vlkův log - lepší už to nebude

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 243, 244, 245 ... 290, 291, 292  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> vlkův log - lepší už to nebude
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
vlk#

PříspěvekZaslal: po září 16, 2024 8:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

16. září 2024, pondělí
nohy, večerní trénink, Form Factory Václavák

Leg-press: (uni, vsedě, OT2M)
5x 10x 150 kg, pořád dětská váha, ale na ty moje kolena úplně stačí

Dřepy: (high-bar, sbd, no belt)
2x 5x 60 kg
2x 5x 100 kg
2x 5x 120 kg
2x 3x 140 kg, bylo to tak pomalé, že pětky nedávaly smysl

čas 50 minut, na shyby nebyla volná hrazda

sauna 10 minut + studená sprcha 10 minut, studenější než když byly tropy

rameno jsem postupně rozhýbával na hranu bolesti, ne víc, až jsem se dostal na high-bar, ale při odebírání jsem se necítil komfortně, asi to chtělo užší úchop, aby záda byla pevnější, kolena pořád nefungují, přenos síly z nohou mizerný, ani blbých 140 jsem nedokázal rozhýbat a zvedal jsem se, jak když ráno vstávám z postele, opasek nemělo smysl dávat.

krom toho neberu žádné suplementy ani nakopávač, počkám, až zase budu ready a eager.

do fitka jsem se dostal až po čtvrté odpoledne a podle toho to vypadalo, nějaký zájezd mladých američanů, hlavně američanek, kteří obsadili většinu pozic, v klecích dělali vše, krom dřepů, a ještě si to mezi sebou předávali, naštěstí velký rack na dřepy se pak uvolnil.

je to klasický šikmý rack s pevnýma zarážkama a předtím v něm cvičila holčina, ale opačně, nechápal jsem, nacouvala si, podlezla osu, odebrala, vyšla, oddřepovala, nacouvala a poslepu odkládala, zrcadlo za zadkem, nevymyslel jsem, v čem je bonus, vídám to i v klecích, ale tam nehrozí, že se člověk při couvání přerazí o konstrukci.

Jeseníky
předpovědi se vyplnily, v sobotu dopoledne jsme moudře zabalili a když jsme sjížděli, tak bylo zřejmé, že za pár hodin už bychom neprojeli, domů jsme se dostali tak akorát, když zavírali cesty a vlak jsem stihl předposlední, než o půlnoci Ostravu zavřeli.

a aby ten zážitek byl opravdu intenzivní, tak jsme v úvodním a jediném kopci, kde to teklo z lesa, na silnici kameny, chytli defekt, déšť, vítr, zima a sada na opravu kola (kompresor a "mlíko"). 3x jsme dohušťovali s prodlužujícím se intervalem, auto naštěstí ukazovalo tlak v pneu, a pak už to drželo.

pak jsem sledoval zprávy a Město Albrechtice pod vodou, Krnov pod vodou, Opava pod vodou, Ostrava nádraží a dálnice pod vodou : (
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
decarabas

PříspěvekZaslal: út září 17, 2024 7:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
nevymyslel jsem, v čem je bonus, vídám to i v klecích, ale tam nehrozí, že se člověk při couvání přerazí o konstrukci.

Ah, niekedy mi chýba komerčný gym a všetky te úlety, ktorých sú ľudia schopní

Inak tie Jeseníky ste dobre odpískali, to by fakt mohlo ísť miestami nie len o zdravie, ale aj o život. Ešte ste teoreticky mohli ísť raftovať, ale pri tej sile by ste sa našli až v Baltskom mori.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
vlk#

PříspěvekZaslal: út září 17, 2024 3:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

17. září 2024, úterý
531+5x5, M2 W1/4, benč 5+, polední trénink, Form Factory Václavák

Bench-press: (stopky)
5x 102.5 kg
5x 110 kg
4x 117.5 kg, série 5+, nešloto, jsem slabý, ale upřímně, čekal jsem to i o dost horší
5x 5x 110 kg, nástupy 3, 3, 4, 5 minut, máknul jsem si, prodlužoval nástupy 3. - 5. série rpe 10, ale dal jsem to

čas 35 minut

Biceps: (velká činka, vestoje)
5x 5x 45 kg, OT2M, nebylo to všechno úplně striktně, ale chtěl jsem to zkusit a ne si dát e

čas 45 minut

břicho!! říkal jsem si v šatně, že ten trénink byl nějaký kratší a to proto, že jsem zapomněl na břícho :)

sauna 15 minut, přečkal jsem dva borce, co přišli po mně + studená sprcha 10 minut, už se cítím jak Vim Hof :D

jak jsem včera psal, že nic neberu, tak dnes jsem si ten nakopávač před tréninkem dal a udělal jsem dobře, sílu to asi nevyrobí, ale měl jsem mnohem větší chuť se do toho opřít :)

nechtěl jsem nic vymýšlet, tak jsem pokračoval v 5/3/1, ale podle očekávání tam síla na 5+ sérii nebyla, i když mohlo být hůře, po té první pracovní 102.5 kg jsem měl obavu, že s těma 117.5 kg budu vůbec bojovat, abych dal jedno dvě opáčka, takže nakonec i nevydařená série potěšila, že alespoň začátek byl bezpečný :)

pak jsem mohl podle plánu shodit na dynamické pětky se 102.5 kg, ale jak jsem byl správně "nakopnutý", tak jsem ty svaly chtěl trochu stresovat, ať se zase začnou hýbat a zvolil jsem prostřední pracovní váhu 110 kg. a šloto. tedy první dvě série, třetí byla rpe 10, tak jsem přidal minutu nástupu, čtvrtá opět rpe 10, tak jsem zase přidal minutu a i tu pátou jsem tam protlačil :) spotter nikde žádný vhodný po ruce, legíny nepočítám, asi by se dost divily a poslaly mě do hloubi fitka, abych si ulovil nějakého vrabčáka :)

studená sprcha po sauně mě začíná bavit, přitom jsem nikdy nebyl příznivcem otužování, asi že jsem nikdy nebydlel poblíž vhodné vodní plochy, či vodního toku s tůní či jezem, ani neměl zahradu se studnou a sprchou, studenou sprchu po ránu doma nepočítám, takže všechny pokusy byly ve stylu "vyděržaj, pioněr!", a to mě nikdy nebavilo, ale v kombinaci se saunou, kdy těch mých sto kilo špeku akumuluje velké množství tepla, je ta sprcha něco jako vysvobození, prvních deset minut necítím chlad, taky je ta voda jenom studená, ne ledová, ba naopak, dochlazuji po částech organismus tak, aby se okamžitě zase nezačal potit. taky to příznivě působí na kolena, Priessnitz věděl, co dělá :D bazének by byl lepší, ale člověk zase nemůže chtít všechno, kde jsou ty časy, kdy jsme chodili cvičit na Celnici :)
vlk#

PříspěvekZaslal: st září 18, 2024 1:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

18. září 2024, středa
wellness, polední, Form Factory Vršovice

Kraul:
308 m, 9:54, tempo 3'04'"

Prsa:
308 m, 11:56, tempo 3'36"

sauna 10 minut, mírná

při kraulu neumím pořádně dýchat, tak je to takové plácání, ale to se poddá, prsa plavu rekreačně, ale to mi nevadí, potřebuju se po tom kraulu trochu vydýchat, mám pocit, že se i v tom bazénu potím :)

vedle mě samozřejmě naskočil opravdový plavec, který plaval asi tak 2x rychleji než já, poctivě chodil pod vodu, zabíral, kopal... ostatně každý plavec, včetně holek, tam plave rychleji než já :D

v sauně bych byl i déle, ale 1) o moc více času nemám, 2) chytl jsem tam dva důchodce, kteří řešili volby teď o víkendu, a ten jeden, že mu dali nějaké špatné volební lístky, že tam nemá nikoho z SPD, a ten druhý, že celý (!) život volí jenom SPD nebo ANO, tak jsem mlčel, jejich názor jim neberu, osm let Babiše bylo určitě fajn, neprůstřelná logika, že SPD ještě nic nezkazilo, protože nebylo ve vládě a tak by ho tam měli (?) pustit, relax si představuji jinak, tak jsem šel

Naposledy upravil vlk# dne st září 25, 2024 2:29 pm, celkově upraveno 1 krát
decarabas

PříspěvekZaslal: st září 18, 2024 2:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
chytl jsem tam dva důchodce, kteří řešili volby teď o víkendu

SMER na vás, aby ste si vážili, čo máte

vlk#

PříspěvekZaslal: čt září 19, 2024 4:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

19. září 2024, čtvrtek
531+5x5, M2 W1/4, tahy 5+, polední trénink, Arena Gym Centrum

Mrtvý tah: (sbd, magnézko)
3x 140 kg, nadhmat
1x 180 kg, hook-grip
1x 200 kg, hook-grip, rpe 8, nic nebolí, všechno drží, jedeme dál
1x 230 kg PR , hook-grip, no belt, all-time PR, 51 let, a pak že už to nejde
5x 185 kg, opasek, hook-grip, série 5+, síla ještě byla, ale už se mi s tím nechtělo tahat
5x 5x 165 kg, bez opasku, hook-grip, dynamika, nejdříve jsem dal jednu sérii, pak tři, a pak teda všech pět

Shyby:
5x BW, síla nebyla, a taky jsem si řekl, že dnes už mám splněno

váhovka cca 102-103 kg

recept byl jednoduchý, před dvěma týdny jsem si zatáhnul 5x200 a od té doby žádné tahy, žádné jiné těžké tréninky, pár lehčích, nějaké kardio, dřepy šly dolů, tlaky šly dolů, a tak mě napadlo, že tahy by třeba nemusely :)

čekal jsem, jak půjdou zahřívací série, na 200 se láme chleba, sice byla pomalá, ale nijak vyčerpávající a nějaké to opáčko by ještě padlo, tak jsem naložil 220 a řešil dilema, možná to zvednu, ale co pak? udělá mi to radost? bude síla na další pokus? tak jsem raději přidal na 230 a vsadil vše na jeden pokus i s tím, že když to nevyjde, tak mě to zase na pěkně dlouho demotivuje :D

nepřekážel mi opasek, úchop symetrický, kontakt s osou, tak jsem se mohl srovnat, nadechnout a zabrat ve své nejsilnější pozici, dost mě překvapilo, když se činka odlepila a pokračovala někam ke kolenům, kde mě to slušně ohlo, mohl jsem to položit, ale nikde nic nebolelo, nohama jsem stál pevně a ještě nějaký neznámý vzpěrač v periferním zorném poli řekl, zaber! tak jsem se rozhodl pokračovat, i když to šlo po centimetrech, ve stehnech začal klasický motokros, ale dostal jsem osu až nahoru, dokonce zatáhnul ramena a pak si ji asi pět sekund podržel, abych si to vychutnal a představoval si přitom, že jsem Eddie Hall :D :D co na tom, že tam bylo něco přes 500 liber a Eddie zatáhnul 500 kg, pětset poprvé se počítá ;)

a to jsem si nevzal ani nakopávač, protože jsem na něj zapomněl a na tréninku už si nevzpomněl :D a video taky nemám, protože jsem to neplánoval. a kotouče i osy jsou z Areny, trénují na nich vzpěrači, tak snad váha odpovídá.
decarabas

PříspěvekZaslal: čt září 19, 2024 5:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dokonalý príklad anglického výrazu "Out of nowhere"

Super, gratulujem, parádny výkon.

Idontevenlift

PříspěvekZaslal: čt září 19, 2024 6:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to je hodně masivní PR!
cohen999

PříspěvekZaslal: čt září 19, 2024 8:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Uuuuuuuu! 😵🫡🤪
MilanT

PříspěvekZaslal: čt září 19, 2024 8:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Old man strength... haha moc pěkné!
caukymnauky

PříspěvekZaslal: čt září 19, 2024 9:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Paradni a neco mi rika, ze se to jeste posune
Prarazit

PříspěvekZaslal: pá září 20, 2024 1:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Gratuluji ke skvělému výkonu.
Turakam

PříspěvekZaslal: pá září 20, 2024 5:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ejha, luxus!
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: pá září 20, 2024 6:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Velmi pěkné .o)
spekounP

PříspěvekZaslal: pá září 20, 2024 7:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pěknej výkon Vlku, gratuluju

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 243, 244, 245 ... 290, 291, 292  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: