Nooo ale musim uznat, ze to vypada hodne dobre, jak implantaty nemusim, tak tohle vypada i dost prirozene, zadne "patvary" pod kuzi apod.
dobre to vypada, protoze tam nenarvala xkrat vetsi velikost nez mela puvodne a taky to dala az pod sval .. ovsem to me prekvapuje, ze ji to tam nevadi pri cviceni .. bych rekl, ze jak se ten sval napne, tak to musi tlacit
PS: no neni to debilni sport? kdyz jsou obe stejny, tak lepsi umisteni zaruceni vetsi umely kozy ..
Mike - rikal to primo ten chirurg, ze to umistili pod sval
_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
No já si zace myslím, že kdyby byla možnost nechat si zvětšit péro stejně jednoduše a spolehlivě jako prsa, tak by začalo chodit podstatně více chlapů na plastiku.
Prostě někdo není spokojený sám se sebou, tak někdo cvičí a někdo si holt udělá plastiku.
tak si ho kup a pak dej vědět, mě obyčejné pásky vydrží tak rok a stojí Kč 200-250, když by tento měl vydržet 30-40 let a klidně by ho pak mohli používat další lidi, tak je to dobrá koupě...
_________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
Nejlepší na tvých vtipech je, že se jim vždycky aspoň jeden člověk zasměje
Mě drží pásek od bushmana za 600 už třetím rokem a stále žádná známka opotřebení. A koukal jsem na stránky toho pána a v podobné kvalitě vyrábí i peněženky, takže asi napíšu Ježíškovi :)
co to kupujete za pásky? Já když odcházel ze školy, jsem si nechal za 50Kč vojenský/kožený. Kdo ví, kolik lidí už ho nosilo předemnou. Nechal jsem k němu dát normální sponu, udělat díry a mám ho už nějakých 18let. A to střídám jen s jedním novějším a nosím prakticky každý den.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru