vlkův log - lepší už to nebude

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 238, 239, 240 ... 290, 291, 292  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> vlkův log - lepší už to nebude
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
vlk#

PříspěvekZaslal: pá červen 28, 2024 2:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

28. června 2024, pátek , konec školního roku
531+BBB, M7 W4/4 D4/4, tlaky deload, polední trénink, Maximus

Military press: (stopky na hrudi)
5x "50" kg
5x "60" kg
5x "70" (67.5?) kg
5x 10x "60" (57.5?) kg, nástupy cca 4, 4, 4, 5, 6 min., potřeboval jsem dokončit :)

kratší závěrečný deloadový trénink sedmého mesocyklu, šestý trénink v řadě, poslední těžké tlaky jsem měl v pondělí, pak jsem dva volné dny vynechal, abych stihl deloadové tréninky před prázdninama a dnes bylo znát, že ramena ještě nejsou ready, tak jsem dával pocitové pauzy, abych si i ten závěrečný trénink mohl odfajfkovat ;) v pondělí, na závěr třetího těžkého týdne, jsem mylně napsal, že v deloadu nejde selhat... tak to jsem zapomněl na závěrečné BBB tlaky :D

od zítřka prázdninový režim, první dva týdny bude moje dočasná základna, stejně jako loni, Třeboň, váhy tedy budou orientační a nepodstatné a půjde spíše o údržbu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vlk#

PříspěvekZaslal: po červenec 01, 2024 11:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

1.července 2024, pondělí
údržba, ranní trénink, Fitness Třeboň

Dřepy: (low-bar, sbd)
5x 5x "140" kg, rpe 8

Bench-press: (stopky)
5x 5x "110" kg, rpe 8-9

Shyby: (naširoko, nadhmat)
3x 5x BW

čas 60 minut

všechno při starém :) dostat se na low-bar byl očistec, pak jsem tam naládoval starou litinu zn. Grun a těch 140 bylo tak akorát, benče šly dobře, ale pátá už ztěžkla, shyby na protažení, zpotil jsem se durch, i když to od včera padlo o deset stupňů.
vlk#

PříspěvekZaslal: st červenec 03, 2024 12:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

3.července 2024, středa

Military press (stopky na hrudi)
5x 5x "60" kg, rpe 8, nešloto

Spodní záda: (přítahy vsedě na stroji)
5x 5x 50 kg

měly být tahy, ale šel na ně dříve vrabčák, ze kterého se pak vyklubala deadlift mašina a když nešly tlaky, tak už jsem se raději do žádných velkých akcí nepouštěl.

nespal jsem dobře a zřejmě mám absťák na kofein.

v pátek je svátek a fitko je pro random cvičence zavřené, totéž víkend, takže další trénink asi v pondělí.
Turakam

PříspěvekZaslal: st červenec 03, 2024 5:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A v meste nemáte ďalšie?
Magumi

PříspěvekZaslal: so červenec 06, 2024 1:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kamaráde, jsi borec, že si i na dovolené najdeš čas na cvičení, takových lidí moc neznám.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
Carmelita

PříspěvekZaslal: so červenec 06, 2024 2:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vlku, klobouk dolů - trénuješ dovolená nedovolená a tréninky máš supr.

https://forum.ronnie.cz/carmelita-grace-in-strength-t39323.html
vlk#

PříspěvekZaslal: po červenec 08, 2024 10:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

8. července 2024, pondělí

5x 5x "140" kg, rpe 8

5x 5x "110" kg, rpe 8-9

Shyby: (nadhmat)
3x 5x bw

ve fitku dnes dalších cca 6-7 mladých lidí, takže tam bylo prakticky plno.

Naposledy upravil vlk# dne po červenec 15, 2024 12:43 pm, celkově upraveno 1 krát
vlk#

PříspěvekZaslal: st červenec 10, 2024 10:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

10. července 2024, středa

Mrtvý tah: (+2 cm, větší kotouče, ale zase ve vzpěračkách)
5x 5x "170" kg, rpe 8, blbě jsem naložil a pak už to tam nechal

Military press: (stopky)
5x 5x "70" kg, rpe 8-10, když šly tahy, zkusil jsem i tlaky

na tahy jsem nakládal 25 kg litinové kotouče Grün, které byly po ruce, ale mají větší průměr než standard, tak se to pobilo s mýma botama na podpatku ;) v hlavě jsem měl 160 a 5x5, ale když už byly na každé straně dva, tak si říkám, je tam 100 (dva kotouče, logické), přidám 25, bude tam 150 a zkusím jestli půjde desítka, po prvním opakování samozřejmě wtf, ale když jsem ho pokládal, tak už mi to došlo a tu pětku jsem dodělal. a pak i zbytek a byl jsem spokojený, jak jsem se spletl a jak to nakonec šlo :)

na military jsem začal na 60, která byla i minule těžká, ale pak si říkám, že tahy šly, doma dávám 80, tak zkusím přihodit na 70, pak už jsem jenom čekal, kdy přijde ta vypínací série, ale prošlo jich všech pět.

na to, jak se mi ráno moc nechtělo, tropická noc, a to i ve stanu, vyhrabat se, hygiena, snídaně a pak autem do Třeboně, tak to byl nakonec skvělý trénink, ve fitku byla ještě rozumná teplota a v průměru jenom další jeden cvičenec.

dva týdny bez suplementů, kreoše, nakopávače, i ten kofeinový absťák jsem překonal, a zatím ještě něco zvednu, reálně to prověřím až příští týden na základně.

aktuálně máme 30 stupínků a bude hůř, takže jedna z pískoven to dnes jistí ;)

Naposledy upravil vlk# dne po červenec 15, 2024 12:43 pm, celkově upraveno 1 krát
vlk#

PříspěvekZaslal: so červenec 13, 2024 2:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

13. července 2024, sobota , Markéta
údržba, polední trénink, Bcross Gym, České Budějovice

Dřepy: (low-bar, sbd, no belt)
5x 140 kg
5x 150 kg
5x 160 kg
3x 170 kg

5x 110 kg
5x 115 kg
5x 120 kg
5x 122.5 kg, rpe 10

holky jsem vysadil v Borovanech na tradiční Borůvkobraní a do Budějek už to bylo, co by kamenem dohodil, tak jsem si vzpomněl na Bcross Gym, kde jsem před lety fandil Norro Ripperrovi, jak byl ten seriál strongmanských soutěží, a dnes si to zkusil jako cvičenec.

v horním patře mají "klasické" fitko, jak to označili, sám jsem tomu dal hned název "strojovna", i když velmi dobře vybavená, jedna něco jako klec na dřepy byla naštěstí zabraná a jednu benčovou lavici jsem tam zahlédl, tak jsem se přesunul do přízemí a to bylo jiný kafe, asi dvanáct klecí včetně platforem na dřep/tah/vzpírání, jedna profi benčová lavice a hromada strongman vybavení včetně té konstrukce, jak se nosí.

dostat se na low-bar utrpení a když jsem dal první 5x140, tak mě napadlo si to místo obligátního 5x5 zpestřit a šlo to dobře, v tu pětku na 170 jsem ani nedoufal, spoko na dovolenkový režim.

na benč, ten jediný, se už masíroval pistolí nějaký mladý místní dobře stavěný borec, co vypadal, že dá stopade a když mě viděl, tak mi sám nabídl střídačku, inu, slušný hoch, říkám si, tak jsem mu říkal, že půjdu do 110, ať si pak přihazuje a šli jsme 60, 90, 110, pak si dal 115, tak jsem si řekl, že když už jsem si zpestřil dřepy, můžu i benče a šel jsem s ním, pak přihodil na 120, tak už jsem mu řekl, jestli se za mně postaví a ejhle, +5 na sílu a šlo to pěkně, tak jsem ještě zkusil těch 122.5 a to byl strop a on už taky končil, moc příjemné, zvláště když to jel na dotek a já si to odstopkoval.

další nečekaně vydařený trénink a další fitko na seznamu.

zítra přesun do Prahy a v pondělí už snad zase na základně.

Naposledy upravil vlk# dne po červenec 15, 2024 12:44 pm, celkově upraveno 1 krát
Turakam

PříspěvekZaslal: so červenec 13, 2024 5:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to bol vydarený tréning, wow, pekne!
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne červenec 14, 2024 8:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Libi se mi to tvoje volnomyšlenkářství v treningu
Ramec 5*5 je dany, ale jinak si to umíš spestrit!💪
Magumi

PříspěvekZaslal: ne červenec 14, 2024 12:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moc pěkný, kamaráde. Mám pocit, že se ti na dovolené podařilo spojit odpočinek s velmi efektivní údržbou. Až naskočíš do programu, tvoje tělo bude připravené i odpočinuté a půjde to krásně nahoru.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
vlk#

PříspěvekZaslal: út červenec 16, 2024 10:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

15. července 2024, pondělí

říční lázně s dcerkou, cca 2 h, Sázava

vedro, auto po Praze hlásilo až 36, tak jsem místo libovolného fitka Form Factory s alespoň nějakou klimou naložil dcerku a hurá na naše oblíbené místo k řece, kde po nedávných deštích bylo vody více než obvykle a byla skoro stejně teplá jako pískovny v Jižních Čechách.

dcerka si udělala osobáček, když skočila do proudu, kde jsem ani já nedosáhl a plavala k pontonu na protějším břehu seč jí síly stačily, uff, máknul jsem si, než jsem ji dohnal a pak leda, že ji zajistím a trochu se splavíme, kde je mělčeji, ale bojovala statečně a věděla, že ten ponton nesmí minout, byla úplně vyčerpaná, ale šťastná :) asi má něco po mně, jenom to občas není nejbezpečnější.

16. července 2024, úterý
531+BBB, M8 W1/4 D1/4, dřepy 5+, večerní trénink, Form Factory Václavák

5x 130 kg
5x 150 kg
5x 170 kg, opasek, série 5+, na víc nebyl morál
5x 10x 130 kg, bez opasku, do nebíčka, do peklíčka, nevím kolik času, ještě, že jsem nebyl sám :) viz níže

5x 5x BW, první tři i striktně, pak už tá pátá opáčka slabší

za domácí úkol 100x opíšu: večer se do komerčního fitka nechodí!

nakonec jsem byl rád, že se hned uvolnila jedna klícka a tu jsem si na hodinu zabral a bylo mi jedno, co se děje kolem. i když koukat na co bylo.

psychická náročnost těch desítek byla, jak tady hodnotí jeden bjj mistr, násobně vyšší než té plusové série, ale brzy po té, co jsem začal dřepovat, se mi někde v mrtvém úhlu zhmotnil Magumi a zřetelně jsem slyšel, jak počítá, a když počítá, tak se prostě musí dřepovat, pak jsem odložil, zavěsil se na osu a do plic se snažil napumpovat více krve, než stíhají okysličit. snad už to příště bude lepší.

dovolená pod stanem byla parádní, až na komáry a ovády, kteří se nebáli deště ni větru, no a pak ledviny a játro, ty musím zregenerovat.

žádný lepší trénink než znovu naskočit do 5/3/1 jsem nevymyslel a protože jen tak naskočit do 8. měsíce, když už ten předchozí byl na hraně, asi nepůjde, tak očekávám během příštích třech týdnů hromadu failů, tak sem tabulku na M8 ani nedávám, a pak buď restart nebo mě ještě láká silovější program, jak ho popsal Solferino u benčů.

Naposledy upravil vlk# dne ne srpen 25, 2024 12:51 pm, celkově upraveno 1 krát
vlk#

PříspěvekZaslal: st červenec 17, 2024 2:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

17. července 2024, středa
531+BBB, M8 W1/4 D2/4, benč 5+, polední trénink, Form Factory Václavák

5x 100 kg
5x 105 kg, eh... mělo být 110, ale přihodil jsem blbé kotouče, a jak jsem si říkal, že mám rezervu...
5x 120 kg, série 5+, šesté už tam prostě nebylo, ale cajk, plán splněn
5x 10x 85 kg, furt stopky, jak to bylo ze začátku lehké, tak se to ke konci začalo pronášet

Břicho: (přednožky)
5x 10x BW, mám pocit, že 4 série by stačily, jako asi u všech dalších cviků

Biceps: (velká činka, ve stoje)
3x 8x 40 kg, příjemnější než dvě dvacky, třetí nadoraz, zapomínám na tento nejdůležitější sval :)

čas 60 minut

fajn trénink, na benče jsem si věřil, když v sobotu v Bcross Gymu v Budějkách padlo 122.5 a zbytek je o výdrži ;)

asi nejhorší bylo sejít ty dvě partra dolů do fitka, nevím z čeho mě tak bolí kolena... :D
vlk#

PříspěvekZaslal: pá červenec 19, 2024 4:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

19. července 2024, pátek
531+BBB, M8 W1/4 D3/4, tahy 5+, Form Factory Václavák

Mrtvý tah:
5x 150 kg
5x 170 kg, trhačky
5x 190 kg, opasek, trhačky, série 5+, víc ani ťuk, sílu z předchozích meso ještě musím obnovit
5x 10x 140 kg, bez opasku, trhačky, nástupy 7-8 min., předlouho trvalo dobít baterku na další sérii

čas 50 minut

3x 5x BW, po tazích to tak nejde, ani bez bot

těch poslední pár tréninků se daří, a to se mi opět nechtělo, protože jsem věděl, že bude těžký, asi to spolu nějak koreluje :D

samozřejmě, kde že je červnový víkend s Magumim a 4x205 nebo alespoň květnový trénink v Areně a 4x200, ale to se holt po dvoutýdenní dovolence stává, i když jeden údržbový tahový trénink tam byl, teď jde o to dokončit meso, ve kterém mě ještě čeká 3x200 a pak 1x210.

ale těch 5x10 se 140 bylo velmi uspokojující, před časem jsem psal Kellymu, že by při své výkonnosti mohl začít tahat desítky na 140, no... dlouho jsem se tedy nesmál :) ještě nevím, jak to budu opakovat každý týden, ale aspoň jednou už mám zapsáno.

zítra přesun do říše velkomoravské, brácha a švagrová slaví kulatiny, takže asi ani v neděli žádný trénink nehrozí a v pondělí mě ještě čeká z tohoto prvního týdne 5+ military press a to bude první fail, protože poctivých 80 teď pětku nedám. ale neva, restarovat vždy pouze cvik, který selže, má něco do sebe, protože se tím jeden tréninový den odlehčí a postupně se to tak promíchá, že by to mohl být příjemný mix.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 238, 239, 240 ... 290, 291, 292  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: