|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bajkonur
|
Zaslal: pá říjen 18, 2013 4:08 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | To by prostě nikdo normální na nárůst sval. hmoty nepoužil. |
Jako kdyby Orsága zajímal nárůst svalové hmoty
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tsunami

|
Zaslal: pá říjen 18, 2013 4:16 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Petey napsal: | | tezzy196 napsal: | Nechapu proc je tamoxifen na seznamu "zakazanych" latek |
kvoli tomu,na co sa pouziva |
No dobře, ale dal bych tam stop třeba na půl roku ne na dva. Nic tím nemaskuje a že by někdo bral tamoxifen na to, aby si zvedl testosteron bez AS? To jsem nikdy neslyšel. Ve sportu mu vždy předchází aplikace AS. to že ho na steroidy nechytili znamená při presumpci neviny, že je nebral a aplikaci samotného tamoxifenu bych rozhodně netrestal dvěma lety. |
no jo, jenže když teda našli tamoxifen, je logický že tam tedy byly i AS (ač je tedy nenašli a nemohou to dokázat), protože neměl asi rakovinu prsu nebo dělohy nebo něco takového...jakože mega odborník na to nejsem, ale nechápu, kde by se jinak v jeho těle tamoxifen vzal, z nějakého doplňku těžko mám pocit...ale je to prostě doping jako kterýkoli jiný. Jinak to nemyslím špatně, Jirkovi fandím - sportovní úspěchy za něj žádná látka neudělá, je prostě nadaný a poctivě trénuje. Ale vrcholový sport je jiný než rekreační...
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá říjen 18, 2013 4:23 pm Předmět: |
|
|
| Bajkonur napsal: | http://thinksteroids.com/forum/steroid-forum/nolvadex-best-t-booster-134278090.html
sám o sobě |
A? Díval ses na ty dvě studie kde se lišilo dávkování tamoxifenu trojnásobně? Podíval ses např. na výsledky z druhého měsíce? Na odchylky?
Na to, že 20 mg mělo lepší výsledky než 60 mg po měsíci?
Víš,že muži mají v průměru 300-1200 ng/dl TST ? Tj. vybrali lidi se spíše nižší hladinou testosteronu a dostali je po 60 mg tamoxifenu a třech měsících (což musí být lahoda) do hodnot, kterou má tak dvě třetiny mužů i bez tamoxifenu?
Takových 60 mg např. propionátu by je dostalo zcela jinam.
U čtyřicátníků by byl efekt např. tribulusu nepoměrně výraznější
Je umění postnout něco čemu nerozumím na podložení svého tvrzení. Někdy je to ale tristní.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bajkonur
|
Zaslal: pá říjen 18, 2013 4:32 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Bajkonur napsal: | http://thinksteroids.com/forum/steroid-forum/nolvadex-best-t-booster-134278090.html
sám o sobě |
A? Díval ses na ty dvě studie kde se lišilo dávkování tamoxifenu trojnásobně? Podíval ses např. na výsledky z druhého měsíce? Na odchylky?
Na to, že 20 mg mělo lepší výsledky než 60 mg po měsíci?
Víš,že muži mají v průměru 300-1200 ng/dl TST ? Tj. vybrali lidi se spíše nižší hladinou testosteronu a dostali je po 60 mg tamoxifenu a třech měsících (což musí být lahoda) do hodnot, kterou má tak dvě třetiny mužů i bez tamoxifenu?
Takových 60 mg např. propionátu by je dostalo zcela jinam.
U čtyřicátníků by byl efekt např. tribulusu nepoměrně výraznější
Je umění postnout něco čemu nerozumím na podložení svého tvrzení. Někdy je to ale tristní. |
Tohle mi úplně stačí jako vysvětlení tvojí odbornosti.
|
|
| nahoru |
|
 |
tyboo
|
Zaslal: pá říjen 18, 2013 4:38 pm Předmět: |
|
|
Nevím co tu řešíte. Prostě mu něco našli a napařili mu trest. Jeho blbost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá říjen 18, 2013 4:38 pm Předmět: |
|
|
Když nevíš jak dál, tak urážej, že?
Chceš mi tvrdit, že můžeš dosáhnout s tamoxifenem srovnatelných účinků na vliv koncentrace TST ve srovnání s AS? To snad ne. Proč by někdo bral tamoxifen bez AS na nárůst testosteronu? To mi odpověz, když je ti má odbornost málo. Rád se něco přiučím.
Já z biochemie státnicoval a tak nějak mě již 10 let živí-tj. šance, že bych byl úplný laik je relativně malá.
Za mě je prostě dvouletý trest za toto neadekvátní.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bajkonur
|
Zaslal: pá říjen 18, 2013 4:41 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | Když nevíš jak dál, tak urážej, že?
Chceš mi tvrdit, že můžeš dosáhnout s tamoxifenem srovnatelných účinků na vliv koncentrace TST ve srovnání s AS? To snad ne. Proč by někdo bral tamoxifen bez AS na nárůst testosteronu? To mi odpověz, když je ti má odbornost málo. Rád se něco přiučím.
Já z biochemie státnicoval a tak nějak mě již 10 let živí-tj. šance, že bych byl úplný laik je relativně malá.
Za mě je prostě dvouletý trest za toto neadekvátní. |
Protože tamoxifen je maskovací látka... stejně jako Probenecid. Nevěděl jsem to, teď jsem si to přečetl, o Probenecidu jsem věděl, o tamoxifenu ne...
Narážel jsem na tvoje tvrzení, že 60 mg propionátu by mělo znatelnější efekt, ovšem to je zcela mimo mísu, léčit oligospermatické borce něčím, co jim produkci testosteronu ještě sníží, tamoxifen totiž zvyšuje vlastní testosteron, zatímco tesťák ho sníží...
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá říjen 18, 2013 4:59 pm Předmět: |
|
|
ajé. Ale to přeci není nutně pravda! K jakému účelu byly původně vyvinuty deriváty testosteronu?
Podívej se na netu na příbalové letáky např. přípravku nebido (undekanoát testosteronu) a na jejich indikaci.
Jako léčiva se používaje v řádově nižších koncentracích než při zneužití jako dopingových prostředků právě při terapiích mající za úkol zvýšit hladinu TST u mužů např. s hypogonadismem, androgenní deficience u starších mužů ( v USA se používají např. náplasti s TST jako lékovou formou) apod.
Při léčbě oligospermatických můžů udělá lepší službu než tamoxifen např. karnitin.
Předpokládám ale, že tato indikace se netýká Jirky Országa. A to, že by to samotné bral na nárůst síly je zcela sci-fi. tím bych to uzavřel. As mu nenašli.
tamoxifen patří do skupiny S4-antagonisté a modulátory hormonů.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bajkonur
|
Zaslal: pá říjen 18, 2013 5:09 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | ajé. Ale to přeci není nutně pravda! K jakému účelu byly původně vyvinuty deriváty testosteronu?
Podívej se na netu na příbalové letáky např. přípravku nebido (undekanoát testosteronu) a na jejich indikaci.
Jako léčiva se používaje v řádově nižších koncentracích než při zneužití jako dopingových prostředků právě při terapiích mající za úkol zvýšit hladinu TST u mužů např. s hypogonadismem, androgenní deficience u starších mužů ( v USA se používají např. náplasti s TST jako lékovou formou) apod.
Při léčbě oligospermatických můžů udělá lepší službu než tamoxifen např. karnitin.
Předpokládám ale, že tato indikace se netýká Jirky Országa. A to, že by to samotné bral na nárůst síly je zcela sci-fi. tím bych to uzavřel. As mu nenašli.
tamoxifen patří do skupiny S4-antagonisté a modulátory hormonů. |
sustanon nebo nebido se používá u mužů, kteří nemají varlata, přišli o ně. Potom se nahrazuje jejich vlastní produkce produkcí exogenní. Což ovšem neznamená, že by s tím syntetickým testosteronem byli schopni zplodit vlastní dítě.
U mužů, kterým se vlastní testosteron tvoří, ale je ho málo, je snaha stimulovat jeho přirozenou tvorbu. Např. stimulací Leydigových ostrůvků. Vyšší vlastní testosteron - více spermií.
Naopak exogenní testosteron je 99% antikoncepce.
Víš co je to maskovací látka? Asi ne, co....
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: pá říjen 18, 2013 5:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá říjen 18, 2013 5:20 pm Předmět: |
|
|
Probencid patří do skupiny S5 - maskovací látky.
Tamoxifen do S4 - modulátory hormonů.
btw. to že mám hladinu testosteronu v těle takovou nebo makovou není určujícím faktorem toho, zda jedinec může nebo nemůže mít děti - to bys mohl vědět.
Maskující látky buď snižují vylučování látek dopingové povahy před předpokládanou doping. kontrolou nebo mění poměr TST/EPI tak, aby se uživatel doping. látek "vešel" do limitu.
Jestli mě chceš zkoušet. najdi si jiné téma:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bajkonur
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá říjen 18, 2013 5:21 pm Předmět: |
|
|
Aha...chápu - marním svůj čas s někým kdo je úplný laik, což by ani nevadilo - každý víme něco. Horší je nevědět a machrovat - to je blbé Bajkonure:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bajkonur
|
Zaslal: pá říjen 18, 2013 5:22 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | Probencid patří do skupiny S5 - maskovací látky.
Tamoxifen do S4 - modulátory hormonů.
btw. to že mám hladinu testosteronu v těle takovou nebo makovou není určujícím faktorem toho, zda jedinec může nebo nemůže mít děti - to bys mohl vědět.
Maskující látky buď snižují vylučování látek dopingové povahy před předpokládanou doping. kontrolou nebo mění poměr TST/EPI tak, aby se uživatel doping. látek "vešel" do limitu.
Jestli mě chceš zkoušet. najdi si jiné téma:o) |
http://grg51.typepad.com/steroid_nation/masking_agent/
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá říjen 18, 2013 5:25 pm Předmět: |
|
|
pardon-tohle nebudu ani číst - už ten link vypadá velice odborně.
Prostuduj si tabulku ADV a tam najdeš vše potřebné.
Pošlu Ti podobně hodnotný link:o)
http://www.blesk.cz/
Pardon, ale tohle je zbytečné - ta diskuze s Tebou. Očividně neuznáš, že jsi mimo a zase tolik času nemám a taky už jsem dost starý na to abych se tu s Tebou dohadoval.
Tímto diskuzi s Tebou končím-nikam to nevede.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|