rozdíl.
Zaslal: st květen 06, 2015 7:33 am Předmět: Re: frvgrgg
Frozz. napsal:
nocomply napsal:
Adaptace organismu, tělo se dokáže velmi dobře přizpůsobit.
Spíš to, že když dáváš kvanta sacharidů, musí se vyloučit hodně inzulínu a člověk se cítí pořád ospalý...
Ode dne co jsem jsem postnul tento topic, jsem navýšil kalociký příjem o 1000kcal pomocí olivového oleje, piju 3 sklenky denně, ráno, odpoledne a navečer než jdu spát...a dnes váha po vykadění nalačno ráno ukazuje 70,3 jsem hrozně štastnej, že to možná dokážu
ten typek nema spatny videa, jestli je cistej u nej fakt nevim..
jinak taky si delam na noc sejk, kolem 1k kalorii, ale teda nevalim to z olivace
_________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru