|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so říjen 19, 2013 6:59 am Předmět: |
|
|
| Bajkonur napsal: | Ty krávo tady má zdravý selský rozum evidentně náhradní volno.
Tamoxifen zvyšuje hladinu testosteronu u mužů se sníženou hladinou,
ale u těch s normální už to tak nefunguje. Vstoupí do systému,
rozhlídne se a řekne si: "tady je to v cajku, padám pryč" - a nechá
se vychcat:)
Přečtete si kluci něco o tom jak funguje, a pak tady rozumujte.
P.S. Napsal jsi, že tamoxifen nezvyšuje hladinu testosteronu, a že
existuje spousta lepších stimulantů produkce testosteronu. A dodal
jsi seznam s vitamínem C. |
Přečti si co jsem napsal. Pak si přečti co jsi napsal ty ve spojení tamoxifen a to, že vzpěračím nejde o svaly (logicky jim jde o sílu), což v tomto topicu vyznívá tak, že tamox by mohl být využíván sportovci snažící se zvýšit svoji sílu,což je blbost.
Celou dobu tu píšu, že může být zneužíván sportovci po cyklu na obnovu tělu vlastního TST a že pro zneužití na nárůst sval. hmoty je prakticky neúčinný. Stejně tak na zvýšení TST u mužů s přirozeně vysokou hladinou TST. Nevím, zda nemáš problém s chápáním psaného textu.
K vit. C má v tomto smyslu více využití - ve vyšších dávkách snižuje hladinu kortizolu. Vztah kortizol/testosteron je snad jasný. Kombinace se Zn a Mg může vést ke zvýšení hladiny TST až o 30%.
Tohle je nekonečné a pořád tu nemám moji jedinou větu, která je mylná. Naopak se to ale říct zrovna nedá.
Naposledy upravil Deadlift dne so říjen 19, 2013 7:19 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so říjen 19, 2013 7:17 am Předmět: |
|
|
Prakticky jediné smysluplné využití u sportovců je po cyklu AS na obnovu vlastního TST. Jiný výrazný význam ve sportu nemá.
Zde je indikace k použití tamoxifenu - pro muže sportovce to opravdu není nejvhodnější samostatný "doplněk".
http://monographs.iarc.fr/ENG/Monographs/vol100A/mono100A-13.pdf
S tamoxifenem jsem přišel do styku-pracoval jsem jako výzkumný pracovník ve firmě kde byl vyráběn.
Na lince pracovali ženy, které braly příspěvek za riziko při práci a vyráběl se v pavilonu cytostatik stejně jako methotrexát nebo cisplatina.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so říjen 19, 2013 7:21 am Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | Deadlift napsal: |
Dalo by se tedy říct, že u lidí s nižší hladinou TST dojde ke zvýšení TST.
A k těm vzorkům po sobě-no...asi se tam vzala tak, že to dotyčný bral, no. Co Ti na to mám říct . Neříkám, že je to o ničem-jen mám názor, že pokud ho chytili na toto a ne na AS, připadají mi dva roky moc. No a proč by tam byla? No jako TST booster asi ne. Byla by tam nejspíš po cyklu AS...ovšem ty ve vzorku nebyly, takže tak. |
Díky moc. Takže pokud jsem to pochopil, má to smysl pokud máš přirozeně nižší hladinu TST, kde ti ji T pomůže zvednout i sám o sobě. Výhoda, pokud jsem dobře četl někde tady okolo nebo v rozhovoru s Chlumským, by mohla být ta, že má kratší dobu detekce než AS. Pokud ale má někdo hladinu TST průměrnou nebo vyšší, tak se T standardně používá po cyklu AS, nikoli sám o sobě.
Je to tak? |
Ano,je to tak. Detection time byl před pár lety týden. Teď to bude asi méně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bajkonur
|
Zaslal: so říjen 19, 2013 8:21 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Bajkonur napsal: | Ty krávo tady má zdravý selský rozum evidentně náhradní volno.
Tamoxifen zvyšuje hladinu testosteronu u mužů se sníženou hladinou,
ale u těch s normální už to tak nefunguje. Vstoupí do systému,
rozhlídne se a řekne si: "tady je to v cajku, padám pryč" - a nechá
se vychcat:)
Přečtete si kluci něco o tom jak funguje, a pak tady rozumujte.
P.S. Napsal jsi, že tamoxifen nezvyšuje hladinu testosteronu, a že
existuje spousta lepších stimulantů produkce testosteronu. A dodal
jsi seznam s vitamínem C. |
Přečti si co jsem napsal. Pak si přečti co jsi napsal ty ve spojení tamoxifen a to, že vzpěračím nejde o svaly (logicky jim jde o sílu), což v tomto topicu vyznívá tak, že tamox by mohl být využíván sportovci snažící se zvýšit svoji sílu,což je blbost.
Celou dobu tu píšu, že může být zneužíván sportovci po cyklu na obnovu tělu vlastního TST a že pro zneužití na nárůst sval. hmoty je prakticky neúčinný. Stejně tak na zvýšení TST u mužů s přirozeně vysokou hladinou TST. Nevím, zda nemáš problém s chápáním psaného textu.
K vit. C má v tomto smyslu více využití - ve vyšších dávkách snižuje hladinu kortizolu. Vztah kortizol/testosteron je snad jasný. Kombinace se Zn a Mg může vést ke zvýšení hladiny TST až o 30%.
Tohle je nekonečné a pořád tu nemám moji jedinou větu, která je mylná. Naopak se to ale říct zrovna nedá. |
Vidím, že ode mně to nevezmeš, tak si to zkus přečíst od Anthonyho Robertse.
http://thinksteroids.com/articles/post-cycle-therapy-pct/
| citace: | One of the first drugs we’ll consider for this purpose is what is typically called a SERM. Nolvadex (Tamoxifen) is a SERM (Selective Estrogen Receptor Modulator, which means that it has the ability to act as an anti-estrogen with regard to certain genes, yet also acting as an estrogen with respect to others. That’s the “selective” part I guess. It does this by blocking gene transcription in some cases, and initiating gene transcription in others (3). Luckily for us, it has estrogenic effects on bones (meaning it increases their density), and blood lipids -meaning it lowers cholesterol-, (4) (5)as well as preventing gynocomastia by preventing estrogen gene transcription in breast tissue. However, it acts as an anti-estrogen in the pituitary, thus increasing LH and FSH, which results in an increase in testosterone. 20mgs of Nolvadex will raise your testosterone levels about 150% (6)…Nolvadex actually has quite a few applications for the steroid using athlete. First and foremost, it’s most common use is for the prevention of gynocomastia. Nolvadex does this by actually competing for the receptor site in breast tissue, and binding to it. Thus, we can safely say that the effect of tamoxifen is through estrogen receptor blockade of breast tissue (7).
Estrogen is also important for a properly functioning immune system, and not only that, but your lipid profile (both HDL and LDL) should also show marked improvement with administration of tamoxifen (34).
Nolvadex also has some important features for the steroid using athlete. In hypogonadic and infertile men given nolvadex, increases in the serum levels of LH, FSH, and most importantly, testosterone were all observed (35)It can also block a bit of estrogen in the pituitary, which is a great benefit when used with HCG (more on that later) (36) (37). The increase in testosterone Nolvadex can give someone with a dysfunctional is basically that 20mgs of Nolvadex will raise your testosterone levels about 150% (6)…Why don’t we use Clomid, another SERM? Well, basically because it takes much more to do the same thing. In comparison, it would require 150mgs of Clomid to accomplish that type of elevation in testosterone, but Nolvadex also has the added benefit of significantly increasing the LH (Leutenizing Hormone) response to LHRH (LH-releasing hormone) (6). This most likely indicates some kind of upregulation of the LH-receptors due to the anti-estrogenic effect Nolvadex has at the pituitary. Although both Nolvadex and Clomid are both SERMs, they are actually quite different. As you already know, Nolvadex is highly anti-estrogenic at the hypothalamus and pituitary, while Clomid exhibits weak estrogenic activity at the pituitary (7), which as you can guess, is less than ideal. It should be avoided for the PCT I’m suggesting…and in fact, avoided in general…it’s simply not as good as Nolvadex. |
|
|
| nahoru |
|
 |
Bajkonur
|
Zaslal: so říjen 19, 2013 8:26 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: |
Já netvrdím, že je to zcela neúčinná látka-tvrdím že je pro produkci testosteronu mnoho vhodnějších látek a že brát tamoxifen samostatně s očekáváním, že mi poroste tst je blbost.
|
| Deadlift napsal: | záleží na tom zda jsi zdravý člověk nebo máš sníženou hladinu TST z nějakého důvodu - např. deficiencí zinku (tam by to asi stálo za hlubší úvahu) U zdravého člověka pomůže zvýšit hladinu TST :
Zn
dostatek bílkovin
vyhýbat se xenoestrogenům
omega 3
dostatek vit. C
D-aspartát
cholesterol
vhodná dieta a trénink,spánek
chrysin
kotvičník
ženšen
DHEA-tuším že je ale už nějaký pátek na dopingové listině i když dříve nebyla
housenice čínská
pískavice celá
gamma oryzanol
4-nitrofenol (ovšem užívat o je šílenost)
forskolin
Damiána-blokace aromatázy
6, 17-Keto-Etio-Choleva-3-Ol Tetrahydropy-ranol
6-Oxo (3,6,17-androsten-trion)
látky blokující kortizol-např. fosfatidylserin |
Já jsem si to znovu přečetl a vidím zcela jasně napsáno, že stavíš vitamín C a pískavici s housenicí nad tamoxifen.
Zajímavé, že ještě nikoho nenapadlo dát si do PXT ženšen.
|
|
| nahoru |
|
 |
Runner
|
Zaslal: so říjen 19, 2013 8:28 am Předmět: |
|
|
Je to malér, to se nemělo stát. Ale možná mu to pomůže se srovnat a najít si novou cestu. Nechápu, proč si na téhle kauze ti jednodušší honí ego.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bajkonur
|
Zaslal: so říjen 19, 2013 8:40 am Předmět: |
|
|
Deadlift má vysokou školu. Nemůže být jednodušší.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
|
| nahoru |
|
 |
Bajkonur
|
Zaslal: so říjen 19, 2013 8:44 am Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | | Bajkonur napsal: |
Já jsem si to znovu přečetl a vidím zcela jasně napsáno, že stavíš vitamín C a pískavici s housenicí nad tamoxifen.
Zajímavé, že ještě nikoho nenapadlo dát si do PXT ženšen. |
Jsi trolící idiot s nedostatkem citu pro chápání textu. |
Upřímně, já jsem napsal to, co je obecně známý fakt, pak jsem začal být opravován panem
docentem.
Ale jak jsem si povšiml v jeho logu, napíše, že přibere 20 kg svalů, shodí 30 kg tuků a dřepne svůj osobák, to vše za dva měsíce a ještě mu všichni pochlebujou
a za měsíc je ticho po pěšině a nikdo se ani neodváží pípnout, zatímco já tu chcípám smíchy,
protože jsem se už na začátku sázel s jinejma, jak dlouho to tentokrát vydrží a kvůli čemu
to zase objektivně nepůjde
|
|
| nahoru |
|
 |
Bajkonur
|
Zaslal: so říjen 19, 2013 8:48 am Předmět: |
|
|
ale můžete si za to sami, děcka  tak dlouho mu tu všichni lezete do zadku, že je
pan docent úplně mimo realitu, možná by stačila jedna fotka, ale to je top secret, na začátku
slíbí, že se vyfotí, na konci dělá mrtvého brouka, to by jsme se nasmáli, kdo nemusí řešit
glykemický index, žere čínské polívky a má postavu jak švarcnegr:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: so říjen 19, 2013 8:54 am Předmět: |
|
|
| Bajkonur napsal: | ale můžete si za to sami, děcka tak dlouho mu tu všichni lezete do zadku, že je
pan docent úplně mimo realitu, možná by stačila jedna fotka, ale to je top secret, na začátku
slíbí, že se vyfotí, na konci dělá mrtvého brouka, to by jsme se nasmáli, kdo nemusí řešit
glykemický index, žere čínské polívky a má postavu jak švarcnegr:-) |
_________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: so říjen 19, 2013 9:59 am Předmět: |
|
|
bajkonur, to si mal hned napisat ze to je osobne a mohli sme si usetrit kopu casu _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Bajkonur
|
Zaslal: so říjen 19, 2013 10:05 am Předmět: |
|
|
kdyby to bylo osobní, asi bych si dal tu práci a vysíral já do něho, ale mám pocit, že vysíral on do mně...
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so říjen 19, 2013 11:53 am Předmět: |
|
|
toto ale musím bajkonurovi uznať, deadliftov log je, ehm, úsmevný _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: so říjen 19, 2013 12:26 pm Předmět: |
|
|
| Bajkonur napsal: | ale můžete si za to sami, děcka tak dlouho mu tu všichni lezete do zadku, že je
glykemický index, žere čínské polívky a má postavu jak švarcnegr:-) |
Jsi debil. Co k tomu jiného dodat? Nedokážu posoudit zda má pravdu Deadlift či ty, na to nemám znalosti. Ale styl psaní o tobě vypovídá docela dost a není to nic hezkého.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|