|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Michael99
|
Zaslal: út duben 16, 2013 9:25 am Předmět: |
|
|
Ahoj, chtěl bych Vás požádat o radu, jsem několikaletým začátečníkem ve cvičení...a tomu odpovídají i mé výsledky. Snažím se chodit 3x týdně....trochu pravidelněji jíst, ale asi to stále není to správné. Můžete se mi prosím vyjádřit k mému jídelníčku?
8.00 - banán, protein Matrix
9.30 - cca 100g vloček zalitých ochuceným kefírem (jahoda, meruňka)
11.30 - 125g vařené rýže zalité pro změnu zbytkem kefíru
13.00 - oběd v kantýně
15.30 - 2 plátky celozrného chleba Dr.Popova a 150g Milki Cottage
17.00 - Compress B. I. G.
20.00 - chleba se šunkou
22.00 - vanička 250g měkkého tvarohu
00.30 - protein Matrix
Abych se přiznal, jím denně v podstatě to samé co vidíte.....s drobnými obměnami....někdy zařadím nějaký jogurt, místo vloček piškoty.....někdy jsem snědl sáček vařené rýže dopoledne a ještě druhý odpoledne...ale prostě nepřibírám....při výšce 192 cm mám stále 90kg.
Můžete se mi na to prosím mrknout a říci mi svůj názor?
Děkuju.
Michael _________________ Michael
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út duben 16, 2013 9:37 am Předmět: |
|
|
| Michael99 napsal: | ... vyjádřit k mému jídelníčku?
8.00 - banán, protein Matrix
9.30 - cca 100g vloček zalitých ochuceným kefírem (jahoda, meruňka)
11.30 - 125g vařené rýže zalité pro změnu zbytkem kefíru
13.00 - oběd v kantýně
15.30 - 2 plátky celozrného chleba Dr.Popova a 150g Milki Cottage
17.00 - Compress B. I. G.
20.00 - chleba se šunkou
22.00 - vanička 250g měkkého tvarohu
00.30 - protein Matrix
|
v kolik vstavas?
hned po probuzeni by jsi do sebe mel dostat az 1/3 sacharidu pro cely den a neco malo proteinu
takze vlocky driv, treba s mlekem, a to prvni dej jako svacinu
to v te pul dvanacte neni spatne, pokud mluvime o vaze ryze za syrova, ale je tam malo bilkovin
tvaroh bych dal pred spanim treba s vajickem, pred spanim to chce neco, co s ebude travit dlouho
celkove mas malo sacharidu, na tvoji vahu klidne 400-700 denne, zalezi jak cvicis, jakou mas praci atd _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Michael99
|
Zaslal: út duben 16, 2013 9:52 am Předmět: |
|
|
Děkuju za tip....vstávám v půl 8....mám klasické sedavé zaměstnání, dělám v kanclu.
Ta rýže je normální ve varných sáčcích....váha před uvařením je 125g. _________________ Michael
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út duben 16, 2013 9:57 am Předmět: |
|
|
| Michael99 napsal: | Děkuju za tip....vstávám v půl 8....mám klasické sedavé zaměstnání, dělám v kanclu.
Ta rýže je klasická ve varných sáčcích....má ten sáček má za syrova 125g. |
takze vlocky hnedka rano
a neboj se toho, na tvoji vahu klidne 150g
a pak poradnej trening jinak to nehoru nepoleze _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Michael99
|
Zaslal: út duben 16, 2013 10:58 am Předmět: |
|
|
Jasný, díky za radu, zkusím se do toho pořádně obout. A co se týká suplementace.....beru protein Matrix a sacharid B.I.G.....V návodu u proteinu píšou brát před spaním a ráno....mám se toho držet? Moc totiž nerozumím tomu proč bych to měl brát ráno, když po ránu člověk potřebuje sacharidy. Ale asi člověk musí ty proteiny po noci doplnit no....
Jinak přes den asi není nic proti ničemu si dát 1x protein, 1x sacharid že....nějak mezi jídly.... _________________ Michael
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út duben 16, 2013 11:03 am Předmět: |
|
|
| Michael99 napsal: | Jasný, díky za radu, zkusím se do toho pořádně obout. A co se týká suplementace.....beru protein Matrix a sacharid B.I.G.....V návodu u proteinu píšou brát před spaním a ráno....mám se toho držet? Moc totiž nerozumím tomu proč bych to měl brát ráno, když po ránu člověk potřebuje sacharidy. Ale asi člověk musí ty proteiny po noci doplnit no....
Jinak přes den asi není nic proti ničemu si dát 1x protein, 1x sacharid že....nějak mezi jídly.... |
dalsi takovy, to jsou vsechno doplnky, mel by jsi udelat vsechno, aby jsi mel dost zivin z jidla
nejsi profi kulturista, aby sis hlidal kazdy gram a pritom mel spotrebuju jak chovny byk
takze to zkus napred z jidla, bilkoviny po ranu staci z mleka, ve kterem si nechas namocene ty vlocky _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Michael99
|
Zaslal: út duben 16, 2013 11:55 am Předmět: |
|
|
Další takový :):).....já tomu rozumím :), že bych měl získat potřebné sacharidy a bílkoviny z normálního jídla, ale chtěl jsem to trochu podpořit ?:) Protože už jsem byl ze svých výsledků zoufalý...No holt se budu futrovat víc... _________________ Michael
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út duben 16, 2013 11:56 am Předmět: |
|
|
| Michael99 napsal: | | Další takový :):).....já tomu rozumím :), že bych měl získat potřebné sacharidy a bílkoviny z normálního jídla, ale chtěl jsem to trochu podpořit ?:) Protože už jsem byl ze svých výsledků zoufalý...No holt se budu futrovat víc... |
doplnek doplnuje
dokud nemas jidelnicek, kterej stoji za to, tak nic nedoplnuj, pak to prezenes, a naberes kopu tuku, ze kterych budes nestastny
jaky mas trening?? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Michael99
|
Zaslal: út duben 16, 2013 4:10 pm Předmět: |
|
|
Trénink, no to je kapitola sama pro sebe. Snažím se cvičit 3x týdně, většinou takto:
- hrudník, biceps
- záda, triceps
- ramena, břicho
....a na nohy se dostává jen občas.
Já vím, není to nic k chlubení : (
Chce to chytnout za správný konec. _________________ Michael
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út duben 16, 2013 4:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kpt.TM
|
Zaslal: út červenec 30, 2013 7:38 pm Předmět: |
|
|
Otázka. Možno hlúpa, neviem, však ma určite niekto tu opraví ak sa zle pýtam. Je na trhu nejaký doplnok výživy, v ktorom by už bolo všetko potrebné na cvičenie? Teda proteiny, minerály, vitamíny, kĺbová výživa, proste úplne všetko potrebné pre zdravý vývoj, rýchlu regeneráciu? Najlepšie niečo také čo stačí len namiešať s vodou a zapiť po tréningu.
Keď vidím niektoré videá, ako ukazujú niektorí športovci celé poličky plné rôznych doplnkov, ktoré berú a vysvetľujú čo je na čo dobré, pripadajú mi ako Horníček pár mesiacov pred smrťou s tými tabletkami a neviem čím všetkým. Je teda na trhu niečo čo sa aspoň priblíži mojej predstave, že kúpim jednu pixlu a je v nej všetko vyvážené a pripravené tak aby som už nič iné kupovať nemusel? Ak nie je, napadá ma otázka je to veľký problém niečo také vyrobiť alebo je to bussines a kvôli zárobkom firmy ani nemajú záujem taký produkt vytvoriť, a vlastne tým nútia zákazníkov kúpiť ďalšie a ďalšie tabletky, krabičky, hovadiny?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út červenec 30, 2013 7:48 pm Předmět: |
|
|
nenajdes
protoze neni idealni pomer tehle latek _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Dm683

|
Zaslal: st červenec 31, 2013 6:23 am Předmět: |
|
|
MaRweNe ty vole, to už fakt neni možný. _________________ Co nejde silou, půjde ještě větší silou. No retreat, no surrender.
|
|
| nahoru |
|
 |
MaRweN
|
Zaslal: st červenec 31, 2013 7:28 am Předmět: |
|
|
Dm683: No hele, když srovnám můj whey 80%, kterej má jen bílkoviny s tim nadupanym Proantiem, tak si myslim, že rozdíl je veliký. Obsahuje Betain, Kreatin, více druhu bílkoviny a velké množství EAA a BCAA...alespoň 3 suplementy by smáznul,...
|
|
| nahoru |
|
 |
Dm683

|
Zaslal: st červenec 31, 2013 7:35 am Předmět: |
|
|
Proti Proantiu nic nemám, kdyby neměl v sobě zbytečně kreatin, tak si ho koupim...
Ale... četl jsi pravidla fóra? Tvůj příspěvek bude smazanej.
Nehledě na to, že Ronnie ho má v nabídce taky: https://obchod.ronnie.cz/s-4651-pro-antium.html _________________ Co nejde silou, půjde ještě větší silou. No retreat, no surrender.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|