|
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
cohen999
|
Zaslal: út březen 07, 2023 8:18 pm Předmět: |
|
|
Na zdravie! A dobre preried! 🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🥹 _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
nahoru |
|
 |
| |  |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st březen 08, 2023 9:28 am Předmět: |
|
|
vlk# napsal: | 5. března 2023, neděle
procházka 4 km
chůze už bez problémů, takových 5 km/h po rovině už dávám a nezadýchávám se, jenom lýtko se tak po půlhodině unaví, zvláště, když dělám delší kroky, to si musím hlídat.
6. března 2023, pondělí
| Podle mě si to tam narval moc. 20kg není úplně málo. Já bych to lehounce zkoušel, ale lehouhnce. Vzal si 8kg, chodil s tim po bytě a lehounce zvedal. To samé pressy v chůzi. Jenom fakt lehoulince abych udržel tonus ve svalech ale vůbec se neunavil. Ale já jsem nepoučitelný magor .o)
PS: Chůze samozřejmě taky dobrá a jelikož si měl dlouhou pauzu a pak vstal z popela jako fénix, tak si aspoň odpočineš .o)
|
|
nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: čt březen 23, 2023 1:09 pm Předmět: |
|
|
23. března 2023, čtvrtek
protažení, Mag's Garage Gym, já a Magumi
Dřepy:
4x 8x osa (20 kg), šlo to dobře, ale žádná síla - pokud bych mohl přihazovat - v nohách nebyla, odvykly si
Shyby: (nadhmat, naširoko)
4x 2x BW, ani ty dvojky nešly striktně, ale zase... nemusel jsem se přitáhnout vůbec :)
Mrtvý tah:
4x 4x 60 kg, jenom technicky, jestli by šlo něco těžšího, a pravé koleno sdělovalo, že už nikdy nic těžkého nebude
váhovka: 102 kg, po jarňácích a hotelové stravě jsem šel zase hladce přes stovku
bylo fajn se po takové době stavit za Magumim, pokecali jsme, trochu jsem se protáhnul bez zátěže, říkal jsem ženě, že se jedu jenom podívat, že žádné posilování nebude... ale věřila mi to úplně stejně, jako když jí říkám, že jdu s bráchou na dvě piva :D ale držel jsem se, čekám na kontrolu koncem dubna, protože zatím rybička nejsem.
|
|
nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: čt duben 13, 2023 9:44 am Předmět: |
|
|
13. dubna 2023, čtvrtek
protažení, Mag's Garage Gym, já a Magumi
Dřepy: (high-bar)
4x 8x osa
4x 8x 40 kg
8x 50 kg
8x 60 kg
velmi příjemné, těch 60 už bylo akorát, bude toho potřeba zase hodně nadřepovat, až dostanu povolenku
Shyby: (naširoko, nadhmat)
4x 2x BW, těžké, ale zase lepší dvojky lepší než jedničky ;)
Mrtvý tah:
4x 5x 80 kg
pětky stačily, snažil jsem se tomu dát dynamiku jako na přemíštění
váhovka: 100.5 kg, po velikonocích...
pohodový trénink s Magumim, sice oba lehce, ale příjemně jsem se protáhnul a hlavně plíce už to stíhají. a kdyby to četla žena, tak jsem necvičil ;)
a ještě dárek od Magumiho... we'll be back ;)
|
|
nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt duben 13, 2023 12:26 pm Předmět: |
|
|
Haha, bratři v triku. A aké slušivé brady ste zapustili!
Triko sa dá kúpiť, alebo musím prežiť MiB tréning? _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt duben 13, 2023 2:29 pm Předmět: |
|
|
Štramáci veru! _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
nahoru |
|
 |
spekounP
|
|
nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: pá duben 14, 2023 9:44 am Předmět: |
|
|
Just cool. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
nahoru |
|
 |
Kelly
|
Zaslal: pá duben 14, 2023 5:30 pm Předmět: |
|
|
Si späť, to je skvelé
A s parťákom a s parádnym merchom
Ako píše Carabas treba na to absolvovať MIB? Lebo jeden MIB mám za sebou (mladícka nerozvážnosť  ) a teda už to opakovať nebudem
|
|
nahoru |
|
 |
Solferino

|
Zaslal: pá duben 14, 2023 8:48 pm Předmět: |
|
|
Jako fénix z popela, po kolikáté už, super. Hlavně nepřepálit začátek, a půjde to 💪 _________________ Instagram: @bench_creep
Stolt fortid, stor fremtid
|
|
nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: čt duben 20, 2023 10:28 am Předmět: |
|
|
20. dubna 2023, čtvrtek
fullbody protažení, Mag's Garage Gym, já a Magumi
Dřepy:
3x 8x osa
2x 8x 40 kg
2x 8x 60 kg
2x 8x 80 kg, a stačilo, ve druhé sérii jsem si dal stopky
Shyby: (naširoko, nadhmat)
6x 2x BW, druhé opáčko nedomrlé, ale začátky jsou těžké
Mrtvý tah:
5x 80 kg
5x 100 kg
5x 120 kg
5x 140 kg, trojka dobrá, další dvě už nešly
váhovka: 101 kg
krásně jsme se protáhli a rozhýbali, Magumi dnes nevzpíral, držel se mnou basu, dal si všechno to lehké se mnou a nijak mu to nevadilo ;) přinesl svůj džůbox, v termosce kafe, na sezení vytáhnul benčovací lavici... a nemusel nic říkat, jak vypadal spokojeně :)
poslední zápis byl zřejmě trochu zavádějící, zatím ofiko necvičím, čekám na povolenku od doktorů, príští týden v pondělí mám kardio a ve čtvrtek angio, cítím se už na sto pro zotavený, ale doktoři se asi budou řídit tím, co vyzkoumají.
díky všem ohlasy, Magumi říká, že trika jsou na míru :D ale uvidíme, jestli se nám letos podaří odjet další MiB trénink ;)
|
|
nahoru |
|
 |
Uživatel77
|
Zaslal: čt duben 20, 2023 1:53 pm Předmět: |
|
|
Pěkně ti to jde nahoru chlape! S doktorama držím pěsti.
|
|
nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt duben 20, 2023 2:27 pm Předmět: |
|
|
vlk# napsal: | 20. dubna 2023, čtvrtek
fullbody... |
Na FB mi tam chybi tlaky na vršek 🤔 _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po květen 01, 2023 6:03 pm Předmět: |
|
|
1. května 2023, pondělí
vršek, osmičky, Maximus
Bench-press: (stopky)
4x 8x 40 kg RPE 5, nějak se začít musí, tak ať to bolí co nejmíň
Military press:
4x 8x osa RPE 6, připravil jsem si desítky... a radši jsem je nechal ležet :)
Horní kladka: (naširoko, na hruď)
4x 8x 42 kg RPE 6 vše na dotek, svižně
Spodní záda, Hammer: (podhmat)
4x 8x 40 kg RPE 6
Břicho, přednožky:
4x 4x BW, kondička v pytli
Triceps: (jednoručka tlaky za hlavou)
4x 8x 6 kg RPE 5 jenom na protažení svalů
čas: 35 minut, na pohodu, hlavně jsem se nezadýchával, spoko
váhovka: 103.5 kg, vše ve špeku, svaly nula, to bude šichta :/
povolenku od doktorky mám, můžu postupně zvyšovat zátěž, další kontrola za čtyři měsíce. léčba zabrala částečně, chtělo to zjistit příčinu dříve, ale to šlo těžko. stehenní žíla (femoralis) zůstala ucpaná a po třech měsících rozpouštění už to prý lepší nebude, lýtkové žíly se částečně zprůchodnily a další léčbou by se to mělo zlepšovat, tak aspoň něco. pokud to se zátěží přeženu, prý to poznám.
na recepci fitka příjemné přivítání, přes tři měsíce jsem tam nebyl, nechal si narůst prošedivělého bearda a slečna začínající vzpěračka, už nevím, jaký jsem jí dal nick, mě hned ode dveří zdravila, dobrý den, a sluší vám to! to pak člověk nepotřebuje ani nakopávač :D
|
|
nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|