|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út září 03, 2024 6:35 am Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: |
zahřívací série vypadaly normálně, ale těch 180 to zlomilo, 190 jsem ještě naložil, omotal trhačky, ale při napnutí osy jsem cítil, že to kolena nedávají a protože už jsem si tak jednou koleno zranil, raději jsem to vzdal. i když jsem se chvíli přesvědčoval, že těch "pár" jedniček ještě nějak doklepu. možná nestíhají regenerovat, uvidím zítra a když tak dám ty military. | Lepší nedojet program než zbytek roku. Někdy je fajn to hecnout, ale podle mě člověk po deseti-dvaceti letech už pozná kdy na to hodit bobek...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
decarabas

|
Zaslal: út září 03, 2024 7:04 am Předmět: |
|
|
| DAVID.LOPAN napsal: | | vlk# napsal: |
zahřívací série vypadaly normálně, ale těch 180 to zlomilo, 190 jsem ještě naložil, omotal trhačky, ale při napnutí osy jsem cítil, že to kolena nedávají a protože už jsem si tak jednou koleno zranil, raději jsem to vzdal. i když jsem se chvíli přesvědčoval, že těch "pár" jedniček ještě nějak doklepu. možná nestíhají regenerovat, uvidím zítra a když tak dám ty military. | Lepší nedojet program než zbytek roku. Někdy je fajn to hecnout, ale podle mě člověk po deseti-dvaceti letech už pozná kdy na to hodit bobek... |
Ja s tým mávam problém, zabaliť rozbehnutý réning, ale už sa mi to tiež stalo. Holt občas sú také mizerné dni.
Deň dva regenerácie navyše a bude to lepšie, Vlku, dobré rozhodnutie, skoro až dospelé, povedal by som _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út září 03, 2024 10:01 am Předmět: |
|
|
3. září/septembra 2024, úterý
531, M1 W3/4 D3/4, tahy 1+, znovu, ranní trénink, Arena Gym Centrum
Mrtvý tah: (magnézko!)
3x 180 kg, hook-grip, rpe 8, špičky rovně, kolena naprosto v ose, a jde to
2x 190 kg, hook-grip, rpe 9
5x 200 kg, opasek, hook-grip, série 1+, hell, yeah!
10x 1x 180 kg, bez opasku, hook-grip, OT2M, dynamika je silné slovo, spíše trénink nástupů, záda měla dost
Shyby: (naširoko, nadhmat, OT2M)
3x 5x BW, stačilo, na víc nebyla síla, možná s delšíma nástupama
váhovka 102.5 kg, prázdninový "režim" je pryč, teď už to půjde
včera jsem tady byl za chcípáka, ale zjevně těch +18 hodin regenerace stačilo, protože dnes jsem opět potvrdil svůj historicky nejlepší výkon na dvoustovce
taky kvalitní vzpěračská osa a magnézko je megarozdíl, můžu si ji zamknout, poválet a zabrat hezky odspoda z nejlepší pozice
na amrap v desáté sérii se 180 už jsem se vybodnul, protože chci záda ještě někdy v nejbližší době používat
| DAVID.LOPAN napsal: | Lepší nedojet program než zbytek roku. Někdy je fajn to hecnout, ale podle mě člověk po deseti-dvaceti letech už pozná kdy na to hodit bobek... |
naštěstí to byl jenom jeden trénink a ani po dnešku netuším příčinu, krom toho, že mě bolela kolena, ale ta teď bolí tak nějak pořád, když dřepuju a tahám :D
| decarabas napsal: | Ja s tým mávam problém, zabaliť rozbehnutý réning, ale už sa mi to tiež stalo. Holt občas sú také mizerné dni.
Deň dva regenerácie navyše a bude to lepšie, Vlku, dobré rozhodnutie, skoro až dospelé, povedal by som |
taky s tím mám problém a vlastně už si ani nepamatuji, kdy naposledy jsem takhle zabalil rozběhnutý trénink, jo, pamatuji, když jsem si třeba něco natáhnul, ale aby mě klouby nechaly ve štychu... každopádně dnes už to bylo úplně jiné kafe a celkem se mi ulevilo
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út září 03, 2024 11:53 am Předmět: |
|
|
5*200💪💪💪 _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: st září 04, 2024 2:16 pm Předmět: |
|
|
4. září 2024, středa
531, M1 W3/4 D4/4, tlaky 1+, polední trénink, Form Factory Václavák
Military press: (stopky na hrudi)
3x 70 kg
2x 75 kg
2x 80 kg, série 1+
9x 1x 70 kg, OT2M, dynamicky
5x 70 kg, série 5+, už nebyla šťáva
čas 39 minut
Břicho: (leh-sedy, OT2M)
5x 10x BW, OT2M, lepší než přednožky, závěry berou křeče do břicha, že jsem rád, že tam nemám oběd :)
Biceps: (velká činka, vestoje, OT2M)
4x 3x 50 kg, na pětky to ještě není, ale na trojky váha akorát
5x 50 kg
60 minut
sauna 10 minut + studená sprcha
ramena opět kruciálně bolela, což je problém, protože neodhadnu, kolik síly přenesou, ale od toho to mám napsané, abych to nemusel řešit :) až někde ve třetí dynamické jedničce se promazala a pak už to šlo, takže jsem dal i amrap na závěr, ale už byl slabší.
následuje deload, který budu dávat, narozdíl od předchozího cyklu, opravdu lehce, aby si svaly odpočinuly, a taky že příští víkend jedeme na tradiční cyklovýlet do lůna Jeseníků, což je eufemismus pro "furt do kopce", a potřebuji na to být dostatečně zregenerovaný.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: čt září 05, 2024 1:25 pm Předmět: |
|
|
5. září 2024, čtvrtek
wellness, polední, Form Factory Vršovice
Plavání:
500 m prsa, cca 22 minut
sauna 10 minut, vířivka
měl bych trénovat na kole, hlavně posez, ale v těch vedrech se mi do toho nechce
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: so září 07, 2024 5:09 pm Předmět: |
|
|
7. září 2024, sobota
cyklo 48 km, nastoupáno 350 m
potřeboval jsem otestoval kolo, koleno, zadek... kolo je na tom asi nejlíp, tam jenom promažu řetěz, koleno se promazat nestihlo a dnes to bylo tak akorát, dvojnásobek bude krutý, no a zadek škoda slov, jak člověk pravidelně nejezdí, tak jsou tyhle akce nápor
taky má být o příštím víkendu hnusně, tak jsem zvědavý, jestli vůbec pojedu, už se na tyhle skautský akce cítím trochu starej
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: ne září 08, 2024 3:39 pm Předmět: |
|
|
8. září 2024, neděle
cyklo 13 km, nastoupáno 170 m
vylákal jsem dcerku na odpolední projížďku, ale to bylo letos asi naposledy, prý jsem ji umořil vedrem a šlapáním do kopců a už se mnou nepojede, marně jsem jí říkal, že když se vracíme na Žižkov, tak holt vždycky musíme do kopce, asi to nebude cyklistka, stejně jako já, ale to nevadí, s dětma se to nesmí vzdávat a každá využitá sportovní aktivita se počítá ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po září 09, 2024 5:18 pm Předmět: |
|
|
9. září 2024, pondělí
nohy, polední trénink, Form Factory Václavák
Dřepy:
mobilita, nešlo to, pravé rameno mě nechtělo pustit ani na high-bar
asi bych to postupně aspoň na ten high-bar dostal, možná i níže, jako vždycky, ale dnes se mi s vědomím té bolesti vůbec dřepovat nechtělo, budou to už určitě dlouhé měsíce, co mě mobilita pravého ramene omezuje, možná déle, někdy si v logu počtu, jak jsem dřepoval před covidem a jestli jsem to tam nezmiňoval, ale už tak pokračovat nechci, najdu si něco na protahování, na mobilitu a až to poleví, zkusím zase začít s high-barem
na čas se tak zřejmě uchýlím do říše strojů a budu trénovat pohyby a zátěže, které už dlouho neznám :) taky zkusím oživit čelňáky, abych na tu volnou váhu úplně nerezignoval, jestli to ještě půjde, dnes jsem otestoval před zrcadlem a ta dysbalance mezi ohebností pravého a levého zápěstí je značná, levému se vůbec nechce, ale to potrénuju a uvidím, ps: na jiný než vzpěračský úchop nemám v úmyslu přecházet, raději budu řešit symetrii
Leg-press: (uni, vsedě)
10x 10x 130 kg, OT2M, na začátek akorát, vím, že tady i holky pressují 300, ale musím pomalu, nejsem zvyklý a kolena dnes protestovala
Hack-squat:
5x 10x 50 kg, OT3M, tohle bylo pomalejší, tak delší nástupy, zadek přilepený, na atg jsem se nedostal
Shyby: (naširoko, nadhmat)
5x 5x BW, OT2M, trochu slabší, pár opáček už jsem nedotáh
čas 65 minut
rameno mě nasměrovalo na stroje a tam jsem zjistil, že jsem na sobotním cyklo zrušil i kolena, takže to šlo ztuha, jsem zvědavý, kdy je zregeneruju, ale mám obavu, že dvounásobnou nálož o víkendu včetně nastoupaných metrů, by nemusely zvládnout
na strojích jsem začal opatrně s váhama... teda na legressu jsem naložil, co bylo po ruce, že to pak dorovnám na něco kulatého, ale zjistil jsem, že budu muset začít hodně odspoda, tak jsem tam nechal, co tam bylo :) na hack-squatu podobně, kdysi jsme na tom s Magumi rubali 160-180, teď budu přidávat jen potud, co udržím techniku, dnes dynamicky, jenom kolena byla unavená
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út září 10, 2024 7:05 am Předmět: |
|
|
Kašľať na drepy, Dorian nedrepoval a ešte povyhrával Olympie _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: út září 10, 2024 7:50 am Předmět: |
|
|
@vlk . Akoze mozno by si mal na to prist sam, ale nerozmyslal si nad zaradenim cyklotrenazera do treningu? Nie nutne vzdy, no vzdy pred takymito narazovymi akciami je to celkom dobry napad. Aj zadok si trochu zvykne, nehovoriac o rehabilitacnych ucinkoch prave na kolena... _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út září 10, 2024 10:36 am Předmět: |
|
|
10. září 2024, úterý
531, M1 W4/4 D2/4, deload prsa, ranní trénink, Form Factory Václavák
Incline bench-press: (stopky, OT2M)
5x 5x 50 kg, RPE 6, ve spodní poloze se dost ozývalo pravé rameno, tak jsem nepřihazoval
Bench-press: (stopky, OT2M)
5x 5x 100 kg, RPE 8, dynamika, nebyla síla, končil jsem RPE 9, ale rameno bez protestu
Chest-press: (vsedě, OT2M)
5x 10x 50 kg
Biceps: (velká činka, vestoje, OT2M)
5x 5x 40 kg, dynamika, striktně, spoko
čas 45 minut
sauna 15 minut + studená sprcha 15 minut na dochlazení
ráno fitko nezvykle plné, až mě to překvapilo, v osm ráno? v úterý?? a nejen mě, zaslechl jsem známé, jak se ptali jednoho trenéra, to máte dnes den otevřených dveří? nebo na Václaváku rozdáváte letáčky?
každopádně mám deload, takže žádný spěch a klasika komerčních plných fitek, půjdu tam, kde je volno :) což byl šikmý benč, který jinak zanedbávám. jenže se ukázalo, že stejně jako při dřepu, tak i tady jsou ta ramena do stresovaná ve spodní poloze, a buď to budu dělat jako ostatní, tedy jenom poloviční dráha, nebo si najdu jiný cvik.
náhodně se pak uvolnil jeden benč a žádní supi na něj nečekali, tak jsem si dal normálně lehčích 5x5, které ale dnes tak lehké nebyly, protože jsem si nevyběhl na žádnou těžší váhu, abych je odlehčil.
u strojů jsem chtěl nějaký chest-press a motýlka, ale o toho byl zájem, tak jsem nečekal a šel ještě pumpnout bicáčky, což mi s tou čtyřicítkou a 5x5 teď perfektně sedí. vydařený deload.
| decarabas napsal: | Kašľať na drepy, Dorian nedrepoval a ešte povyhrával Olympie |
dřep je král cviků :D :D teď jsem viděl nějaký meme, kde uprostřed stál velký mocný dřep s korunou, po stranách výrazně menší deadlift a bench-press a před nima se krčily a válely malé postavičky zastupující všechny ostatní malé a izolované cviky :D
ale musím to rameno dát nejprve dokupy, ani dovolená mu nepomohla, nechám ho vyhojit, zapracuji na mobilitě a půjde to, jenom si nepamatuji, jestli to bude trvat tak měsíc, tři nebo půl roku.
| cohen999 napsal: | @vlk . Akoze mozno by si mal na to prist sam, ale nerozmyslal si nad zaradenim cyklotrenazera do treningu? Nie nutne vzdy, no vzdy pred takymito narazovymi akciami je to celkom dobry napad. Aj zadok si trochu zvykne, nehovoriac o rehabilitacnych ucinkoch prave na kolena... |
rotopedy mají jiná sedla, jinou ergonomii, musel bych na nich šlapat hodně dlouho a simulovat různé programy, spíše bych si měl najít více času na své kolo, své sedlo a reálné podmínky, ve kterých pojedu, teď jsem si našel něco o správném nastavení sedla, tak to zkontroluju, protože mám pocit, že to nemám ideální a na těch delších trasách je to znát
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: út září 10, 2024 12:36 pm Předmět: |
|
|
@vlk . moc nad tym rozmyslas, proste sadni a slap, na zaciatok 10 minut a potom predlzuj. Idealne je samozrejme sa vybrat sa niekam na vlastnom, ale problem je v tom, ze nebudes vytahovat bike kvoli 15 minutam. Urobis si vylet, znicis sa a vysledok bude, ze si zas odpalis kolena a pr*el. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st září 11, 2024 7:36 am Předmět: |
|
|
S kráľom cvikov to mám podobne, ale občas má telo iný názor ako tvrdá hlava alebo ego _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: st září 11, 2024 1:59 pm Předmět: |
|
|
11. září 2024, středa
wellness, polední, Form Factory Vršovice
Plavání:
280 m, kraul, ramena bolela, nevím proč, první půlka hodně upracovaná
360 m, prsa, šloto, až jsem se zahřál
čas 22 min., tempo 3'27"
sauna 15 min., ale jenom 80 stupínků, sotva jsem se zahřál a víc času nebylo
kraul byl netechnický, ale bylo ho dvakrát více než minule a druhá půlka už byla lepší, takže mám pocit, že když ho potrénuju, zlepší se to, i když jednou týdně je nic
inspirací mi byl i film Dívka a moře (2024) , první žena, která přeplavala kanál La Manche, dobře natočená Disneyovka, pozor na stejný český překlad filmu z roku 2023, ten je taky dobrý, ale o jiné dívce :)
při kraulu bolela ramena, při vstávání a chůzi pobolívají kolena, ach ty klouby, ale můžu plavat prsa a sedět nebo ležet, hlavně když nebolí břicho, hlava nebo zuby :D :D
o víkendu nakonec cyklo-tour nebude, resp. bude, ale bez kol :D čtvrtek-neděle má pršet, navíc vítr a zima, to není pro nás cyklo-amatéry a v Jeseníkách prý naprší přes 300 mm, což je i na nějaký vyšší povodňový stupeň
Zpřesněná výstraha: naprší až 250 mm, v Jeseníkách i víc. Upouštějí se přehrady , Zdroj: idnes.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|