Dobrý trénink to byl. :) Jen mám teď drobné dilema - jak teď dojít z kanceláře domů, když mám na střídačku křeče v hýžďových svalech a ve stehnech - v předklonu, záklonu nebo bokem?
_________________ Somewhere in China, a thirteen-year old virgin is warming up with my max.
MEN IN BLACK - já a Magumi, World Class Celnice, 8. týden cyklu
MOBILITA cca 15 minut + protahování s osou cca 10 minut
Čelní dřepy:
3x 60 kg
3x 80 kg
3x 100 kg
1x 120 kg
5x 130 kg, 1. pracovní, eee... každé jedno opáčko těžké jak barák
5x 130 kg, 2. pracovní, tak to vypadá, že to dnes nerozhýbeme... : (
5x 130 kg
5x 130 kg
5x 130 kg
5x 130 kg, 6. pracovní, první opáčko dost mizerné, poslední už mi šly kolena k sobě :/
bezva zahřátí před mrtvými tahy... Magumi tam vždy první tři opáčka nasázel s takovou dynamikou, jako by se zahříval... akorát při pátém pak předstíral, že je to těžké :)
CG bench-press: (cca 40 cm)
5x 60 kg
10x 90 kg, 1. pracovní, touch'n'go, bez stopek nahoře
10x 90 kg
8x 90 kg, 3. pracovní, poslední dvě opáčka stopka nahoře, dnes desítky nebudou
8x 90 kg, 4. pracovní, poslední opáčko stopka nahoře
ještě jsem ty desítky zkusil... jinak bych nevěděl, že to dnes nepůjde :) ale na úzký benč spokojenost. Magumi tam pěkně dynamicky sázel 110.
Mrtvý tah SUMO:
5x 65 kg
5x 95 kg
3x 125 kg, nadhmat
6x 155 kg, 1. pracovní, střídavý úchop s pokládáním... hodně široce a pak jsem nevěděl, čím to zvednout :)
morálka na nule... nutkání Magumiho přesvědčit, že dnes to nepůjde, že to nenazvedáme...
6x 155 kg
6x 155 kg, 3. pracovní, vybavil se mi film G. I. Jane, Demi Moore a zvonec, kterým se dá ukončit výcvik :D :D :D
6x 155 kg
6x 155 kg
6x 155 kg, 6. pracovní, zámek a hned byla větší síla v tahu... jenom byl problém to udržet :/
hooodně jsme ten trénink natáhli. Magumi je neuvěřitelný tahač... dnes tam měl naloženo modrá - žlutá - žlutá - žlutá - modrá a ještě keksy k tomu a vždy to nějak odlepil a tahal jak mašina. pro mě je smutný cvik... nemám na to sílu, Carabas si přihodí a dá dvojnásobek opáček, seeya si přihodí a dává si s tím kardio desítky, ripper přihodí sto kilo a dává si osobáčky... no nic, a to mi ještě Magumi prozradil, že nám vylepšil plán, že se mu ten závěr cyklu zdál nějaký slabší :D
Čas ve fitku: 2:30 včetně rozcvičky... budu to muset s Magumim vážně probrat :D
Váhovka: 98.5 kg
Polovina cyklu za náma... od příště už nevím, čím to budeme tahat a zvedat :D
Magumi napsal:
Dobrý trénink to byl. :) Jen mám teď drobné dilema - jak teď dojít z kanceláře domů, když mám na střídačku křeče v hýžďových svalech a ve stehnech - v předklonu, záklonu nebo bokem?
Pořád Ti to říkám... ber si ten Gluťas, ber si ho ráno, ber si ho po tréninku, ber si ho večer... ale je to marný, je to marný... je to marný :D
MEN IN BLACK - já a Magumi, World Class Celnice, 9. týden cyklu
MOBILITA cca 15 minut + protažení s osou cca 10 minut
Dřep:
3x 60 kg
3x 80 kg
3x 100 kg
3x 120 kg
8x 140 kg, 1. pracovní, poslední dvě opáčka rozdýchávám, těžké to dnes bude
8x 140 kg, 2. pracovní, video
8x 140 kg
8x 140 kg
8x 140 kg, 5. pracovní
dnes ještě těžké osmičky, příště už "příjemné" šestky :) závěry sérií už jsem natahoval, ale dařilo se získat šťávu do osmi. Magumi dnes s parádní silou zdolal 160.
ripperr psal, abychom natočili třeba dřepy a benče... pro kontrolu techniky je to super, i když u dřepů to dopadlo dost bídně... ale chceme vám zvednout sebevědomí, tak to sem dáme :D
Bench-press:
8x 22,5 kg
5x 62,5 kg
3x 82,5 kg
8x 102,5 kg, 1. pracovní, chtěl jsem ještě zkusit osmičky, dokud to jde... video
8x 102,5 kg
8x 102,5 kg
8x 102,5 kg, 4. pracovní, prvních pět vcelku, pak už jsem to dotlačoval do osmi
padly osmičky, takže spokojenost, na videu toho sice vidět moc není, ale zadek nezvedám, takže taky spokojenost, zatím dětská váha, ale nějak se k těm maximálkám propracovat musím. Magumi stylově-silově +20.
Přítahy VČ k pasu:
10x 102,5 kg, 1. pracovní, takhle ještě pěkná silová
10x 102,5 kg
10x 102,5 kg
10x 102,5 kg, 4. pracovní, ale další už v závěru cheating, osmičky by asi stačily
Váhovka: 98.7 kg
Se zvládnutým tréninkem vždy spokojenost, s technikou u dřepů už menší... asi jak to chceme mít rychle za sebou, tak si to ulehčujeme.
Dobry vykon Vlk. Na to ze bez opasku a vobec cohokolvek, podla mna dost dobre. A neviem ci sa mi to zda ale kazdy dalsi drep si siel hlbsie a hlbsie
A Bench nie je o com .. parada
_________________ Nie som povinný byť taký,aký by som podľa ostatných mal byť.Je to ich omyl,nie moje zlyhanie. (R.P.Feynman)
MEN IN BLACK - já a Magumi, World Class Celnice, 9. týden cyklu
MOBILITA cca 15 minut + protahování s osou cca 10 minut
Čelní dřep:
3x 60 kg
3x 80 kg
1x 100 kg, už jsem se nechtěl unavovat trojkama...
1x 120 kg
4x 132,5 kg, 1. pracovní, pomalu jsem to zvedal, slabší než posledně : (
4x 132,5 kg
4x 132,5 kg, 3. pracovní, lepší, teď už jenom kdy to čtvrté opáčko nedám...
4x 132,5 kg
4x 132,5 kg
4x 132,5 kg, 6. pracovní, poslední série už mě Magumi na poslední opáčka musel hecovat
těžký to bylo, těžší než minule, špatně jsem zregeneroval, takže jsem fakt rád, že jsme to dali. Magumi má super dynamiku, jedno jaká je tam váha, jenom nesmí být hodně opáček ;)
CG bench-press: (cca 40 cm)
5x 62,5 kg
8x 92,5 kg, 1. pracovní, dnes už osmičky, takže pohoda, šlo to pěkně
8x 92,5 kg
8x 92,5 kg
8x 92,5 kg, 4. pracovní, poslední dvě opáčka už se stopkou nahoře, škoda
ty dva benče týdně mi dělají dobře... i když Magumi by asi rád nějaké tlaky, ale já jsem rád, že to rameno nemusím zatěžovat a že se pomalu dává dokupy. Magumi pěkně zatlačil +20 kg.
Mrtvý tah SUMO:
5x 60 kg
3x 100 kg
1x 140 kg, nadhmat
6x 160 kg, 1. pracovní, střídavý úchop s pokládáním, první jsem jsem skoro nezatáhl, velká bída
6x 160 kg
6x 160 kg, 3. pracovní, utrpení pokračuje, technicky už lepší, ale zase dochází síla...
6x 160 kg, 4. pracovní, zámek - mám ho na sumo silnější, poslední opáčko grinding
a teď jsem se těšil na závěrečnou pracovní sérii, což mi Magumi zkazil tím, že jich dnes máme šest :/ sice jsem si to přepočítal, ale Magumi byl tvrdohlavý, že jich pro jistotu stejně dáme šest. tak jo.
3x 160 kg, 5. pracovní a fail... fakt jsem přípravu na dnešek podcenil
3x 160 kg, 6. pracovní, už jsem se ani o víc nesnažil
co dodat k posledním dvěma sériím... snad jen - a můžete mě citovat: "Vzdát to, protože už nemůžeš, je jednoduchý. Těžký je to dokázat."
ale zase byl zážitek sledovat Magumiho, jak tam tahá šestky s dvoustovkou :)
teď, když už má přístup k logu a plánu, tak vidím, že dnes měly být opravdu pětky... ale Magumi to měl pojištěný. a když jsem mu v sauně říkal, že já to dnes nesplnil, ale že už mám vymyšlený citát, viz výše, tak to komentoval - ale splnil, jenom sis to rozložil do více sérií ;) což je nakonec pravda :D
EDIT 11:00: jo, a pravou nohu mám v háji... už před dvěma týdny jsem to sváděl na čelňáky, ale je to z těch sumo tahů... natažený vnější kvadriceps a tříslo. nechodím, spíš tu pravou nohu jenom lehkým obloukem přesouvám. jsem zvědavý, co příští trénink :/
Čas ve fitku: 2:35, budeme muset ty pátky urychlit...
Váhovka: 98.6 kg
podcenil jsem přípravu na dnešek, regeneraci, životosprávu a dostal jsem za to přes uši... to není jako v začátku cyklu, kdy se to "nějak" odcvičí... tahle fáze už přestává odpouštět a do příště už s pořádnou přípravou. Magumi byl dnes velký frajer, že to celé odjel.
Nabuko napsal:
Dobry vykon Vlk. Na to ze bez opasku a vobec cohokolvek, podla mna dost dobre. A neviem ci sa mi to zda ale kazdy dalsi drep si siel hlbsie a hlbsie
A Bench nie je o com .. parada
díky, asi jo, asi jsem chodil hlouběji... už jsem byl unavený, abych to zabrzdil na paralelu :D
A sakra, to není dobrý s tou nohou. Nechtěl bys od příště raději přejít na klasiku? Jedna věc je, že v sumu nezvedáš tolik, to nevadí, ale nemá cenu to hrotit, když ti to dělá zdravotní potíže.
_________________ Somewhere in China, a thirteen-year old virgin is warming up with my max.
uff som v tazkom katabolizme uz len ked to citam.
K tomu sumu, podla mna je dost narocne na mobilitu klbov, ja dost strecujem (vacsinou dynamicky) predtym nez zacnem..vykopy dopredu, do stran, take to kruzenie noh v stoji na rozhybanie bedrovych klbov. Klasicka mrtvola je v tomto fakt jenoduhsia.
_________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
Zkusil bych trochu užší postoj, jak psal Carabas.
možná střídání klasika/sumo obtýden a redukoval bych ten objem (při mrtvole klasikou poloviční počet pracovních sérií).
Pokud pojede dřepy podle programu a mrtvolu omezí, tak tím nijak zásadně sílu neztratí.
Klasikou v tomhle objemu dřív nebo později odpálí spodní záda a pude do kopru všechno.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru