Vzpírání.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 13, 14, 15  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Vzpírání.  Úvodní stránka -> Trénink -> Vzpírání.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
daveM

PříspěvekZaslal: st duben 23, 2014 7:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

v brne mas v obranech luttera :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
kulíšek

PříspěvekZaslal: so květen 24, 2014 11:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Příští sobotu pořádáme kurz trh 1 :) Tak kdo se chcete naučit základy (je vhodné i pro úplné začátečníky, ale na své si rozhodně přijdou i ti zkušenější), nechť napíše email a dorazí.... :)

Je to naposledy za tuhle cenu... :)

https://www.facebook.com/events/490679221061397/?ref_newsfeed_story_type=regular
jožko.mrkvička

PříspěvekZaslal: so květen 24, 2014 2:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A kurz na kámásutru nebude? :-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ikee

PříspěvekZaslal: so květen 24, 2014 4:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě by spíš zajímalo, jestli neplánujete kurz nadhozu s výrazem? Cvičím jen pro radost, učím se ho pod dozorem. Byla bych vděčná za nějaké tipy a triky, co by mi pomohly.

A pokud v plánu nejsou, je u vás možnost nějaké soukromé hodiny?
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: po květen 26, 2014 8:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

@Ikee: Nadhoz = přemístění + výraz ;)

Další termín pro Nadhoz 1 je 13. 7.
Ikee

PříspěvekZaslal: po květen 26, 2014 8:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mno jo... Tak to je fajn, plánujete to samé jako u trhu? Tedy několik setkání i pro začátečníky?
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: po květen 26, 2014 8:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Přesně tak - kurzy nadhozu i trhu jsou rozděleny do pěti částí. Jedničky jsou pro začátečníky a všechny kurzy je nutno absolvovat postupně :)
Ikee

PříspěvekZaslal: po květen 26, 2014 9:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Je nutno abslovovat postupně... Chápu vaše doporučení jakožto realizátorů a garantů, že by bylo fajn pro super techniku a celistvé know-how absolvovat kurzy všechny, ale to znamená dát cca 10k.

Tedy na rovinu, beru vás fakt jako špičky oboru a ráda dostanu připomínky na mou techniku, protože cvičit asi jen tak nepřestanu, ale když si cvičím pro radost, vážně musím na všech 5 a přes to nejede vlak? Vážně by mi jako pro laika nestačili třeba hvízdnu od boku 2-3 setkání?

A díky za odpovědi, vážím si toho.
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: po květen 26, 2014 9:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Poslední slovo má Kulich, nicméně zřejmě vím, co odpoví :)

Na druhou stranu všechny kurzy nejspíš nepotřebuješ, pokud nechceš vzpírat do techniky... Přijď v sobotu na TRH 1 a uvidíš, o čem to cca je. Myslím, že zklamaná nebudeš ;)
Ikee

PříspěvekZaslal: po květen 26, 2014 9:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Na trh jsem koukala, každopádně ten už mi přijde dost technicky náročný a úplně nevím, jestli si na něj věřím. Sama jsem u nadhozu asi na 40kg a musím ještě zamakat, což s ted vyrvanýma osmičkama musí chvilku počkat.

A nepochybuju, že bych nebyla zklamaná. Hold si zatím radši přečtu tvojí knížku, která mi už celá leží na mailu, a počkám si na nadhoz.

A díky, možná zavítám i dřív, jako snad jediný gym máte 40tkový log.
Magumi

PříspěvekZaslal: po květen 26, 2014 9:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ikee napsal:
Je nutno abslovovat postupně... Chápu vaše doporučení jakožto realizátorů a garantů, že by bylo fajn pro super techniku a celistvé know-how absolvovat kurzy všechny, ale to znamená dát cca 10k.

Tedy na rovinu, beru vás fakt jako špičky oboru a ráda dostanu připomínky na mou techniku, protože cvičit asi jen tak nepřestanu, ale když si cvičím pro radost, vážně musím na všech 5 a přes to nejede vlak? Vážně by mi jako pro laika nestačili třeba hvízdnu od boku 2-3 setkání?

A díky za odpovědi, vážím si toho.

Kulich ti to ukáže a naučí, ale natrénovat to budeš sama; než se dostaneš do pětky, bude to minimálně rok a půl trvat, takže ty náklady se hezky rozloží.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
Ikee

PříspěvekZaslal: po květen 26, 2014 9:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

magumi co jsem koukala na FB, tak jsou nadhozy 1 a 2 hned po sobě 13. a 26.7., což by asi šlo a pak bych viděla, jak se s tím poperu a jak půjdu dál. Je jasný, že to budu muset natrénovat, nikdo asi nechce být mezi profíkama za trotla.

Prý už dřepuju jak vzpěrač, tak třeba i začnu vzpírat jako vzpěrač.
Magumi

PříspěvekZaslal: po květen 26, 2014 9:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ikee napsal:
magumi co jsem koukala na FB, tak jsou nadhozy 1 a 2 hned po sobě 13. a 26.7., což by asi šlo a pak bych viděla, jak se s tím poperu a jak půjdu dál. Je jasný, že to budu muset natrénovat, nikdo asi nechce být mezi profíkama za trotla.

Prý už dřepuju jak vzpěrač, tak třeba i začnu vzpírat jako vzpěrač.

Třeba budeš hrozně šikovná a zvládneš to rychleji; já byl na nadhozu jedna, a přijde mi, že ten měsíc a půl na natrénování techniky, co jsem se tam učil, budou tak akorát, za čtrnáct dní po sobě bych nešel.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
Ikee

PříspěvekZaslal: po květen 26, 2014 9:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:
Třeba budeš hrozně šikovná a zvládneš to rychleji; já byl na nadhozu jedna, a přijde mi, že ten měsíc a půl na natrénování techniky, co jsem se tam učil, budou tak akorát, za čtrnáct dní po sobě bych nešel.

Tak já si to nestřílím jen tak od boku, trénuju nadhoz cca 2 - 3 měsíce a celou dobu pod dozorem a trenér se neurazí , ale Kulich je Kulich a mít techniku ještě od ní je prostě super.

Takže 1 je jasná a uvidíme, jak se budu dostávat a prokousávat postupně dál. Díky za rady.
madball

PříspěvekZaslal: ne červen 22, 2014 8:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kim Tuan Thach 133kg Snatch + 160kg C&J at 56kg Junior World Record

Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Vzpírání. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 13, 14, 15  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: