|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daveM

|
Zaslal: st duben 23, 2014 7:20 am Předmět: |
|
|
v brne mas v obranech luttera :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kulíšek

|
Zaslal: so květen 24, 2014 11:53 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: so květen 24, 2014 2:23 pm Předmět: |
|
|
A kurz na kámásutru nebude? :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: so květen 24, 2014 4:03 pm Předmět: |
|
|
Mě by spíš zajímalo, jestli neplánujete kurz nadhozu s výrazem? Cvičím jen pro radost, učím se ho pod dozorem. Byla bych vděčná za nějaké tipy a triky, co by mi pomohly.
A pokud v plánu nejsou, je u vás možnost nějaké soukromé hodiny?
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: po květen 26, 2014 8:04 am Předmět: |
|
|
@Ikee: Nadhoz = přemístění + výraz ;)
Další termín pro Nadhoz 1 je 13. 7. _________________ My girlfriend is stronger than you!
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: po květen 26, 2014 8:15 am Předmět: |
|
|
Mno jo...  Tak to je fajn, plánujete to samé jako u trhu? Tedy několik setkání i pro začátečníky?
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: po květen 26, 2014 8:19 am Předmět: |
|
|
Přesně tak - kurzy nadhozu i trhu jsou rozděleny do pěti částí. Jedničky jsou pro začátečníky a všechny kurzy je nutno absolvovat postupně :) _________________ My girlfriend is stronger than you!
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: po květen 26, 2014 9:10 am Předmět: |
|
|
Je nutno abslovovat postupně... Chápu vaše doporučení jakožto realizátorů a garantů, že by bylo fajn pro super techniku a celistvé know-how absolvovat kurzy všechny, ale to znamená dát cca 10k.
Tedy na rovinu, beru vás fakt jako špičky oboru a ráda dostanu připomínky na mou techniku, protože cvičit asi jen tak nepřestanu, ale když si cvičím pro radost, vážně musím na všech 5 a přes to nejede vlak? Vážně by mi jako pro laika nestačili třeba hvízdnu od boku 2-3 setkání?
A díky za odpovědi, vážím si toho.
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: po květen 26, 2014 9:14 am Předmět: |
|
|
Poslední slovo má Kulich, nicméně zřejmě vím, co odpoví :)
Na druhou stranu všechny kurzy nejspíš nepotřebuješ, pokud nechceš vzpírat do techniky... Přijď v sobotu na TRH 1 a uvidíš, o čem to cca je. Myslím, že zklamaná nebudeš ;) _________________ My girlfriend is stronger than you!
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: po květen 26, 2014 9:23 am Předmět: |
|
|
Na trh jsem koukala, každopádně ten už mi přijde dost technicky náročný a úplně nevím, jestli si na něj věřím. Sama jsem u nadhozu asi na 40kg a musím ještě zamakat, což s ted vyrvanýma osmičkama musí chvilku počkat.
A nepochybuju, že bych nebyla zklamaná.  Hold si zatím radši přečtu tvojí knížku, která mi už celá leží na mailu, a počkám si na nadhoz.
A díky, možná zavítám i dřív, jako snad jediný gym máte 40tkový log.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: po květen 26, 2014 9:27 am Předmět: |
|
|
| Ikee napsal: | Je nutno abslovovat postupně... Chápu vaše doporučení jakožto realizátorů a garantů, že by bylo fajn pro super techniku a celistvé know-how absolvovat kurzy všechny, ale to znamená dát cca 10k.
Tedy na rovinu, beru vás fakt jako špičky oboru a ráda dostanu připomínky na mou techniku, protože cvičit asi jen tak nepřestanu, ale když si cvičím pro radost, vážně musím na všech 5 a přes to nejede vlak? Vážně by mi jako pro laika nestačili třeba hvízdnu od boku 2-3 setkání?
A díky za odpovědi, vážím si toho. |
Kulich ti to ukáže a naučí, ale natrénovat to budeš sama; než se dostaneš do pětky, bude to minimálně rok a půl trvat, takže ty náklady se hezky rozloží.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: po květen 26, 2014 9:45 am Předmět: |
|
|
| Ikee napsal: | magumi co jsem koukala na FB, tak jsou nadhozy 1 a 2 hned po sobě 13. a 26.7., což by asi šlo a pak bych viděla, jak se s tím poperu a jak půjdu dál. Je jasný, že to budu muset natrénovat, nikdo asi nechce být mezi profíkama za trotla.
Prý už dřepuju jak vzpěrač, tak třeba i začnu vzpírat jako vzpěrač. |
Třeba budeš hrozně šikovná a zvládneš to rychleji; já byl na nadhozu jedna, a přijde mi, že ten měsíc a půl na natrénování techniky, co jsem se tam učil, budou tak akorát, za čtrnáct dní po sobě bych nešel.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: po květen 26, 2014 9:50 am Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | Třeba budeš hrozně šikovná a zvládneš to rychleji; já byl na nadhozu jedna, a přijde mi, že ten měsíc a půl na natrénování techniky, co jsem se tam učil, budou tak akorát, za čtrnáct dní po sobě bych nešel. |
Tak já si to nestřílím jen tak od boku, trénuju nadhoz cca 2 - 3 měsíce a celou dobu pod dozorem a trenér se neurazí , ale Kulich je Kulich a mít techniku ještě od ní je prostě super.
Takže 1 je jasná a uvidíme, jak se budu dostávat a prokousávat postupně dál. Díky za rady.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|