začátečník - trénink

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 18, 19, 20  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - začátečník - trénink  Úvodní stránka -> Začátečníci -> začátečník - trénink
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bosi

PříspěvekZaslal: ne červen 22, 2008 10:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, nemohl by tahle diskuze byt na zacatku, podobne jak je tomu u diskuze: pojmy urcujici charakter treninku, abych to nemusel pokazdy, co to chci poslat nejakymu kamosovi hledat??? Mozna, kdyz to bude vice na ocich, tak si to precte vic zacatecniku, nez polozi nejakou hloupou otazku ...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ShawnRay

PříspěvekZaslal: so srpen 16, 2008 12:43 pm    Předmět: To:Cizopasnik Odpovědět s citátem

Když jedu tento trénink a nebo jakýkoliv jiný kde je více velkých partii tak tu 2 partii vždycky ojebu,Když odjedu dřepy pak další ťěžkej cvik kliky na bradlech a potom ješťe tlaky na ramena tak ramena nedostanou co proto už do nich nedám tolik krve, Proto se mě zdá cvičit Velkou partii+malou, tzn. Záda+ramena+biceps, Prsa+triceps atd. a jet trénink jenom 40minut a to tvrdě intenzivně, bez nějakých technik např. negativní opak.,a častěji abych jel parttii 2 týdně. Nevím ty preferuješ tréninky celého těla, ale to nejde odcvičit celý tvrdě vždycky ojebu jednu partii. Ale toto začátečníkům určitě postačí.Ptám se tě jestli toto ma cenu pro mě jet když jsem jel 1/2 roku split, akorát sem měnil partie.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: po srpen 25, 2008 5:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě by zajímalo, na základě čeho by se trénink měl rozdělit. Mám cvičení rozdělený do dvou dnů, ale nevím jak to správně rozvrhnout. První den jedu prsa, ramena, triceps a trochu nohy a druhý den záda a biceps. Břicho cvičím oba dny. Tuhle mi někdo vnucoval, že mám údajně jet první den prsa+ramena+záda a zbytek druhý den. To mi přijde jako nesmysl - jednak bych první trénink měl tak na tři hodiny a pak po odjetí benche a ramen vůbec nevím, kde bych vzal sílu a energii na celý záda, kterýma s přehledem zaplácnu hodinu a půl...
Black Dragon

PříspěvekZaslal: po srpen 25, 2008 5:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pomerne brutalni trening zad a koz sem schopnej odjet behem 30-45 minut, takze sou to jenom vymluvy...
Kazdopadne u tebe by bylo asi idealnejsi, kdyz bys jezdil nejaky fullbody, kdyz chodis jenom 2x do tydne ...
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: po srpen 25, 2008 6:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Výmluvy to rozhodně nejsou... Spíš jde o to, že vždycky cvičím dost dlouho a nějak jsem nepřišel na způsob, jak to zkrátit. A kozy jsou dostatečná zabíračka sama o sobě. Neumím si představit, že pak odjedu x sérií na záda a na konec si dám mrtvoly.
Ale zkusit to můžu, proč ne.
Nene, chodím čtyřikrát. Dvakrát dva.

Základní otázka je, podle jakýho klíče si rozvrhnout jaký partie cvičit dohromady. V tomhle totálně tápu.
Mik.cz

PříspěvekZaslal: po srpen 25, 2008 7:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Výmluvy to rozhodně nejsou... Spíš jde o to, že vždycky cvičím dost dlouho a nějak jsem nepřišel na způsob, jak to zkrátit. A kozy jsou dostatečná zabíračka sama o sobě. Neumím si představit, že pak odjedu x sérií na záda a na konec si dám mrtvoly.
Ale zkusit to můžu, proč ne.
Nene, chodím čtyřikrát. Dvakrát dva.

Základní otázka je, podle jakýho klíče si rozvrhnout jaký partie cvičit dohromady. V tomhle totálně tápu.

ale jsou to jen vymluvy.. uz jsem to i hodne lidem dokazal ze jen blbe kecaji..
staci si hlidat pauzy coz moc lidi nedela protoze maji fitko za spolecenskou udalost a nejdou tam cvicit..
a kozy a zada se daji normalne odcvicit spolu.. a klidne si dej i MT na konec..

hele to rozvrzeni si dej jak chces, jak ti to vyhovuje.. nebo jak to nekde najdes.. ja si to uz delam jen podle sebe, aby me to bavilo a fungovalo..
zada x kozy, ramena x ruce, nohy
zada x tricak, kozi x tricak, nohy, ramena x hemstring
nohy x kozy x bicak, zada x ramena x tricak
cele telo..
tech moznosti je nekonecne... a je to jen na tobe...
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: po srpen 25, 2008 8:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkusil jsem.. Jde to. Ale ramena jsem odflák, protože po benchi už to bylo nadoraz. Jsem zvyklej jet docela dost sérií, takže jsem to musel trochu překopat. Vyhodit jeden dva cviky a co se zad týká, spokojit se s kladkou, veslováním, mrtvolama a nějakou drobností...
Uvidíme jestli bude znát nějaká změna.
flipr

PříspěvekZaslal: po srpen 25, 2008 9:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud chodíš 4X do týdně,tak bych dal spodek/vršek.
Mik.cz

PříspěvekZaslal: po srpen 25, 2008 9:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Zkusil jsem.. Jde to. Ale ramena jsem odflák, protože po benchi už to bylo nadoraz. Jsem zvyklej jet docela dost sérií, takže jsem to musel trochu překopat. Vyhodit jeden dva cviky a co se zad týká, spokojit se s kladkou, veslováním, mrtvolama a nějakou drobností...
Uvidíme jestli bude znát nějaká změna.

njn nez clovek odjede 30 serii na kozy to pak uz moc casu na zada nezustane to je fakt.. natoz sil..
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: po srpen 25, 2008 9:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

30 fakt ne... Dokonce ani 20.
Mik.cz

PříspěvekZaslal: po srpen 25, 2008 9:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
30 fakt ne... Dokonce ani 20.

tak kolik??
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: po srpen 25, 2008 9:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Cvik od cviku. Na benchi jedu včetně rozcvičení tak osm až deset sérií.
Mik.cz

PříspěvekZaslal: po srpen 25, 2008 9:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Cvik od cviku. Na benchi jedu včetně rozcvičení tak osm až deset sérií.
a co pak jedes dal??
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: po srpen 25, 2008 9:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ok. Tak jak jsem to zkusil dneska to bylo řekněmě těch deset sérií benche, pak dvě na šikmý lavici s jednoručkama, pak asi pět sérií rozpažování vsedě a vestoje, a pak tři v předklonu.
Pak jsem se vrhnul na záda, asi osm nebo deset sérií kladka před a za hlavou (deset celkem), k tomu jen tak decentně asi dvě série veslování a pět sérií mrtvol. Takový ty věci jako dvacet dřepů, kliků, jedna série s prázdnoutyčí na benchi, abych nevychladnul, nepočítám.
Mik.cz

PříspěvekZaslal: po srpen 25, 2008 9:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Ok. Tak jak jsem to zkusil dneska to bylo řekněmě těch deset sérií benche, pak dvě na šikmý lavici s jednoručkama, pak asi pět sérií rozpažování vsedě a vestoje, a pak tři v předklonu.
Pak jsem se vrhnul na záda, asi osm nebo deset sérií kladka před a za hlavou (deset celkem), k tomu jen tak decentně asi dvě série veslování a pět sérií mrtvol. Takový ty věci jako dvacet dřepů, kliků, jedna série s prázdnoutyčí na benchi, abych nevychladnul, nepočítám.

ja bych ty serie rozdelil do vic cviku ale to je tvoje vec..
zada kozy a ramena tak to je uz celekm pecka.. nechces si dat misto ramen treba tricak?? bylo by to urco lepsi jestli jedes A-B

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - začátečník - trénink Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 18, 19, 20  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: