vlkův log - lepší už to nebude

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 274, 275, 276 ... 290, 291, 292  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> vlkův log - lepší už to nebude
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
vlk#

PříspěvekZaslal: čt listopad 20, 2025 3:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

20. listopadu 2025, čtvrtek
regenerace, polední, Form Factory Karlín

Pendlay rows:
6x 10x 80 kg, pauzy 3 min., trochu té pumpy, aby byla anaerobka

Rotoped: (sedlo)
10 min., 4.6 km, prům. výkon 145 W, rpm 85-90, prům. tep 141, max 152

a trochu si vyšlápnout, aby byla i vysoká aerobka

Sauna:
12 min., karlínské peklíčko, tepovka 150+

a ještě zasloužený wellness, na terase už to při 3 stupních hezky dochlazovalo

váhovka 102.5 kg, tak oprava se nepovedla, snad zítra :/

měly být dřepy, začátek 2. týdne, ale podle očekávání jsem se ráno ještě necítil zregenerovaný, tak jsem si dopřál den navíc a začnu zítra
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vlk#

PříspěvekZaslal: pá listopad 21, 2025 4:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

21. listopadu 2025, pátek
8/4/2 M3 W2/4 D1/4, dřepy 4+, polední, Form Factory Václavák

Dřepy: (low-bar, sbd)
8x osa, 60 kg
4x 90, 110 kg, warm-up
4x 125, 135 kg, pracovní
12x 145 kg, opasek, série 4+, víc tam nebylo, ale spoko, mohlo být i hůře
4x 10x 110 kg, BBB, pauzy 3 min., dynamika, nenechával jsem si rezervu

ráno jsem ještě nebyl přesvědčený, ale nakonec to šlo dobře, 15 opáček tam sice nebylo, ale poslední týden se nedokážu pořádně zregenerovat, tak na tu bídu dobrý

vedle cvičila super-legína, tohle označení musím zavést, abych ji odlišil od legíny běžné, případně legína běžného, protože v legínách dnes cvičí kde kdo, ale super legíny mají vzadu ten extra mohutný šev, případně v-pas, aby přiléhaly úplně všude a tvarovaly úplně všechno... pánskou verzi takových legín jsem ještě neviděl, naštěstí, no a s takovýma legínama je jedno, jestli zrovna cvičila hacken-dřepy, rumuny nebo hip-thrusty, svádělo to v pauze mezi sériema kontrolovat techniku, chvíli to i vypadalo, že po mě po očku pokukuje, když jsem se chystal na sérii dřepů, ale když jsem ji dokončil a opustil prostor racku, tak toho hbitě využila a došla si pro zarážky na činku, které jsem tam měl navíc, tož tak

Shyby: (nadhmat, naširoko)
8, 5, 5, 5x BW, pauzy 2 min., na první jsem se hecnul, 8 opáček už jsem dlouho neměl, pak už nebyla síla

po dřepech se mi shybuje dobře, znatelně lépe než po tlacích či tazích, potvrzeno

taky jsem přesunem na hrazdu dostal super-legínu ze zorného pole, přesně na jednu sérii, pak asi měla v tréninkovém plánu multipress přímo přede mnou, tam si dotáhla ještě 40 cm box, na ten si klekla, no a jak to vypadá, když v téhle pozici, s osou multipressu za krkem a pevnou dráhou, zkoušela dřepovat nebo jak tomu v kleku říkat, si můžete vyzkoušet :D

čas 50 min.

váhovka 102.2 kg, oprava se nepovedla, budu muset pokračovat od téhle váhy

intervaly 5x (1 min. zátěž 9, rpm 90, 260 W + 2 min. zátěž 7, rpm 85, 160 W)
15 min., 7 km, prům. tep 154, max 167, prům. výkon 195 W

a po dřepech se nejen dobře shybuje, ale překvapivě i šlape, sice to celou dobu pálí, bolí, ale nohy šlapou, tepovka letí nahoru, pot ze mě teče čůrkem a plánovanou 2D zátěž mám hotovou za 15 minut

zítra/příště benče 105, 4+, to bude lehárko, na to se těším ;)
vlk#

PříspěvekZaslal: ne listopad 23, 2025 12:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

22. listopadu 2025, sobota
8/4/2 M3 W2/4 D2/4, benče 4+, odpolední, Max Fitness Flora

Bench-press: (stopky)
8x osa, 60 kg, 4x 80 kg, warm-up
4x 95, 100 kg, pracovní
12x 105 kg, série 4+, nějak moc, mají tady osy i kotouče Ziva, tak kdoví, kolik to vlastně váží
4x 10x 80 kg, BBB, pauzy 3 min., dynamika, takže závěry pálily, ale nebylo proč se šetřit

lavice žádná sláva, ale aspoň nebyla úplně měkká, osa i kotouče mně značky neznámé, ale tak ber nebo nech být, ještě tak kolem 6 opáčka jsem necítil žádnou únavu, což bylo podezřelé a nedokázal jsem odhadnout, kolik jich tam ještě bude, ale po 8 už jsem věděl, že ne moc, i když to vypadalo přes 10, no a po 11. jsem se musel trochu hecnout, abych to "zaokrouhlil" a nezůstal pod tím, splněno, spoko, ale podle počtu opakování bych tam tak tipoval 100 a ne 105

Pendlay rows:
12x 80 kg, jedna amrap série, nahnat tepovku a stačilo

čas 36 min.

váhovka 102.6 kg, jde to špatným směrem, ale co už, víkend

Běh na páse: (indiánský)
10 min., 1.3 km, prům. tep 149, max 162, běh 10 km/h ve IV. tepové zóně (140-158), pak chůze 6 km/h

zkusil jsem běžet podle tepovky a měl nastaveno upozornění, pokud opustím IV. tepovou zónu, tj. 159 a víc při běhu a 139 a méně při chůzi, první interval ještě vyšel na 3 min., další dva už byly cca 1.5 min., byla to příjemná změna proti pevným intervalům, kdy se s každým dalším tepovka zvyšuje, budu si s tím hrát i nadále

začínám testovat další fitness řetězec, protože čím více fitek jsi prolezl, tím více jsi člověkem :D překvapily 4 slušné platformy na dřepy, dalo by se i tahat, ale neviděl jsem bumpery a ty kotouče nevypadají na 45 cm, ale zase pokud někdo rád tahá z deficitu ;) na benče asi 3 lavice, ale jak už jsem psal, žádná sláva, ale zase lepší než nic, běhacích pásů hromada, ale chce to skill na ovládání, rotopedy snad dva křeslo a dva sedlo, kladek a dalších strojů hromada, všichni a všude používají ručníky, což je ok, ale na benč to není ideál, čím menší kotouč, tím méně jich je, wellness vypadá slibně, ale dnes jsem nestíhal a vyžaduje se vstup v prostěradle, sprchy jsou pořádné, hromadné, pákové, žádné kabinky s tlačítkama, nesoudím po první návštěvě, budu pokračovat!
vlk#

PříspěvekZaslal: ne listopad 23, 2025 9:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

23. listopadu 2025, neděle
8/4/2 M3 W2/4 D3/4, tahy 4+, večerní, Form Factory Letňany

Mrtvý tah:
8x 70, 4x 120 kg, warm-up
4x 145, 155 kg, pracovní
10x 165 kg, série 4+, trhačky, bez opasku, bez chuti, tak jsem si řekl, že aspoň 8, no a šloto, líp se dýchalo, rpe 9.5
4x 10x 120 kg, BBB, pauzy 3 min., není to ani zbytečné, ani lehké, ani zábavné

čas 30 min.

váhovka 101.1 kg, opraveno, zítra pokračuju

vyzvedával jsem holky v zoo, dcerka vyrobila v dílničce krásný adventní věnec, a že ještě sjedeme nakoupit do Letňan, tak jsem toho využil, holky nechal chodit po obchodech, nakupovat, a dal jsem si rychlý trénink, měl být odpočinkový den po dvou tréninkových, ale nic jsem nevymyslel, tak jsem dal tahy podle plánu i s tím, že to bude slabší

ve fitku jsem zjistil, že jsem nevzal opasek, že jsem nevzal sbd na kolena... ale co, 4+ zatáhnu a zaberu zase příště, rozcvičování šlo dobře, na pracovních čtyřkách jsem cítil, že osmička by tam mohla být a víc se mi fakt nechtělo, i když v rámci progresu se očekávala aspoň desítka

a jak jsem neměl ten opasek, tak jsem lépe doplňoval kyslík a už kolem šestého cítil, že zvládnu více než osm a když teda více, tak že to zaokrouhlím na deset, podařilo se a dokonce jsem se ještě nerozpadal a kdybych se hodně hecnul, tak bych asi ještě jedno zdolal, a pak se rozpadnul

Běh na pásu: (indiánský)
běh 8 km/h v tepovém pásmu 123-158, pak chůze 6 km/h až to padlo pod a znovu
5 km, 41:19 min. PR 5km , prům. tep. 144 max 159, prům. tempo 8:16

měl jsem tam jednu Garmin víkendovou výzvu a i když jsem měl původně v plánu dát si zase 10 minut, tak jsem to zkusil, první interval se dostal rychle přes 150, ale pak se nárůst tepovky tak zpomalil, že trvalo celých 8 minut, než jsem vyběhnul ze IV. pásma, pak jsem s tím chvíli laboroval a zjistil, že musím rozsah chůze rozšířit až k II. pásmu, abych si orazil a že na vyběhnutí tepovky ze IV. pásma už jsem unavený a že budou stačit 4 minuty, kdy se tepovka dostane někam ke 155, nakonec jsem těch 5 km zdolal, hodinky to dokonce ohodnotily jako prahový výkon a svůj nejlepší čas jsem ještě o 20 sekund vylepšil. jednou, jednou to možná uběhnu v kuse ;)
cohen999

PříspěvekZaslal: po listopad 24, 2025 9:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vidim tam bezecky potencial!
vlk#

PříspěvekZaslal: po listopad 24, 2025 6:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

24. listopadu 2025, pondělí
8/4/2 M3 W2/4 D4/4, tlaky 4+, polední, Form Factory Václavák

Military press: (stopky na hrudi)
8x osa, 40 kg, warm-up
4x 52.5, 57.5 kg, pracovní
11x 62.5 kg, série 4+, dvanáctka by už fakt nešla, ale čekal jsem problém i s desítkou, takže spoko
4x 10x 45 kg, BBB, pauzy 3 min., správná váha, pauzy stačily, dynamika

Pendlay rows:
4x 8x 90 kg, pauzy 3 min., těžké, v závěru i cheat, ale je potřeba ty váhy střídat

42 min.

váhovka 101.0 kg, podle plánu

Rotoped: (křeslo)
zátěž 8, rpm 80-90, 200 W v tepovce 135-150, pak zátěž 6, rpm 80-100, 135 W
15 min., 7 km, prům. tep 139, max 153, prům. výkon 177 W

neměl jsem chuť šlapat v pevných intervalech, tak jsem si opět nastavil hlídání tepovky, ale je to možná ještě náročnější, čekat, než hitnu horní hranici, a to jsem si nastavil jenom 150, než vědět, že musím zabrat minutu a pak bude pauza :) taky to za těch 15 minut vygenerovalo nižší zátěž, ještě si s tím budu hrát

Sauna:
12 min.

cohen999 napsal:
Vidim tam bezecky potencial!

já teda ne, když vidím, jak si vedle mě běží na pásu bez námahy, klidně by u toho mohli jíst i jablko a já cítím, jak po pár minutách dochází kyslík a nožky přestávají vládat, takže si musím dát aspoň tu minutku chůze na oražení... ale generuje to v mém případě slušnou vysoko aerobní zátěž a až zjistím, že ji k životu, k lepší kondici a k lepším výkonům nepotřebuji, že to jenom hodinky mě poňoukají, tak s ní zase seknu ;)
vlk#

PříspěvekZaslal: út listopad 25, 2025 3:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

25. listopadu 2025, úterý
odpočinkový den, polední, Form Factory Karlín

Sauna:
18 min. + studená sprcha + terasa
13 min. + terasa 3 °C 12 min.

po čtyřech tréninkových dnech v řadě a dokončeném 2. týdnu aktuálního cyklu jsem se rozhodl pro odpočinkový den, potřebuji si trochu orazit a nabrat síly do 3. týdne, dnes žádné kardio, jenom čistý relax

vyrazil jsem do pošmourného chladného dne a ocitl se u sálajících kamínek, zážitek pak korunovala venkovní terasa se zbytky sněhu a díky bezvětří se dalo zůstat a odpařovat i více než 10 minut, jenom škoda, že nebylo více času

i když bez předchozího tréninku, z klidové tepovky, to dá i v dobře vyhřáté sauně práci se zapotit, a dnes se tepovka uráčila vystoupat jenom lehce přes 130, v sauně, kde obykle po 10-12 minutách padáme s tepovkou skoro 150, ale nevadí, účel, tedy relax, splněn

váhovka 101.5 kg, trochu korekce nahoru, ale dlouhodobý trend je pořád příznivý

zítra bych měl začít 3. týden a tedy dřepy 2+ a už zajímavá váha 160, ale ještě mám v zásobě plavčo, tak uvidím, on mi ten začátek dalšího týdne neuteče ;)
vlk#

PříspěvekZaslal: st listopad 26, 2025 4:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

26. listopadu 2026, středa
8/4/2 M3 W3/4 D1/4, dřepy 2+, polední, Form Factory Václavák

8x osa, 60 kg
4x 100, 120 kg, warm-up
2x 140, 150 kg, pracovní
8x 160 kg, opasek, série 2+, hlava by chtěla, ale nohy už nemohly
4x 8x 120 kg, BBB, pauzy 3 min., dynamika, easy, sekal jsem to jak Baťa cvičky a po osmém vyčerpáním házel do racku :)

Shyby: (naširoko, nadhmat)
7, 5, 5, 5x BW

čas 50 min.

váhovka 101.9 kg, zas to jde nahoru, takže příští oprava musí padnout pod 101 ;)

intervaly 6x (1 min. zátěž 9, rpm 90, 260 W + 2 min. zátěž 7, rpm 85-90, 160 W)
18 min., 8.3 km, prům. tep 150, max 160, prům. výkon 195 W

dobře se šlapalo, po dřepech, opět potvrzeno, je to těžké, ale je tam síla šlapat

Sauna:
10 min.

už od včerejška jsem si ty dřepy plánoval, cítil se na ně, vyspal se na ně, i zrodil se v hlavě nápad, že by mohla jít desítka, jako za starých časů... tedy 10x160, což byl dost velký skok, vzhledem k tomu, že před měsícem tam bylo 8x155 a před týdnem 12x145, ale šedá je teorie... warm-up šel dobře, až když jsem zkusil dynamických 2x150, tak jsem pochopil, že tam možná nebude ani ta osmička, ale co, říkal jsem si, pásek mi pomůže a na šestku natrénováno mám, tak to nějak dopadne, šlo to pomalu, trvalo to dlouho, ale kreošek zjevně funguje a tak jsem si mohl říct, dám ještě sedmé a pak dám ještě osmé a pak už bylo úplně jasné, zvládnu to ještě odložit do stojanu? :D ale jo, třetí měsíc programu, tak spoko, nechám se překvapit, až bude šestý, sedmý, jestli to tak daleko dotáhnu ;)

zítra dám asi plavčo a benč až v pátek, koupil jsem si plavecké brýle, tak očekávám výrazný posun v technice i efektivitě, zatím jsem to tak plácal, ale pokud chci pokračovat a někam se posunout, tak není zbytí, a to je dobře
Šolcík

PříspěvekZaslal: st listopad 26, 2025 10:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
26. listopadu 2026, středa
8/4/2 M3 W3/4 D1/4, dřepy 2+, polední, Form Factory Václavák

8x osa, 60 kg
4x 100, 120 kg, warm-up
2x 140, 150 kg, pracovní
8x 160 kg , opasek, série 2+, hlava by chtěla, ale nohy už nemohly
4x 8x 120 kg, BBB, pauzy 3 min., dynamika, easy, sekal jsem to jak Baťa cvičky a po osmém vyčerpáním házel do racku :)

Klobouček, o tomhle si můžu nechat zdát.
To bys na dvoukilo už měl dosáhnout, ne?
vlk#

PříspěvekZaslal: čt listopad 27, 2025 3:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

27. listopadu 2025, čtvrtek
plavčo, polední, Form Factory Vršovická

Bazén: (14 m)
1120 m, 34:07 min. PR , tempo 3:03, prům. tep 131, max 143

podle očekávání plavecké brýle zlepšily čas, a to znatelně, více než minuta na kilometru (6. 11. 35:16) a také výkon, kdy průměrná tepovka 131 opět nestačila na vysokou aerobku, měl bych přidat, ale nezvládám se dostatečně nadechnout a stresuje mě, že si při tom loknu, což se občas stane a je pak nepříjemné tu vodu dostávat ven a srovnat kyslíkový dluh, ale pracuju na tom

svůj život budu od teď dělit na plavání bez brýlí a s brýlemi, jsou to moje první plavecké a ten rozdíl je obrovský, najednou vidím, jestli plavu rovně a nemusím na to plýtvat energií, vidím, kdy přesně bude obrátka a podle toho dohmátnu, vidím pod vodou, jak ruce zabírají a snažím se o symetrický, ekonomický a efektivní pohyb... přesto přese všechno pak vedle mě skočí do vody akvabela a prsama s hlavou nad vodou pobije mého uplácaného kraula... ale zase teď vidím, jak při tom hezky zabírá nohama, další nečekaný bonus brýlí ;)

váhovka 101.5 kg

Šolcík napsal:
Klobouček, o tomhle si můžu nechat zdát.
To bys na dvoukilo už měl dosáhnout, ne?

ještě ne, dává to v přepočtu tak 190, což už jsem dlouho na zádech neměl, zatímco ty už to máš dřepnuto a nedávno jsi tam měl 3x4x170, což by na těch 5x170 mělo vyjít a hezky to vychází i do pyramidy, která mi funguje a kterou jsi tady taky zmiňoval: 8x160 = 5x170 = 3x180 = 1x190, takže by to chtělo ještě osmičku se 170 :) kdybys chvíli trénoval hi-reps, tak bys to taky dal, ale je otázka, jestli to k něčemu potřebuješ ;)
spekounP

PříspěvekZaslal: pá listopad 28, 2025 7:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

8x160kg je pěkný takhle před koncem roku.
vlk#

PříspěvekZaslal: pá listopad 28, 2025 2:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

28. listopadu 2025, pátek
8/4/2 M3W3D2, benč 2+, polední, Form Factory Václavák

Bench-press: (stopky)
8x osa, 60 kg, 4x 90 kg, warm-up
2x 105, 110 kg, pracovní
6x 115 kg, série 2+, přetlačoval jsem se s činkou, ale víc to nešlo, pozvolný úbytek opakování s rostoucí váhou
4x 8x 90 kg, BBB, pauzy 3 min., dynamika, tohle celkem potěšilo, že to pořád bylo nejhůř rpe 8.5

Čelní dřepy:
4x 4x 60 kg, pauzy 2 min., rpe 6

technika neexistující, mobilita v čudu, necvičíš, nerozhýbeš, více nakládat nemělo smysl, vlastně jsem naložil jenom proto, abych se dostal aspoň do nějakého dřepu, více opakování také nemělo smysl, byla to parodie na čelní dřepy, a tím více mě to utvrdilo, že si to musím urvat zase zpátky

Břicho: (přednožky)
12, 10, 8, 8x BW, pauzy 1 min.

čas 50 min.

váhovka 101.5 kg, včera večer nějaká kultura, tak je to trochu rozhašené

Sauna:
10 min., jenom lehké prohřátí

končím s vysokou aerobkou, potažmo kardiem, nebaví mě to, dal jsem tomu od začátku roku poctivých 10 měsíců, zlepšení bylo znatelné, ale nepřesvědčilo mě to, že budu zdravější, výkonnější a že to teď nutně potřebuji k životu, neříkám, že se tomu budu vyhýbat úplně, ale bude to jen zpestření tréninku, nebude to ta pravidelná tortura, zaměřím se místo toho více na věci, které mě baví, bude tak na ně více času a menší únava z toho kardia, a možná časem zase prozřu a v nějaké formě se k tomu vrátím ;)

také mám pokušení trochu poštelovat trénink, něco jako
D1 dřepy, shyby, biceps
D2 benče, čelňáky, břicho
D3 tahy, cg benče
D4 tlaky (military), rumuny
kdy hlavní partie procvičím během týdne 2x, jednou hlavní cvik a v dalším tréninku, s denním odpočinkem, vedlejší cvik

a ještě to ideálně pevně zasadit do týdne jako po D1, st D2, pá D3, ne D4 a út, čt, so si nechat na další aerobní aktivity, např. čt bazén, takže hlava bude vědět - pondělí = legday, pátek = tahy, a bude na to připravená, no, uvidím, to si jenom tak hlasitě přemýšlím

spekounP napsal:
8x160kg je pěkný takhle před koncem roku.

díky, ještě máme měsíc ;)
vlk#

PříspěvekZaslal: ne listopad 30, 2025 9:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

29. listopadu 2025, sobota

odpočinkový den

resp. začal advent, tak mě úkolovala žena a skoro už i dcera

30. listopadu 2025, neděle
8/4/2 M3W3D3, tahy 2+, odpolední, Form Factory Václavák

Mrtvý tah: (sbd, trhačky)
8x 70, 4x 120 kg, warm-up
2x 160, 170 kg, pracovní
8x 180 kg, opasek, série 2+, zatím pořád historicky nejlepší a nepřekonaný výkon na klasice, tak nebudu smutnit, že nepadla desítka
4x 8x 130 kg, BBB, pauzy 3 min., dynamika, osmičky úplně stačily

CG bench-press: (cca 40 cm, stopky)
4x 8x 80 kg, pauzy 3 min., dobře trefená váha

čas 58 min.

váhovka 101.5 kg, je to teď trochu zaseklé, ale to se zase rozhýbe

Sauna:
12 min.

včera sice odpočinek, ale že bych byl na ty tahy nějak zvlášť ready nebo se dokonce těšil, to se říct nedá, spíše naopak, vymýšlel jsem, kam je přesunout :) ale naštěstí nevymyslel, nejtěžší týden třetího měsíce programu se chýlí ke konci a je potřeba ho dorazit, pak už zasloužený deload, navíc tu z minulého měsíce bylo předsevzetí, že bych mohl zkusit se 180 desítku... ha, ha, ještě před tréninkem jsem se cítil tak na pět, pokud to odlepím, ale mozek věděl, do čeho jde, byl nastavený, tak jsem to nechal na něm, a když to nepůjde, jsou i takové dny, naštěstí kreošek funguje úplně úžasně, bez něj bych někde kolem čtvrtého opáčka zamrznul a smutně koukal, čím to mám tahat, ale takhle bylo šťávy pořád dost, až sedmé bych tedy normálně končil, ale když sedm, tak to už jsem tam musel vyškrábnout a za pomocí opasku dotáhnout i to osmé a byl jsem spokojený, desítka to nebyla, ale zázrazky se nedějí každý den, a když jsem si pak dohledal ten loňský osobáček, tak to jsem měl o dvě kila více, takže si to vlastně můžu započítat jako 8RM osobáček i dnes :D
Turakam

PříspěvekZaslal: ne listopad 30, 2025 9:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Brutalitka.
MilanT

PříspěvekZaslal: ne listopad 30, 2025 9:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Paráda, nedeloadovat ten jeden cyklus se vyplatilo :D A za měsíc tam tich 10 bude.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 274, 275, 276 ... 290, 291, 292  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: