vlkův log - lepší už to nebude

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 73, 74, 75 ... 291, 292, 293  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> vlkův log - lepší už to nebude
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: st červen 15, 2016 3:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty celnaky parada , utekl jsi mne pekne
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vlk#

PříspěvekZaslal: pá červen 17, 2016 9:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Ty celnaky parada , utekl jsi mne pekne

Draper napsal:
27/2

celni drepy
...
140kg x 5
145kg x 5
145kg x 5
150kg x 5
140kg x 5

díky, ale dohledal jsem si ten zápis... a zatím jsem Tě ani nedohnal, natož abych někam utíkal
vlk#

PříspěvekZaslal: pá červen 17, 2016 9:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

17. června 2016, pátek

MEN IN BLACK - já a Magumi, World Class Václavák, PEAK 2. týden

MOBILITA + protahování s osou cca 30 minut

Dřepy:
3x 60 kg
3x 80 kg
3x 100 kg
3x 120 kg
2x 140 kg, jde se peakovat
BELT ON
2x 160 kg
2x 170 kg, první jde dobře, druhé utahané
2x 180 kg, dtto
1x 190 kg + 1x fail, první spokojenost, druhé bez naděje a šlo přes hlavu :/
1x 180 kg, druhé už jsem nezkoušel, jeden fail stačil
1x 180 kg, tak nic, dvojky už s tímhle nepůjdou
2x 170 kg, a to jsem chtěl "co to půjde", ha ha : (
2x 170 kg
2x 170 kg
12x 140 kg (PB max reps) , trochu trapně s páskem, ale historie se neptá :D a ne, nedal bych ještě další tři, jako by dal Carabas, kdyby chtěl dát, šlo mu o život, o peníze, nebo tak něco ;) a jo, je to problém udýchat, jak psal ripperr a to jich bylo jenom pár :)
BELT OFF

Čas dřepování: 1:30

potěšila první opáčka, ta šla dobře i do toho maxima, ale dvojky vůbec nešly. chtěl bych dřepovat se 180, ale to tam nějak není. aspoň ty 170 šly dobře a mohl jsem spárovat Magumimu, který to dnes rozjel ve velkém stylu... podařilo se mu dřepnout těch 500 liber???

Bench-press:
5x 60 kg
3x 100 kg
3x 120 kg, 1. pracovní, střízlivě jsem zhodnotil své silové možnosti :D
3x 120 kg
3x 120 kg
3x 120 kg
3x 120 kg, 5. pracovní, a mělo to být max reps :D :D
nebyla síla, ale něco jsme tam prokrvili, Magumimu to lítalo jak nic...

Čas ve fitku: 2:40

Váhovka: 101.0 kg, mno, ehm... posledně jsem se unáhlil, ještě tu životosprávu nemám vychytanou... a to jsem zhřešil jenom jednou v úterý :) cílem je utáhnout opasek o dírku míň, jako začátkem roku ;)

výborný, vyčerpávající trénink... Magumimu sednul perfektně, já si na tu vysokou intenzitu zvykám pomalu, ale nějaká naděje tam pořád je :)
spekounP

PříspěvekZaslal: pá červen 17, 2016 10:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vlku moc pěkný výkony, ale myslím, že se pohybuješ v té vysoké intenzitě už moc dlouho a jseš podobnej typ jako já, to znamená, že ti to regeneračně moc nesvědčí (na rozdíl od Magumiho). Zkrátka to máš už trochu přepálený.

Chtělo by to odlehčit a vrátit se do nějakého objemu.
decarabas

PříspěvekZaslal: pá červen 17, 2016 10:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

100% súhlas s Pajasom. Myslím, že to už začína padať (aj keď výkony stále parádne, o tom žiadna debata) a svoj vrchol si mal pred pár týždňami. Rád by som sa mýlil Možno to tam skúsiť napáliť nové maxká ešte raz po nejakom serióznejšom deloade a vrátiť sa zas k objemu?

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
vlk#

PříspěvekZaslal: pá červen 17, 2016 10:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

do prázdnin už jenom dva týdny, pak mám dovču, tak to ještě s Magumim potáhnu a do objemu se pouštět nebudu. o prázdninách lehčí režim, upravím váhovku... a na podzim do toho zase šlápneme a teď, ty dva týdny intenzity si zkusím ještě užít
Magumi

PříspěvekZaslal: pá červen 17, 2016 11:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
do prázdnin už jenom dva týdny, pak mám dovču, tak to ještě s Magumim potáhnu a do objemu se pouštět nebudu. o prázdninách lehčí režim, upravím váhovku... a na podzim do toho zase šlápneme a teď, ty dva týdny intenzity si zkusím ještě užít

Děkuju, že se mnou držíš basu. :) Možná mají ale kluci pravdu, že to táhneš dlouho. Už jsem nad tím přemýšlel a mám pocit, že by ti ten peak možná vycházel líp, kdybys ty dva týdny, co jsem kvůli nemoci odpadl, netlačil dál, ale raději počkal na stejných vahách a hlavně objemu.
Jelikož to nastalo na konci, peakuješ kvůli tomu vlastně o dva týdny dýl. Je to poučení pro příště, že kdyby taková situace nastala, a jeden z nás z programu pro nemoc krátkodobě vypadl, že možná bude lepší nezvyšovat váhy a držet objem, dokud druhý nenaskočí zpátky.

Na druhou stranu, pět kilo ještě na dřepy a pozvedy určitě přihodíš, síla tam je.

Jinak, když vidím svůj benč, taky se mi zdá, že mi "vypeakoval" rychleji než dřepy a pozvedy, a že už to o moc víc nahoru nepůjde; možná ještě přihodím dvě a půl kila, ale třeba ani to ne. Příště s tím budu muset počítat, držet déle objem a pak dát u benče kratší peak.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
vlk#

PříspěvekZaslal: pá červen 17, 2016 1:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:
Děkuju, že se mnou držíš basu. :) Možná mají ale kluci pravdu, že to táhneš dlouho.

kdepak, nic takového, kdybych měl peakovat na soutěž, tak by mně to možná trhalo žíly, že jsem to netrefil o měsíc či dva, ale takto tomu dám ještě šanci poslední dva týdny byly náročnější, protože jsme začali tahat v úterý, k tomu benč a ještě dřepy na protažení, trénink ke třem hodinám, v pátek pak dřepy a benč, přes dvě a půl hodiny, ani jedno nestíhá pořádně regenerovat, ale ještě se do toho opřu, odpočinek, životospráva, tělo se adaptuje... ještě tam zkusím nějaký osobáček na 2RM případně 1RM vymáčknout a když to nepude... tak aspoň pojedu na dovču perfectly exhausted
decarabas

PříspěvekZaslal: pá červen 17, 2016 1:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
Magumi napsal:
Děkuju, že se mnou držíš basu. :) Možná mají ale kluci pravdu, že to táhneš dlouho.

kdepak, nic takového, kdybych měl peakovat na soutěž, tak by mně to možná trhalo žíly, že jsem to netrefil o měsíc či dva, ale takto tomu dám ještě šanci poslední dva týdny byly náročnější, protože jsme začali tahat v úterý, k tomu benč a ještě dřepy na protažení, trénink ke třem hodinám, v pátek pak dřepy a benč, přes dvě a půl hodiny, ani jedno nestíhá pořádně regenerovat, ale ještě se do toho opřu, odpočinek, životospráva, tělo se adaptuje... ještě tam zkusím nějaký osobáček na 2RM případně 1RM vymáčknout a když to nepude... tak aspoň pojedu na dovču perfectly exhausted

Poprosím 1RM, nech mám s čím súťažiť, ďakujem

vlk#

PříspěvekZaslal: pá červen 17, 2016 1:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
Poprosím 1RM, nech mám s čím súťažiť, ďakujem

jenže to by bylo MOJE 1RM to bys neměl s čím súťažiť ... 200 nezadřepnu, natož abych to překonával, 145 nezabenčuju a 230 taky nezatáhnu, natož abych překonával...

ale pokud by se povedlo dřepnout 2x 190, benčnout 2x 140 či zatáhnout 2x 220... tak to bys tuším musel zvednout zadek a taky-si-to-zapsat

ps: pokud už něco z toho máš, tak sorry, nejsem dokonalý Carabasolog ;)
vlk#

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2016 9:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

21. června 2016, úterý

MEN IN BLACK - já a Magumi, World Class Václavák, PEAK 3. týden

MOBILITA + protažení s osou cca 25 minut

Mrtvý tah:
5x 60 kg, sumo + nadhmat
3x 100 kg
1x 140 kg, klasika + zámek
1x 180 kg
1x 200 kg (osobák zámkem)
BELT ON
1x 220 kg, klasika + střídavý, druhé tam asi nebylo, ale drobná rezerva jo
0x 230 kg, odlepeno, ale ani po kolena a bez šance na dotah
0x 230 kg, odlepeno, ale jinak totéž, moc velké sousto
4x 200 kg (PB max reps) pidi-osobák pro radost :)
4x 200 kg, a ještě jednou potvrzeno
BELT OFF
no nebylo to tam, ale ošahal jsem si ji a dvakrát odlepil, takže vím, že to jde :) jenom příště zvolím postupný cíl 225. taky jsem ten druhý pokus měl zkusit bez pásku, abych mohl porovnat. Magumi je šílenec... já, když dám fail, tak už mám vyzkoušeno, že další nepude, ale zkouším to a ověřuji, že to tak je. ne tak Magumi, dokáže se vybudit přes omezovač a už několikrát mi ukázal, že je to v hlavě :)

Bench-press:
5x 20 kg
5x 60 kg
3x 100 kg
3x 120 kg
BELT ON
2x 130 kg
1x 140 kg, druhé jsem ani nezkoušel, nebylo tam, milý Carabasi, seš lepší benčař
1x 142.5 kg (PB) , a tak věřím, že tam dnes aspoň 145 pošleš
2x 130 kg, víc tam není, co už...
2x 130 kg
BELT OFF
15x 100 kg (PB max reps) , na dotek, prvních osm bez stopky nahoře, poslední ošklivý křivák, pumping série
i těch 2,5 kg na benči potěší... což dnes potvrdí i Magumi :) opět jsme si ověřil, že je důležité trefit dráhu a pak už se to dá dotlačit a kolikrát je i druhé opáčko lepší než první ;)

Dřepy:
3x 60 kg, ouvej, ouvej, to to bolí, low-bar nejde, hloubka bolí...
3x 100 kg, tak je potřeba to rozhýbat, co s tím ;)
3x 140 kg
BELT ON
3x 160 kg, dal jsem trochu dynamiky, abych ověřil rezervu
1x 180 kg, jedno šlo, ale druhé mordovat nebudu, na prokrvení stačí
BELT OFF

Čas ve fitku: 2:31

Váhovka: 99.8 kg

fajn trénink, něco sice nepadlo, ale něco jsme odjeli, tak spokojenost. Magumi se dnes - pro mě - zařadil do elitní třídy, protože překonal RAW 400 Wilksových bodů :D je to prostě zvíře ;)
spekounP

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2016 10:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

super benche !
decarabas

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2016 10:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A doprdele
Gratulacia. 15x100 som v živote nedal, natrhol si mi... triko

vlk#

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2016 11:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP napsal:
super benche !

díky, ale radši to začnu trénovat se stopkama... takhle to má občas divokou dráhu ;)

decarabas napsal:
A doprdele
Gratulacia. 15x100 som v živote nedal, natrhol si mi... triko

tak už jsem si dohledal, že 7. 6. jsi zabenčoval 142.5 kg... takže zase nic :D a se svou BW bys dal určo víc než 15 opáček ;)
ripperr

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2016 12:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jop a gratulacia k osobaku na benchii . Ja verim, ze este do prazdnin padne 145kg. Drzim palce a sledujem pravidelne 😎

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 73, 74, 75 ... 291, 292, 293  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: