VZPÍRÁNÍ-ORSAG

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - VZPÍRÁNÍ-ORSAG  Úvodní stránka -> Ostatní -> VZPÍRÁNÍ-ORSAG
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bajkonur

PříspěvekZaslal: pá říjen 18, 2013 5:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Exogenní testosteron je spolehlivá antikoncepce, ale ty bys s ním léčil neplodnost.
Hladina vlastního testosteronu nemá podle tebe vliv na plodnost.
Tribulus je účinnější než tamoxifen na zvyšování hladiny testosteronu.
A největší perla: nikdo normální by tamoxifen nepoužil na nárůst svalové hmoty:-)

Tak ti nevím člověče, kdo je tady úplně mimo...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá říjen 18, 2013 5:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bajkonur

PříspěvekZaslal: pá říjen 18, 2013 5:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg

PříspěvekZaslal: pá říjen 18, 2013 6:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já vám tedy do té podnětné odborné debaty nechci zasahovat .... nerozumím v ní ani slovu ... ale jedno mi Deadlifte vysvětli. Jako fakt vysvětlit, ne že prudím. Ne tentokrát.

Testovali DVA vzorky odebrané cca měsíc po sobě. V obou ta látka byla ... ten název neumím ani napsat:-). Takže asi lze vyloučit nějaký náhodný zásah vyšší moci. Ty píšeš, že je vlastně na nic. Kde by se teda v těch vzorcích vzala? Bude někdo brát sám o sobě látku, která je na seznamu, a přitom je k prdu? A bude to nějaký blázen cpát do suplementů, když to ničemu nepomáhá? Proč by to dělal? Zákazník to neocení ... když to nic pozitivního nedělá tak proč taky ... a výrobce bude mít jen vyšší náklady. Samo se to tam asi neocitne a zadara to asi taky není.

Fakt mi to nedává smysl a prostě si myslím, že nějaký efekt to mít musí ... ať přímo či nepřímo, větší nebo menší. Ale jsem tomto směru opravdu laik, takže budu skutečně rád, když mi někdo vysvětlí co a jak.
Bajkonur

PříspěvekZaslal: pá říjen 18, 2013 6:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nedávno udělala PČR takový experiment. Dala dva radary za sebe, s odstupem pár set metrů.
Platilo 90% řidíčů
U vzpěrače může zvýšená hladina testosteronu znamenat lepší regeneraci z dvoufázových
tréninků. Svalová hmota je jim u prdele, překvapivě.
Nevím jaká je detekční doba tamoxifenu, každopádně, že na zvýšení hladiny testosteronu funguje se ví už dávno, a byly časy, kdy nebyl na dopingové listině a používali ho i naturální
sportovci.
Basar Hafiz al-Asad

PříspěvekZaslal: pá říjen 18, 2013 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Aha...chápu - marním svůj čas s někým kdo je úplný laik, což by ani nevadilo - každý víme něco. Horší je nevědět a machrovat - to je blbé Bajkonure:o)

laik jo ? No to asi nee
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá říjen 18, 2013 6:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Já vám tedy do té podnětné odborné debaty nechci zasahovat .... nerozumím v ní ani slovu ... ale jedno mi Deadlifte vysvětli. Jako fakt vysvětlit, ne že prudím. Ne tentokrát.

Testovali DVA vzorky odebrané cca měsíc po sobě. V obou ta látka byla ... ten název neumím ani napsat:-). Takže asi lze vyloučit nějaký náhodný zásah vyšší moci. Ty píšeš, že je vlastně na nic. Kde by se teda v těch vzorcích vzala? Bude někdo brát sám o sobě látku, která je na seznamu, a přitom je k prdu? A bude to nějaký blázen cpát do suplementů, když to ničemu nepomáhá? Proč by to dělal? Zákazník to neocení ... když to nic pozitivního nedělá tak proč taky ... a výrobce bude mít jen vyšší náklady. Samo se to tam asi neocitne a zadara to asi taky není.

Fakt mi to nedává smysl a prostě si myslím, že nějaký efekt to mít musí ... ať přímo či nepřímo, větší nebo menší. Ale jsem tomto směru opravdu laik, takže budu skutečně rád, když mi někdo vysvětlí co a jak.

K supovi a bajkonurovi se nebudu vyjadřovat-to je marné.

Yggu - jaká látka? Myslíš ten tamoxifen?
Já netvrdím, že je to zcela neúčinná látka-tvrdím že je pro produkci testosteronu mnoho vhodnějších látek a že brát tamoxifen samostatně s očekáváním, že mi poroste tst je blbost.
Pokud už někdo zneužívá dopingové látky, tak asi nesáhne po tamoxifenu, ale zcela jiných látkách, které zvyšují ať sílu, sval. hmotu, urychlují regeneraci apod.
V článku co tu postl Bajkonur byla skupina cca 100 lidí u které vzrostla hladina TST z podprůměrnou na nadprůměrnou ovšem pořád o cca třetinu nižší, než tu, kterou mají lidí s vyšší hladinou TST i bez jakýchkoliv preparátů. Dalo by se tedy říct, že u lidí s nižší hladinou TST dojde ke zvýšení TST. Platí tento fakt i u lidí s hladinou řekněme nad 1000 ng/dl? Problém těchto studií je v tom, že necílí na lidi s přirozeně vysokou hladinou TST, ale na lidi pro které může představovat přínos-tedy s nízkou hladinou (tj. lidí, kteří asi nebudou ve velké většině Ti nejsilnější/nejsvalnatější apod.). Resume: brát 60 mg tamoxifenu denně se všemi jeho vedl. účinky (je to cytostatikum užívané např. při léčbě rakoviny prsu) samostatně s tím, že čekám, že se mi zvedne TST,abych zvedl sílu je dost mimo. Z Bajkonura vypadne zase nejspíš nějaký skvost-ale to se dá čekat.
Doufám, že jsem Tvůj dotaz zodpověděl.

A k těm vzorkům po sobě-no...asi se tam vzala tak, že to dotyčný bral, no. Co Ti na to mám říct . Neříkám, že je to o ničem-jen mám názor, že pokud ho chytili na toto a ne na AS, připadají mi dva roky moc. No a proč by tam byla? No jako TST booster asi ne. Byla by tam nejspíš po cyklu AS...ovšem ty ve vzorku nebyly, takže tak.

Naposledy upravil Deadlift dne pá říjen 18, 2013 7:06 pm, celkově upraveno 1 krát
Bajkonur

PříspěvekZaslal: pá říjen 18, 2013 7:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak mi aspoň napiš, které jsou ty vhodnější látky na zvýšení vlastního testosteronu.
A ještě jich spousta
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: pá říjen 18, 2013 7:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bajkonur napsal:
Tak mi aspoň napiš, které jsou ty vhodnější látky na zvýšení vlastního testosteronu.
A ještě jich spousta

Deadlift napsal, že nebude reagovat, tak já si to dovolím za něj Sustanon, Drostanolon propionát, Stanozolol
kubaz

PříspěvekZaslal: pá říjen 18, 2013 7:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ale jo, ze tri pokusu trefit jeden, to bych jeste uznal
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: pá říjen 18, 2013 7:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:

Však já tomu nerozumím, tak jsem střílel od oka
Bajkonur

PříspěvekZaslal: pá říjen 18, 2013 7:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

až na to, že všechno to, co jsi napsal, vlastní testosteron snižuje.
raw

PříspěvekZaslal: pá říjen 18, 2013 7:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
kubaz napsal:

tak proc na to reagujes, kdyz tomu nerozumis
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: pá říjen 18, 2013 7:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

raw napsal:
DiamonD123 napsal:
kubaz napsal:

Protože Bajkonur z toho dělá tady komedii a tak jsem si řekl, když on, tak proč ne já
raw

PříspěvekZaslal: pá říjen 18, 2013 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
raw napsal:
DiamonD123 napsal:
kubaz napsal:

Protože Bajkonur z toho dělá tady komedii a tak jsem si řekl, když on, tak proč ne já

nahodou si nekdo veme tvuj komentar k srdci a do objemu tam posle stanozol

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - VZPÍRÁNÍ-ORSAG Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: