|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
decarabas

|
Zaslal: st říjen 05, 2016 10:25 am Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | | těžké trojky... čtyřku na závěr jako Carabas bych určo nedal, už to třetí bylo vždycky ruleta |
No bacha, ja som 170kove trojky ešte nedával v rámci tejto silovky ČiŽe ťažko tvrdiť, že dám štvorku na záver. Okrem toho jazdím 4 série a ty 5, takže stále si napred. A klobúk dole, lebo si sa dostal sakra rýchlo na silové výkony po dovolenke. A záverečné desiatky so 140 ani nekomentujem, to by sa mi jednak nechcelo, jednak by som to už nedal, máš to pekne vyvážené silovo-objemovo-vytrvalostno-pevno vôľové _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
vlk#

|
Zaslal: st říjen 05, 2016 11:57 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | | vlk# napsal: | | těžké trojky... čtyřku na závěr jako Carabas bych určo nedal, už to třetí bylo vždycky ruleta |
No bacha, ja som 170kove trojky ešte nedával v rámci tejto silovky ČiŽe ťažko tvrdiť, že dám štvorku na záver. Okrem toho jazdím 4 série a ty 5, takže stále si napred. A klobúk dole, lebo si sa dostal sakra rýchlo na silové výkony po dovolenke. A záverečné desiatky so 140 ani nekomentujem, to by sa mi jednak nechcelo, jednak by som to už nedal, máš to pekne vyvážené silovo-objemovo-vytrvalostno-pevno vôľové |
však už počítám, že to dáš na příštích těžkých trojkách, +2,5 kg se přece ani nepozná... salámová metoda
ideálně těch sérií mělo být 6, ale jak Magumi deloaduje a když viděl, jak to tahám z paty, tak mě po páté sérii nechal... na chvíli... než mě poslal na těch 140 a pak ještě jednou taky se mi nechtělo, ale dobrý sparring ví líp, co zvedneš i tak jsem s těma trojkama spokojený, čekal jsem fail už na třetí sérii. silově to ještě není top, kus cesty zbývá, ale nahoru to jde, takže klep, klep.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá říjen 07, 2016 10:04 am Předmět: |
|
|
7. října 2016, pátek
MEN IN BLACK - já a Magumi, World Class Václavák, "shazujeme"
MOBILITA + protahování s osou cca 25 minut
Čelní dřepy:
5x 20 kg, předpažení
5x 20 kg, předpažení
5x 60 kg, předpažení
5x 80 kg, předpažení
3x 100 kg, předpažení, třetí delší stopka
3x 120 kg, třetí stopka
3x 130 kg, odtud opasek, třetí stopka
3x 140 kg, bez stopky, stačilo
5x 120 kg, 1. pracovní, dynamika, páté vždy stopka
5x 120 kg
5x 120 kg
5x 120 kg
5x 120 kg, 5. pracovní, páté stopka 5+ sekund, Magumi počítá jako šnek ;)
tělo nebo hlava dnes protestovali - nepoznám to, takže místo scénáře těžké čtyřky se 140, přišly na řadu lehké pětky se 120 a abych to nějak kompenzoval, tak jsem to jel s maximální dynamikou, co jsem na pět opáček zvládnul, žádné šetření se na deset opáček nebo deset sérií. pořád je to zhruba 75 % 1RM, tak doufám, že jsem svaly moc neošidil.
Bench-press:
5x 50 kg
5x 80 kg
5x 110 kg, 1. pracovní, dynamika, bez stopek nahoře
5x 110 kg
5x 110 kg
5x 110 kg, 4. pracovní, podařilo se udržet bez stopek nahoře
i tady jsem si to chtěl užít, takže pouze takový objem, který zvládnu plynule odpumpovat, váha cca 80 % 1RM.
a Magumimu se splnil sen... čtyři kotouče na každé straně... jenže žluté
Mrtvý tah:
5x 60 kg, nadhmat
5x 100 kg, nadhmat
5x 130 kg, nadhmat
3x 160 kg, trhačky
5x 190 kg PR max reps , opasek + trhačky, touch n go, až páté položené
zcela zanedbatelný osobáček, ale zatím nejvyšší váha, na které jsem dal pět opáček, byť se všemi možnými šidítky :), tak si to prostě zapíšu, ať si i tento trénink udělám aspoň malou radost :D
Motýlek: 10/10/10x 70 kg
Zádostroj horní: 10/10/10x 60 kg
Prsostroj: (vsedě před sebe) 10/10/10x 77 kg
Zádostroj spodní: 10/10/10x 60 kg
Zadkostroj: (Glute) 10/10/10x 70 kg každá noha
Ramenostroj: (více ramena) 10/10/8x 50 kg
Čas na strojích: 25 minut
Čas ve fitku: 2:10
Váhovka: 99.0 kg
dnes bez šťávy, tělo se sice zdálo zregenerované, ale stejně prostestovalo "celým tělem" proti těžkému tréninku :) tak jsem mu dopřál aspoň lehký, aby ho to bavilo ;) včera jsem výrazně omezil sachry a hned to bylo takhle poznat. asi začnu konečně držet tu dietu, příležitost shodit než nás Magumi uvrhne do temnot dalšího cyklu :D a ruku v ruce tomu přizpůsobím i trénink, už žádné hi-reps osobáčky ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá říjen 07, 2016 10:12 am Předmět: |
|
|
To sa mi na vás, chlapi, páči.
"Diétujeme, deloadujeme, rehabilitujeme, tak len malé osobáčky"
"Magumi nastavil nový brutálny cyklus, takže 12 brutálnych osobákov"
Ale inak nás nedemotivujete, kdeže
P.S Ba ne, naopak, veľká motivácia, teším sa z vašich osobákov ako z vlastných, len pri vašich ma nebolia kolená a chrbát _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po říjen 10, 2016 10:16 am Předmět: |
|
|
10. října (októbra) 2016, pondělí
MEN IN BLACK - já a Magumi, World Class Václavák, plán s dietou nevyšel, o víkendu jsem dostal hlad :D
MOBILITA + protahování s osou cca 25 minut
Dřepy:
5x osa
5x 60 kg
5x 80 kg
5x 100 kg
5x 120 kg, páté vždy stopka
3x 140 kg
3x 160 kg
3x 170 kg, ou jééé, po delší době na téhle váze bez pásku ;)
3x 180 kg PR max reps , opasek, inu proč ne... už na 160 jsem cítil, že dnes zvednu kamión :D
10x 150 kg PR max reps , 1. pracovní, plán byl zkusit osmičky, ale osobáček na začátek potěší ;)
10x 150 kg, 2. pracovní, plán byl po osobáčku udržet aspoň ty osmičky...
10x 150 kg, 3. pracovní, plán byl zkusit přece jenom ty čtyři desítky, kterým jsem se chtěl vyhnout na 140 :D
12x 150 kg, PR max reps 4. pracovní, plán byl all-out, dorazit čtvrtou desítku
12x 150 kg, PR 5x10, 2x12 5. pracovní, mimo plán... Magumi řekl, ať si dám pátou, že jsem to měl lehký... poslední dvě opáčka jsem strávil plíce a neměl čím dýchat
šloto, na to, jak se mi ráno nic těžkého nechtělo, tak se to dobře rozhýbalo, Magumi na těch desítkách nechával srdce, duši a plíce, tak nezbylo než taky makat, sedlo to výborně, dřepoval jsem s mírnou rezervou, mohl jsem si to užít... ale tou poslední sérií mě Magumi zabil :D
Military press:
5x 70 kg
5x 70 kg
5x 70 kg
5x 70 kg
5x 70 kg, hodně přemlouvání osy, aby šla nahoru, ale padlo to tam
opět čtyři plánované, do páté mě nahnal Magumi, 5x5 na téhle váze už ani nepamatuji, kdy jsem dal... jo, mám mizerné tlaky, ale i přesto se to pomalu lepší :D
Mrtvý tah SUMO:
5x 70 kg
5x 100 kg
3x 140 kg, nadhmat
8x 180 kg PR max reps , opasek + trhačky, touch n go, nejtěžší bylo to odlepit ;)
v plánu byly trojky up-to-max, ale nechtělo se mi to odfláknout a když jsem tu 180 přece jenom odlepil, tak už jsem to tam sypal, co to šlo :) sice jenom na dotek, ale práce odvedena byla. Magumi se pak taky hecnul a nasypal to tam, i když chtěl jenom trojky ;)
Zádostroj spodní: 10/10/10x 60 kg
Motýlek: 10/10/10x 70 kg
Zádostroj horní: 10/10/10x 60 kg
Prsostroj: (vsedě před sebe) 10/10/10x 84 kg
Zadkostroj: (Glute) 10/10/10x 70 kg každá noha
Ramenostroj: (více ramena) 10/10/6x 50 kg
Čas na strojích: 25 minut
Čas ve fitku: 2:40
Váhovka: 99.9 kg, víkend... viz níže
je vidět, že páteční lehčí trénink a dva dny odpočinku udělaly své, k tomu v sobotu se hrál fotbal, tak se trochu hřešilo, v neděli jsme měli květák - já tuze rád smažený květák, spořádal jsem tak 3/4 hlavy, k tomu půl plechu pečených brambor a krabičku tatarky... ještě dnes ráno jsem měl plné bříško :D ale jinak jsem se cítil slabý a nemocný - něco na mě leze - chtěl jsem se vyhnout kardio desítkám na dřepu se 140 a zkusit šestky, možná osmičky na 150 :D holt je potřeba makat, Carabas už tam sází šestky na 160 a když nedietím, tak musím zabrat ;)
Naposledy upravil vlk# dne po říjen 10, 2016 10:26 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po říjen 10, 2016 10:20 am Předmět: |
|
|
No kurva....
Akože gratulácia, ale...
No kurva....
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
bolgi
|
|
| nahoru |
|
 |
ripperr

|
|
| nahoru |
|
 |
ripperr

|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: po říjen 10, 2016 2:44 pm Předmět: |
|
|
Brutalny objemovy zaklad, som zvedavy ako to vypeakujes. _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: po říjen 10, 2016 2:52 pm Předmět: |
|
|
| seeya napsal: | | Brutalny objemovy zaklad, som zvedavy ako to vypeakujes. |
Peakování je daleko předaleko, než se k němu dostanem, bude třeba ještě hodně objemu. :) Ale mám pro Vlka velké plány. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po říjen 10, 2016 3:07 pm Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | seeya napsal: | | Brutalny objemovy zaklad, som zvedavy ako to vypeakujes. |
Peakování je daleko předaleko, než se k němu dostanem, bude třeba ještě hodně objemu. :) Ale mám pro Vlka velké plány. :) |
tak nic, no... aspoň si teď užiju příjemný podzim bez stresu
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: po říjen 10, 2016 3:10 pm Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | | Magumi napsal: | | seeya napsal: | | Brutalny objemovy zaklad, som zvedavy ako to vypeakujes. |
Peakování je daleko předaleko, než se k němu dostanem, bude třeba ještě hodně objemu. :) Ale mám pro Vlka velké plány. :) |
tak nic, no... aspoň si teď užiju příjemný podzim bez stresu |
Přesně, hezky v klidu. :) Připravím tě na sezónu lehkými dvanáctkami jako dneska a na jaře to bude lítat. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: po říjen 10, 2016 4:20 pm Předmět: |
|
|
to ještě pořád dietuješ? jestli jo, tak to teda respekt že tam k tomu házíš osobáky  gratulace
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|