|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ygg
|
Zaslal: so říjen 19, 2013 10:57 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | Prakticky jediné smysluplné využití u sportovců je po cyklu AS na obnovu vlastního TST. Jiný výrazný význam ve sportu nemá.
|
Teď mě ještě napadá...jak dlouho se po kůře T bere? Protože ty vzorky byly od sebe měsíc, a v obou byl. Fakt se to bere tak dlouho?
A pokud by tedy JO měl přirozeně nižší hladinu TST a řešil to tímhle, tak se to musí asi brát nějak dlouhodobě, aby to mělo efekt, nebo lze i nárazově po určitých intervalech? _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
drlift_
|
Zaslal: ne říjen 20, 2013 3:53 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | U zdravého člověka pomůže zvýšit hladinu TST :
...
cholesterol
...
|
Jsem v tomhle totalni laik, takze muj dotaz je mozna totalne mimo, ale znamena to ze kdyz ma nekdo vysokej cholesterol ma i vyssi hladinu TST?
Pokud mi tedy doktor naordinuje prasky na snizeni cholesterolu snizuje mi tim i hladinu TST?
|
|
| nahoru |
|
 |
Bajkonur
|
Zaslal: ne říjen 20, 2013 4:02 pm Předmět: |
|
|
To by nebylo tak strašný. Statiny jsou totiž katabolické, přijdeš o pár kg svalů jako nic...
|
|
| nahoru |
|
 |
Luegner
|
Zaslal: čt srpen 28, 2014 7:12 pm Předmět: |
|
|
Co se týče Tamoxifenu, myslím si, že není potřeba užívat vysoké dávky cca 5mg 80 kilovému borci postačí. Vyšší dávky (třeba 30 mg)jsou zbytečná zátěž a možná způsobí opak. Opakem myslím otok mléčných žláz.
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
Zaslal: so listopad 28, 2015 4:42 pm Předmět: |
|
|
Tady je online prenos, zachvilu pujde Jirkova skupina
http://www.iwf.net/houston_live/ _________________ `Bolest, kterou cítíš dnes, bude síla, kterou pocítíš zítra…`
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so listopad 28, 2015 5:57 pm Předmět: |
|
|
cumim na to
clean and jerk bude nasledovat hned po snatchu nebo mezi tim bude jina kategorie nevi nekdo? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Blackoff

|
Zaslal: so listopad 28, 2015 6:01 pm Předmět: |
|
|
185 na trh.. pěkně..
a na nadhoz má základ 229, tak jsem zvědavej..
Jinak nadhoz by měl být hned poté _________________ 180/80
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: so listopad 28, 2015 6:57 pm Předmět: |
|
|
nadhod pre neho nezacina najlepsie... _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so listopad 28, 2015 7:00 pm Předmět: |
|
|
a ani nepokracuje...
proc ten prvni pokus nebyl uznan? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Blackoff

|
Zaslal: so listopad 28, 2015 7:02 pm Předmět: |
|
|
Chtělo by to opakovanej záběr, ale tipuju, že mu povolil loket a dotlačoval..
edit: krásně 230! _________________ 180/80
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: so listopad 28, 2015 7:05 pm Předmět: |
|
|
tak zachranil dvojboj nakoniec.... _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
|
|
| nahoru |
|
 |
to je on
|
Zaslal: so listopad 28, 2015 7:06 pm Předmět: |
|
|
ty pi#o, to byly nervy...
|
|
| nahoru |
|
 |
Blackoff

|
Zaslal: so listopad 28, 2015 7:09 pm Předmět: |
|
|
Ještě, že to kilčo přihodili... 2 min je strašně málo, aby to rozdýchal.. _________________ 180/80
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: so listopad 28, 2015 7:12 pm Předmět: |
|
|
Aky zaklad nahlasili Beran s Grznarom? _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so listopad 28, 2015 7:19 pm Předmět: |
|
|
Bude jeste nejake finale jeho kategorie nebo that's all? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|