vlkův log - lepší už to nebude

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 69, 70, 71 ... 291, 292, 293  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> vlkův log - lepší už to nebude
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Scheila

PříspěvekZaslal: čt květen 26, 2016 10:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli můžu přispět svou troškou do mlýna, tak já mám adidas adipower 2014, a je opravdu výborná, cena odpovídá kvalitě. Noha je velice stabilní, jak přibititá a celkově moc pohodlné. Akorát na můj vkus je ten podpatek opravdu vysoký, ale to jsme docela elegantně vyřešili bruskou a tmelem . Škoda že sis je nevyyzkoušel aspoň pro ten pocit .
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vlk#

PříspěvekZaslal: pá květen 27, 2016 11:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

27. května 2016, pátek

MEN IN BLACK - já a Magumi, World Class Václavák, 16 + 2. týden cyklu

MOBILITA cca 15 minut + protahování s osou cca 10 minut

Čelní dřepy:
3x 60 kg
3x 80 kg
3x 100 kg
1x 120 kg, hmm, těžší než obvykle
1x 130 kg
1x 140 kg, stopky
1x 155 kg (PB) , 1. pracovní, dnes tam více není
1x 155 kg, 2. pracovní, lehká dopomoc - Magumi mi zpevnil "laty"
tak jsme ten dnešní trénink pojali jako deload :) bylo to nějaké těžké a i když s nižší váhou se dají dělat opáčka, tak jakmile tam má člověk naloženo, tak se mu podlamují nohy i u jednoho opáčka. další vylepšování bezpáskového maxka nechám, až tam zase někdy bude síla ;)

CG bench-press: (cca 40 cm)
5x 60 kg
3x 80 kg
3x 100 kg
4x 120 kg, 1. pracovní, chytnul jsem perfektní dráhu :D
4x 120 kg
4x 120 kg
4x 120 kg (PB 4x4) , 4. pracovní
nečekané... 120 jsem ještě naúzko nejel, tak jsem čekal nějaké trápení, ale jak mi to sedlo a spouštěl jsem činku o něco výše, tak to šlo nahoru samo :) na to, že širším úchopem šlo 4x6, tak úzkým 4x4 je velmi příjemné... dobrá zpráva pro ramena :) Magumi zabral a nasázel to tam se 140 ;)

Mrtvý tah:
5x 60 kg, sumo
5x 100 kg, sumo, ne, není to pro mě, ty zkrácené šlachy dost trpí
1x 140 kg, nadhmat, easy
1x 180 kg, zámek a narozdíl od minula už s přehledem
1x 220 kg (PB) ou jééé... tak mě to překvapilo, že jsem to odlepil, že už jsem to pak s trochou motokrosu dotáhnul a dlooouho podržel ;)
3x 200 kg, vyrovnaný osobáček, na přidání už jsem nesebral sílu
deloadové mrtvolky, na čelňácích jsme se moc neunavili a cítil jsem, že síla tam je, i když jsem nečekal, že to vůbec odlepím :) ale pak to šlo po centimetrech nahoru, záda nebolela, tak jsem vydržel v tahu až do locku a pak si několik sekund vychutnával ten pocit vítězství nad činkou :) mezi místníma tahačema zde na fóru jsem pozadu, ale jinak než po malých krůčkách to holt zlepšovat nejde ;)

Čas ve fitku: cca 2:00

Váhovka: 99.2 kg

Fakt jsme to dnes dost vypustili, ale to neva... už to bylo potřeba. A příští týden BELT ON! a uvidíme, co z toho během dalších týdnů vyždímáme :D

2 týdny po ukončení cyklu jsem si zkoušel bezpáskové maximálky a zlepšení proti loňsku je:
SQ 180 (+10), FSQ 155 (+5), BP 140 (+10), DL 220 (+10), TOTAL 540 (+30)
což je po 20 týdnech, co jsme začli Magumiho cestu ke smrti , více, než jsem očekával ;)

to by byl trénink a teď jdu na odpovědi...
decarabas

PříspěvekZaslal: pá květen 27, 2016 11:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Fúha, kde sa tá mŕtvola zrazu nabrala?

Paráda, veľmi pekné, ešte k tomu bez opasku. Gratulácia.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
vlk#

PříspěvekZaslal: pá květen 27, 2016 11:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:
Já za sebe bych řekl, že dobré boty jsou nejdůležitější položkou v mé tréninkové tašce a že bych se raději vzdal doplňků, pásku i ostatního oblečení než svých vzpěraček.

máš úplnou pravdu parťáku, dům se taky staví od základů, dlouho jsem to zanedbával, ale s Tebou ten trénink člověk musí brát vážně ;)

seeya napsal:
ja som tie powerperfect vyhodil zo zoznamu lebo som kdesi cital ze uz sa nevyrabaju. Ked si ich vsak takto do neba vychvalil musel som pozrel znova a nasiel som jeden shop na sk kde ich vraj maju. Ak mi odpisu tak idem do nich. Lepsie ako objednavat z germanie.

vychválil jsem je proto, že jsem si šel pro "obyč" PowerLifty, které mi ale jak se ukázalo tak úplně neseděly - úzká špička - a pak jsem "přezul" do PP2 a bylo to jako by mi pod paty vrazili podložky a nohy zalili do sádry :) a už se mi mnohokrát osvědčilo, že když je na výběr, tak investovat do věcí, ze kterých má člověk radost, tak věřím, že se to projeví i při tréninku :) ale hlavní bylo, si to boty vyzkoušet.

pokud bych měl možnost vyzkoušet si Nike Romaleos, udělal bych to, nemám, tak jsem je vůbec neřešil, stejně jako AdiPower, které jsem pod 4,2 nenašel (pokud má někdo nohu 11,5+ tak v jednom e-shopu byly za 2,5). přesto jsem velmi spokojený - moje první vzpěračky :)

decarabas napsal:
seeya: ja som si zvykol ťahať aj drepovať vo vzpieračkách a ide to v pohode, vec zvyku

taky s nima plánuju i tahat... však vzpěrači taky "tahají", i když je to teda trh nebo nadhoz :D jsem zkrácenej, tak čekám, že si k té ose líp zadřepnu. a když to nepude, tak je zuju ;)

ripperr napsal:
Vlk# napíšem svoje skúsenosti😊.
Adidas Power Perfect 2: tieto boty som mal hned po M-kach (Matochy) a kvalitou su radovo niekde inde. Lahsie, pohodlnejsie aj podrazka je stabilnejsia. Pouzival som ich cca 2,5 roka a maximalna spokojnost.

Adidas AdiPower: ako prve napisem, ze cena bola v prepocte na ceske koruny presne 3000. Takze sa daju kupit aj za 3t. Spicka je sirsia ako pri Power Perfect 2 (dalej uz len ,,PP2,,) tento typ/model je presne pre Teba . Su este lahsie, spicka ohybnejsia a päta je o nieco vyssia ako pri ,,PP2,,.

díky moc za zkušenosti, hodně mi to pomohlo v rozhodování! šel jsem do PP2, ale není všem dnům konec a AdiPower budou třeba časem ;) ani v autech není potřeba hned začínat formulí ;)

fireblader napsal:
vlk# napsal:

konečně jsem se dokopal jet si vyzkoušet lifterské botky... naštěstí je v Praze ta možnost - alespoň já jsem rád za ten jeden shop, který znám.
...

a prozradíš nám, kde je v Praze Ten obchod, kde mají tyhle kouzelné boty? Prosím.

to přeci není žádné tajemství a už to tady na fóru mnohokrát padlo... ostatně stačí použít Google a hledat, kde mají Adidas Power Perfect 2 a ještě v Praze a na kamenné prodejně. ale aspoň malou nápovědu... klíčová slova: boty oblečení ;)

Scheila napsal:
Jestli můžu přispět svou troškou do mlýna, tak já mám adidas adipower 2014, a je opravdu výborná, cena odpovídá kvalitě. Noha je velice stabilní, jak přibititá a celkově moc pohodlné. Akorát na můj vkus je ten podpatek opravdu vysoký, ale to jsme docela elegantně vyřešili bruskou a tmelem . Škoda že sis je nevyyzkoušel aspoň pro ten pocit .

přispěj... od vlastníků to má větší váhu ;) fajn, za další pozitivní zkušenost... až budu řešit boty příště, určitě už budou ve výběru :)

decarabas napsal:

tak trochu jsem nechal odpočinout spodní záda... a šlo to tam ;)
vlk#

PříspěvekZaslal: pá květen 27, 2016 11:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

B O T K Y zakoupeny

díky všem, za cenné zkušenosti a tipy! dostanu je sice až k narozkám (během června), ale o to více, se na ně budu těšit ;)

T R A I L E R - dřepovat se v nich zřejmě bude parádně

Magumi

PříspěvekZaslal: pá květen 27, 2016 11:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Skvělý, to se bude dřepovat. :)

decarabas napsal:

Paráda, veľmi pekné, ešte k tomu bez opasku. Gratulácia.

Kdybys to viděl - byla to nádhera, jak z nějakého motivačního videa, zakousl se do toho jak buldog, zabral a dotáhl to, i když ho ta váha rozklepala. Fakt super pohled.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
seeya

PříspěvekZaslal: pá květen 27, 2016 12:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

drepovat je lahke, zvladnu to aj male deti :DD
a kongrats k dalsim a dalsim prkam uz to zacina byt nuda :D
fireblader

PříspěvekZaslal: so květen 28, 2016 12:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

...[/quote]

a prozradíš nám, kde je v Praze Ten obchod, kde mají tyhle kouzelné boty? Prosím. [/quote]

to přeci není žádné tajemství a už to tady na fóru mnohokrát padlo... ostatně stačí použít Google a hledat, kde mají Adidas Power Perfect 2 a ještě v Praze a na kamenné prodejně. ale aspoň malou nápovědu... klíčová slova: boty oblečení ;)

[/quote]

díky moc! musím tam zaběhnout, nabídka vypadá fakt parádně
decarabas

PříspěvekZaslal: so květen 28, 2016 7:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vlku, dúfam, že si vezmeš príklad z malej princeznej a pôjdeš v nových botách tiež takto hlboko!

Nabuko

PříspěvekZaslal: ne květen 29, 2016 7:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gratulujem k osobakom. Vynikajuci progres ... i kied by som sa po tom cykle divil keby nebol
A na tej fotke pekny hlboky drep, mozes byt na nu hrdy Ale zasmial som ked som si vsimol ze ich ma naopak
vlk#

PříspěvekZaslal: út květen 31, 2016 9:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

31. května 2016, úterý

MEN IN BLACK - já a Magumi, World Class Václavák, DELOAD po cyklu

MOBILITA cca 15 minut + protahování s osou cca 10 minut

Dřepy:
3x 60 kg
3x 80 kg
3x 100 kg
3x 120 kg
BELT ON
3x 140 kg, vše stopky
2x 160 kg, obě stopky
2x 170 kg, bez stopek a hned při prvním opáčku se mi roztrhly tepláky :/
1x 180 kg, sice s jistotou, ale na druhé už jsem se necítil
1x dopomoc 180 kg, nešloto, jsem slabá holka, jdu si pilovat nehty :)
BELT OFF
a pak už jsem jenom dělal nakladače Magumimu, který se výborně rozdřepoval a dynamika ve druhém opakování byla výrazně lepší než když jsme jezdili bezpáskově. je to šampión :) ty tepláky mě rozhodily, protože se při každém dalším dřepu trhaly víc a víc, až jsem skoro chodil s holou... :)

Bench-press:
5x 20 kg
5x 70 kg, dali jsme si červené kotouče ;)
3x 90 kg
3x 110 kg
BELT ON
1x 130 kg + další fail, tak opasek to za mě nezvedne ;)
BELT OFF
1x 130 kg, pro srovnání - s opaskem je to lepší, šetřím namožená spodní záda, kterýma si pomáhám, když je to těžké
BELT ON
4x 120 kg, jsem čajíček
6x 120 kg, aspoň na závěr, teď už jsem se do opasku opřel
BELT OFF
budu si muset zvykat na opasek, ať z toho pak něco vytěžím... a určo mi to pošetří záda.

Čas ve fitku cca 2:15

Váhovka: 99.3 kg

ani to dnes nestálo za zápis... tělo po víkendu zdevastované - sněženky a machři po 25 letech, sraz z gymplu na chalupě, dva dny a dvě noci, ale byl jsem tu pro parťáka, který dnes měl svůj squat day a v pátek si to zopákneme, tak se musím dát dokupy ;)
cohen999

PříspěvekZaslal: út květen 31, 2016 9:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Aj tak parada :) Utorky a piatky su moje oblubene dni, lebo Vlk a Magumi zapisuju ale vobec nie smutne treningy.
decarabas

PříspěvekZaslal: út květen 31, 2016 9:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Prvý nenápadný náznak. Keď si zvykneš na ten opasok, bude ešte zloba v tomto logu

spekounP

PříspěvekZaslal: út květen 31, 2016 9:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cohen999 napsal:
Aj tak parada :) Utorky a piatky su moje oblubene dni, lebo Vlk a Magumi zapisuju ale vobec nie smutne treningy.

Je to přesně tak, jak píšeš, vždycky v úterý a pátek kontroluju forum a čekám netrpělivě na zápisy Vlka a Magumiho.
fireblader

PříspěvekZaslal: út květen 31, 2016 12:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
B O T K Y zakoupeny

díky všem, za cenné zkušenosti a tipy! dostanu je sice až k narozkám (během června), ale o to více, se na ně budu těšit ;)

T R A I L E R - dřepovat se v nich zřejmě bude parádně

to je jak můj malý syn, furt by dělal dřepy a přitom neudělá ani klik

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 69, 70, 71 ... 291, 292, 293  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: